Gebeliğe Hazırlık Allah ne verdiyse 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekaysee

Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1.914
1.015
133
Kızlar ben suan soğan kürü ve bal çörekotu tarçın kürüne başladım ayrıca klomende başladım umarım zararı olmaz . O bebek bu ay ya olacak ya olacak

Öyle ya olcak ya olacak diye düşünmeyin bu düşünce sizi yıpratır. Dr gidin genel kontrollerinizi yaptırın yumurtaniz varsa buyumese bile meleginiz dünyaya gelebilir o yüzden önce stresten arının .
Ben şimdi hamileyim biliyorum hamileyken bunları söylemek çok rahat ama o süreçleri strsstleri ben de yaşadım o yüzden sağlıklı beslenin yapabileceginjzj yapın dua edin Rabbim en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah

Tabiki öyle bn o cümleyi laf olsun diye yazdım Rabbimin taktiri ve ben doktor kontrollerimi de yapıyorum sadece doğal kürleride denemekte fayda var diye düşünüyorum

Tabiki öyle bn o cümleyi laf olsun diye yazdım Rabbimin taktiri ve ben doktor kontrollerimi de yapıyorum sadece doğal kürleride denemekte fayda var diye düşünüyorum
Tabi fayda var ben de uyguladim biseyler:)) ben naçizane hayal kırıklığına ugramayin diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…