Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rizasi icin bakin yerlesme kanamasi olabilir mi
- Konu Sahibi Eda1905
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yerleşme kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Kahverengi ve pembemsi bir akıntı lekenme varsa.ped doldurmayacak kadar olmalı regliden az olacak şekilde ise yerleşme kanaması olabilir.Hanımlar adetime 2 gun var sarı sulu akintin var farklı olarak bugün koyu kahverengi akıntı geldi geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim bütün belirtileri yaşadım hatta soluk pembe yerlesme kanaması yaşadım ama bu kahverengi emin olamadim
Kan renginde koyu kıvamlı ve ped dolduracak kadar kırmızı renkli ise regli yada başka bir durum olabilir.
Yok canım kahverengi agrım da vardı zaten bide test yaptım ikinci cozgi silik di çok silikdi hatta fotoğrafta iyi çıksın diye bıraktım kurusun daha iyi çıkar diye ikinci çizgiyi gördüm canımKahverengi ve pembemsi bir akıntı lekenme varsa.ped doldurmayacak kadar olmalı regliden az olacak şekilde ise yerleşme kanaması olabilir.
Kan renginde koyu kıvamlı ve ped dolduracak kadar kırmızı renkli ise regli yada başka bir durum olabilir.
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Kurusun da bakayım yapma canım.kuruma çizgisi çok yanıltır.Yok canım kahverengi agrım da vardı zaten bide test yaptım ikinci cozgi silik di çok silikdi hatta fotoğrafta iyi çıksın diye bıraktım kurusun daha iyi çıkar diye ikinci çizgiyi gördüm canım
Kahverengi ise agrinda bazen hafifçe yerleşme olabilir.
Yarın ilk idrarla tekrar test yap bence.
Bence pazartesi birde kan ver.
- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
Canım
Çizgiyi gördüm emindim ama dsha belirgin olsun diye beklettim bugünde leke gördümKurusun da bakayım yapma canım.kuruma çizgisi çok yanıltır.
Kahverengi ise agrinda bazen hafifçe yerleşme olabilir.
Yarın ilk idrarla tekrar test yap bence.
Bence pazartesi birde kan ver.
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Lekelenme normal canım.Canım
Çizgiyi gördüm emindim ama dsha belirgin olsun diye beklettim bugünde leke gördüm
Çok ağrılı ve kırmızı kan şeklinde olursa tehlikeli olur.
Inşallah canım sabahı zor bekliyorum inşallah cikar da beklediğime değerBu belirtiler gebelik gibi ama silik çizgi de görmüşsünüz zaten hadi hayırlısı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın bakalım
Bende sizinle aynı durumdayım ped koydum ona akmıyor lavaboya gidince peceteye geliyor dün başladı bugün bı tık fazla geldi. Korkuyorum daHanımlar adetime 2 gun var sarı sulu akintin var farklı olarak bugün koyu kahverengi akıntı geldi geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim bütün belirtileri yaşadım hatta soluk pembe yerlesme kanaması yaşadım ama bu kahverengi emin olamadim
Can
Canım ben adet olmadım çünkü tekrar yumurtlama gördümBende sizinle aynı durumdayım ped koydum ona akmıyor lavaboya gidince peceteye geliyor dün başladı bugün bı tık fazla geldi. Korkuyorum da
Sizce doktora gitmeli mıyım doktor adetin ikinci günü gel sıra vereceğiz demişti oy oy kafam allak bullakCan
Canım ben adet olmadım çünkü tekrar yumurtlama gördüm
Canım git mutlaka belki dana hormon testi vericek benim adetim düzenliydi bi baktım tiroit cıktı ve kaç aydır uğraşıyorum ki düşsün diye tam düştü hamile kaldım o da kimyasaldı kaybettim keşke dsha önce gitseydim diyorum şimdi ilaç kullanıyorum inşallah düşer sende ihmal etme git mutlaka birde sana tavsiyem ovalasyon testi kullanSizce doktora gitmeli mıyım doktor adetin ikinci günü gel sıra vereceğiz demişti oy oy kafam allak bullak
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Bence sen hamilesinCan
Canım ben adet olmadım çünkü tekrar yumurtlama gördüm
Ovulasyon testin ondan yumurtlama gösteriyor
2.kez yumurtlama çok nadiren olan birşey
Gebelik testi dene hemen :)
Canım kan verdim negatif 2 gun yumurtlama 3.gun catlama gördüm hayırlısı artık ☺Bence sen hamilesin
Ovulasyon testin ondan yumurtlama gösteriyor
2.kez yumurtlama çok nadiren olan birşey
Gebelik testi dene hemen :)