Allah kimseye vermesin..bi bakar mısınız?

distancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
351
1
kızlar arkadaşımın 11 yaşında bi kardeşi var bu kızda 3 yıldan beri bi anlık bayılma ve sonrasında baş ağrısı var tv izlese bilgisayar oynasa yanında cep telefonu kullanılsa ertesi günü yatakta geçiriyor daha küçücük ne sokağa çıkabiliyor ne yanlız kalabiliyor annesi ege üniversitesinde baş hemşire tüm dallardaki doktorlara gitmişler ilgili bi aile zaten gezmedikleri hastane kalmamış defalarca beyin filmi çekilmiş ama bulamamışlar bir şey.en son kızın teyzesi bi tüp kan gönderin test yaptırıcam diyip ankaraya istemiş tam olarak bilmiyorum ama bi alternatif tıp uzmanına götürmüş kanında yüksek oranda radyasyon çıkmış hatta adam bu kız nasıl yaşıyor hayret demiş o derece yüksekmiş tedavi uygulamış ama artık o da fayda etmiyor bu gibi şeyler yaşayan tanıdığınız var mı? bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
"ALLAH" kimsenin başına vermesin Rabbim acil şifalar versin cok üzüldüm inş tez znmda hastalığına şifa bulur kurtulur... amin

evet benimde teyzemin oğlu aynı sorunları yaşıyor .ben epilepsi diye biliyorum bizimkini ama tam olarak anlatmıyorlar .genç delikanlı belki üzülür diye bende sormuyorum pek ama bu günlerde onunda bayılmaları artmış sürekli doktor değiştiriyorlarmış.

Allah yardım etsin...radrasyondan cabuk etkilenenlerin beyinlerinde ur olma ihtimalinin yüksek oldugunu dinlemiştim bir dr. dan ama emar da kesin cıkardı böyle bir durum olsaydı...cok geçmiş olsun

kaktus cıcegı radyasyonu cekermıs
ayrıca evın yakınında baz ıstasyonu varsa veya kızın yatagının yan odasında calısan plazma tv varsa veya evın yakınında elektrık trafosu varmı bunlara bakıp daha dogal bır ortama tasınılması gerekebılır

alternatif tıp uzmanı birisi bana KAKTÜSü 6 ay kullandıktan sonra, 6 ay balkona koy, emdigi radrasyonu acık havada bırakması lazım dedi. Yesil cay da rasyasyonu vücuttan atıyor diye biliyorum. Cok cok gecmis olsun

benim durumum farklıydı ama tıp dilinde avm diye geçiyor benim hastalığımın adı izmirde çare bulamadılar ankara hacettepete oldum ameliyatımı bunları yazmamın sebebi ise doktorum ve ekibi çok iyiydi adı servet inci (beyin cerrahı) umarım sizede yardımcı olabilir allah acil şifalar versin

benim bi arkadasımda televizyona yaklaşamazdı çok bayılırdı onuda devamlı doktora götürürlerdi hep topraga fln bastırırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…