• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah nasip ederse 1 Nisan da doğum yapacağım...

zodiaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar, gün geldi cattı 9 aylık zorlu maratonun bitmesine sadece 2-3 var... Allah insallah hepimize problemsiz, sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin.
Cocuk isteyenlere de Allah gönüllerine göre versin. Genel aneztezi ile sezeryan olacağım ve çok korkuyorum dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? a.s.

:teytey:canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkman doğal ama sen anlamadan bitivericek ne güzel kendini rahatlatmaya çalış hep pozitif düşün bu çok önemli bebişin geliyor bu harika

Allah Yardimcin Olsun Ama Yewrinde Olsam Genel Olmam Ben Herkese Spinal Oneriyorum Inan Cok Rahat Geciyooooo

Canım,dualarım seninle...sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah.ben de cuma sabahı epidural sezeryan olucam.çok heyecanlıyım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Zodiaco Allah kolaylıkla,sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin,haberlerinizi bekliyoruz.:teytey:

Zodica Yarin Meleğine Kavuşuyorsun Ne Güzel
Sağlikla Gelsin Işallahhh
Darisi Hepimizin Başina

canım benim dogumun yarın umarım hayırlısı ile bebişini kucagına alırsın

şimdi sende hem korku hemde heyecan vardır allahım yardımcın olsun

canım benim cok teşekkür ederim mesajına. Evet hatırlarsan hep korkularımızı konusuyorduk seninle cok korkuyorum Allah büyük insallah sorunsuz olur.. Allah hepimize yardım etsin insallah. Cok öpüyorum

Allahim Yardimcin Olsun Ağrilarin Olmasin Bebişin Sağlikli Mutlu Huzurlu Eli Yüzü Düzgün Olsun

Cok cok güzel bir dua arkadasım hepimiz icin herseyin engüzeli olsun insallah. Cok cok teşekkür ederim iyi ki varsınız.... İcim rahatlıyor mesajlarınızla. Allah hepimizin icini rahatlansın insallah. Sevgilerimle

ZODİACO canım nasılsın heycan varmı yarın bebişine melegine kavuşacaksın benimde çoook az kaldı benimde yarın belli olcak tarihimm. yerimseniben
senin nerde olacak dogumun ? :uhm:

Allah yardimcin olsun canim insallah yarin bebegine kavusucaksin.Dualarimiz seninle guzle haberlerini bekliyoruz canim.a.s.

Yarın güzel bebeğini kollarına alıcaksın nihayet.Bebeğinle beraber sana sağlıklı,mutlu upuzun yıllar dilerim.

ZODİACO canım nasılsın heycan varmı yarın bebişine melegine kavuşacaksın benimde çoook az kaldı benimde yarın belli olcak tarihimm. yerimseniben
senin nerde olacak dogumun ? :uhm:

Canımcımmm selam nasıl olayım ben halen ayaktayım uyku yok... Heyecan, korku hersey var ya insallah sağ salim bebeklerimize kavusalım güzelim ya :) Seninde hayırlı zamanda hersey dilediğin gibi olsun arkadasım. Güzel haberlerimizi insallah yazarız. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Metropolitan Florance da olacagım canım. Ya sen nerede olacaksın?

Back
X