• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bir bakın

murakami2501

All is well ☀️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
964
535
18
37
İstanbul
Merhaba ablam 12 haftalık hamile ikili test sonucu çökmüş lütfen anlayanlar yorumlayabilir mi ? Doktor sakatlık riski olabilir amniyosentez yapalım demiş.

Eklentiler

• 7AF5AD27-64FA-483F-98E2-1CBD855C9CA7.jpeg
    7AF5AD27-64FA-483F-98E2-1CBD855C9CA7.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 87
Nift testi diye bı test var doktor ondan bahsetmedi mi? Annenin kanından bebeğin DNA si ayrılarak yapılıyor yüzde 99 sonuç veriyor. Bı araştırın isterseniz. Amniyosentez gibi riskli değil. Fiyat olarak 2.000 TL civarında....birde burun ve ense kalınlığı normal değerler de mi? Raporda yaşıyordur ama terimlerini tam bilmiyorum

Nift testi diye bı test var doktor ondan bahsetmedi mi? Annenin kanından bebeğin DNA si ayrılarak yapılıyor yüzde 99 sonuç veriyor. Bı araştırın isterseniz. Amniyosentez gibi riskli değil. Fiyat olarak 2.000 TL civarında....birde burun ve ense kalınlığı normal değerler de mi? Raporda yaşıyordur ama terimlerini tam bilmiyorum
Merhaba devlet hastanesinde yaptırdı doktoru sağ olsun sadece sakat olma riski var demiş. Hiç ense kalınlığından falan bahsetmemiş. Şimdi başka bir hastaneye tekrar gidecek ama biz çok endişelendiğimiz için bir umut araştırıyoruz

Yaş faktörü yüksek diğer değer normal sınırlar içinde başka bı doktora görünsün içini de ferah tutsun. Riskli bı değer çıktığı için kesin sakat gibi bi kanıya kapılmasın.... İnşallah sonuçları temiz çıkar... İstanbul da olsaydı çapa perinatolojiye gidip bilgi almasını tavsiye edicektim.

Back
X