Hocam 6 haftalık gebelik var normalde 8 hafta olması gerekiyor geç döllenme dediler beta bine geldiğinde bakmayı bıraktık ama geçen lekelenme yaşadık hastanede bir baktık en son betadan 15 gün geçmişti değer 3400 çıktı 24 saat içinde tekrar bakıldı 3100 çıktı kürtaj dediler ama kesem gayet normal lekelenme durmuştu ağrım hiç olmamisti iki gün sonra tekrar gittim beta 4400 çıktı ne yapmak gerekiyor lütfen acil cevap verin lütfen aldırmam mi gerekiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah rızası için acil yardım
- Konu Sahibi fius
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Bi doktor bebegi incelemedimi hiç peki??Hocam 6 haftalık gebelik var normalde 8 hafta olması gerekiyor geç döllenme dediler beta bine geldiğinde bakmayı bıraktık ama geçen lekelenme yaşadık hastanede bir baktık en son betadan 15 gün geçmişti değer 3400 çıktı 24 saat içinde tekrar bakıldı 3100 çıktı kürtaj dediler ama kesem gayet normal lekelenme durmuştu ağrım hiç olmamisti iki gün sonra tekrar gittim beta 4400 çıktı ne yapmak gerekiyor lütfen acil cevap verin lütfen aldırmam mi gerekiyor
Doktorunuz ne diyo
Henüz bebek yok kese var malesefBi doktor bebegi incelemedimi hiç peki??
Doktorunuz ne diyo
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Kese olması bebek var olmuyor ama doktor kesenin içinde yolk saç ve bebeği gördü mü? Benimde kesem vardı ama betam artıyordu 9 hafta olması gerekirken 6+3de kalmıştım kürtaj olmak zorunda kaldım ama betam hala yükseliyordu en iyisi başka bir doktora daha gidin sıkıntılı bir durum bekletmeyinHocam 6 haftalık gebelik var normalde 8 hafta olması gerekiyor geç döllenme dediler beta bine geldiğinde bakmayı bıraktık ama geçen lekelenme yaşadık hastanede bir baktık en son betadan 15 gün geçmişti değer 3400 çıktı 24 saat içinde tekrar bakıldı 3100 çıktı kürtaj dediler ama kesem gayet normal lekelenme durmuştu ağrım hiç olmamisti iki gün sonra tekrar gittim beta 4400 çıktı ne yapmak gerekiyor lütfen acil cevap verin lütfen aldırmam mi gerekiyor
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Tamam da doktor az daha bekleyelim der meselaHenüz bebek yok kese var malesef
Geç döllenmeyse , bence biraz bekleyin..
Öyle mi dersizniz hayır sac falan görmedik daha doğrusu böyle bir bilgim yok sadece kese vardiKese olması bebek var olmuyor ama doktor kesenin içinde yolk saç ve bebeği gördü mü? Benimde kesem vardı ama betam artıyordu 9 hafta olması gerekirken 6+3de kalmıştım kürtaj olmak zorunda kaldım ama betam hala yükseliyordu en iyisi başka bir doktora daha gidin sıkıntılı bir durum bekletmeyin
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Yani bekleyin derken başka doktora da sorun.. hemen aldırmayınTamam da doktor az daha bekleyelim der mesela
Baktınız hepsi aynı şeyi diyo o zaman takdiri ilahi dersiniz..
Ama insallah kötü düşünmeyelim
Kimisi kürtaj diyor kimisi bekle diyor çok aşırı stres yaptım belki bu durumu yaşayan var mı diye yazdımTamam da doktor az daha bekleyelim der mesela
İnşallah çok teşekkür ederimYani bekleyin derken başka doktora da sorun.. hemen aldırmayın
Baktınız hepsi aynı şeyi diyo o zaman takdiri ilahi dersiniz..
Ama insallah kötü düşünmeyelim
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Siz başka doktora da sorun zTen belli olur bi kaç haftaya..Kimisi kürtaj diyor kimisi bekle diyor çok aşırı stres yaptım belki bu durumu yaşayan var mı diye yazdım
öyle hemen bi sonuca varmayın..
Yine de kötü düşünmeyin
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Tekrar doktora çıkın detaylı ultrason yapıcaktır umarım bebek vardır, ama beklemeyin boş gebelikse 9 haftada kürtaj zorunluluğu oluyor, ben 2 hafta bekledim kese 6+2 di son hafta 6+3 dü hiç ilerleme yoktu hemen kürtaja aldılar.Öyle mi dersizniz hayır sac falan görmedik daha doğrusu böyle bir bilgim yok sadece kese vardi
Doktorun sana daha detaylı bilgiler verir sizde sorun doktora kesenin yapısı iyi mi ne durumdaym diye darlayın yoksa başından savıyorlar, yolk saç var mı hepsini sorun
Çok teşekkür ederimSiz başka doktora da sorun zTen belli olur bi kaç haftaya..
öyle hemen bi sonuca varmayın..
Yine de kötü düşünmeyin
Çok teşekkür ederimTekrar doktora çıkın detaylı ultrason yapıcaktır umarım bebek vardır, ama beklemeyin boş gebelikse 9 haftada kürtaj zorunluluğu oluyor, ben 2 hafta bekledim kese 6+2 di son hafta 6+3 dü hiç ilerleme yoktu hemen kürtaja aldılar.
Doktorun sana daha detaylı bilgiler verir sizde sorun doktora kesenin yapısı iyi mi ne durumdaym diye darlayın yoksa başından savıyorlar, yolk saç var mı hepsini sorun