• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Razı Olsun: Ali Osman Koyuncuoğlu sayesinde ikiz bebeğim var

dilek yapan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
24
19
3
Çocuğumuz olmuyor diye kocamla boşanmak üzereydim...
Tam 6 yıl boyunca bebek sahibi olmak için neler vermedimki
param, ruh sağlığım, hatta neredeyse evliliğim...
Taaki iki yıl önce Alı Osman Koyuncuoğlu'nu tanıyana kadar.
Bir arkadaş tavsiyesiydi.
Tamam dedim bir kere daha dene, son olsun bu..
Ama içim acıyordu.
İyi ki o adımı atmışım.
Genetik tanı yöntemiyle bebek sahibi oldum ben.
HEM DE İKİZ....
ALLAH RAZI OLSUN ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU.
inşallah bu satırları okuyorsundur.

Umutlarınızı tüketmeyin, her zaman deneyin... Unutmayın uzun ve zor bir yol ama sonunda evlat hasretini giderdiğin bir yol. Merak ettikleriniz varsa tüm sürecimi mesajla anlatırım. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende tam bunu yazmya çalışıyodum buralarda yeniyim beceremedim başlık açmayı neyse allah analı babalı büyütsün bende ali osman bey sayesinde hamileyim hemde ikizlere allah razı olsun çok ilgili bi dr. hiç zorluk çektirtmedi bize. bence bi gidin görün tüp bebek isteyenler...

slm arkadaşlar ben ve eşim de tüp bebek istiyoruz. daha önce hiç doktora görünmedik bu konuyla ilgili açıkçası korkuyorum kötü şeyler duyarım die...sanırım gidicez ama ali osman bey'e gitsemmi? ilgili bi dr söylediinize göre yeri nerde ya da bi tel falan varmı ulaşacağım?

Aşılama öncesi dikkat etmem gerekenlerden, stresten uzak kalmama kadar bana öğütler veren, yeni gittiğim ama aşırı aşırı aşırı memnun olduğum, ne yaptığını bilen bir doktor. ilk denemem olacak. allah utandırmasın.
fiyatları bazı yerler gibi ütopik de değil, başarı geçmişi de oldukça iyi. siz bunları yazınca da çok mutlu oldum kızlar. darısı başıma...

Aşılama öncesi dikkat etmem gerekenlerden, stresten uzak kalmama kadar bana öğütler veren, yeni gittiğim ama aşırı aşırı aşırı memnun olduğum, ne yaptığını bilen bir doktor. ilk denemem olacak. allah utandırmasın.
fiyatları bazı yerler gibi ütopik de değil, başarı geçmişi de oldukça iyi. siz bunları yazınca da çok mutlu oldum kızlar. darısı başıma...
merhaba, yaptırdınız mı peki sonuç nasıl?

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza size bi sorum olucak benim bi oğlum var ikincisini düşünüyoruz dün doktora gittim test yaptı ve yumurtlama olmuş dedi 1 hafta sonra gel yeniden test yapalım dedi doktor burda ne demek istedi

Back