• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardımcı olur musunuz? Hamilelikle ilgili

Bsks40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
71
98
27
Kızlar merhaba. 1 kez tüp bebek yaptırdım sonuç negatifti. 2.tüp bebek tedavisi görürken yumurta toplamaya 2 gün kala covid oldum tedavim yarım kaldı. Ben ondan 1hafta kadar sonra yani yani en son 26 ekimde adet oldum. Adet bitikten 2 gün sonra 10 gün soğan kürü yaptım. Soğan kürü bitikten sonra glifora başladım. 26 ekimden sonra hiç adet olmadım. Kafam karıştı neden böyle oldu. Glifor adet düzenler diye biliyorum çünkü öncesinde de çok kullandım hep 28.gün adet oldum. Şimdi test yaptır diyenler olacak o kadar çok yaptım ki artık umudum da kalmadı . Bilmiyorum ne düşünmeliyim ne yapmalıyım. Hiç bunu yaşayan var mı allah rızası için yardım edin

O kadar çok sey yaşamıssınız ki beden olarak, psikolojik olarak. Tüpbebek tedavisine hazırlanırken tam yumurta toplama aşamasında covid olmuşsunuz herşey birbirine girmil ve hepsi aşırı stresli dönemler. Madem test yaptınız olumsuz çıktı bi bekleyin kendinizi bi rahatlatın.Bu ayında bitmesini bekleyin eğer hala olmazsanız doktorunuza gidin mutlaka ama önce kendinize biraz zaman verin zihin olarak rahatlayın

O kadar çok sey yaşamıssınız ki beden olarak, psikolojik olarak. Tüpbebek tedavisine hazırlanırken tam yumurta toplama aşamasında covid olmuşsunuz herşey birbirine girmil ve hepsi aşırı stresli dönemler. Madem test yaptınız olumsuz çıktı bi bekleyin kendinizi bi rahatlatın.Bu ayında bitmesini bekleyin eğer hala olmazsanız doktorunuza gidin mutlaka ama önce kendinize biraz zaman verin zihin olarak rahatlayın
Henüz test yaptırmadım. Olmadığını düşünerek yaptırmayı düşünmedim ama kafam karışık gidip negatif sonuç alıp üzülürüm diye korkumdan yaptıramıyorum

Henüz test yaptırmadım. Olmadığını düşünerek yaptırmayı düşünmedim ama kafam karışık gidip negatif sonuç alıp üzülürüm diye korkumdan yaptıramıyorum
Biraz zamana bırakın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏❤️

Back
X