canım benim hayırlı olsun senin bebişinde... çok teşekkür ederim korkuyorum test yapmaya yarını bekleyım dıyorum kesin sonuç içinEvde yapilan testlerden temin edip yapabilirsin o tarif ettigin kasik agrisindan bende de var. Hakkinda hayirlisi olur insallah tabiki bu tercih meselesi sen istemiyorsan kimse sana sukret dememeli ama sunu da unutma maddi olarak hazir degilmissiniz o bebegin rizkini Allah verecek cnm bebek varsa da ona dusman olmayin sakin ben dogdugumda babam devlet işine girmis cocuk bereketiyle gelir
Bekle bakalim cnm tesekkur ederimmm ben de senin o evlat icin yanip tutusanlar var dediklerindenimcanım benim hayırlı olsun senin bebişinde... çok teşekkür ederim korkuyorum test yapmaya yarını bekleyım dıyorum kesin sonuç için
kıyamam maşallah bebişine kırkbinkere allah kucağınıza almayı nasip etsin buarada her gördüğüm çocuk sahibi olmak isteyen bayanlara dua ediyorum çok üzülüyorum hayat ne tezat işte bir yerde isteyenler bir yerde istemeyenler öyle bir durum olursada kendimi hazırlarım artık psikolojik destek alırım napalım :) opuyorum cnmBekle bakalim cnm tesekkur ederimmm ben de senin o evlat icin yanip tutusanlar var dediklerindenimins hayirlisi olur hakkinda
bekleyiş devam ediyor...
yapmadım canım çıkmaz diyeTest yapmadın mi? Yapmadan ogrenemezsin..
yok bence..test yaptım bayanlar bugun ama birşey çıkmadı sanki...