allah ıslah etsin

Allahm ıslah etsın.
Benım annem ben ve 2 ablamı basında bı erkek olmadan buyuttu ailesi evlen dedi die onlarla 20 yıl konuşmadu neden çocuklarım küçük başlarına üvey baba getirmeyim die. Şimdi hepimiz evlendık annemde öyle evlendi. Şimdiki insanlar huzuru bulunduğu yerde değil başka kollarda arıyor. Yazık..

canım ben bu kadar çocuk isterken gördükçe duydukça bunları inan yüreğim parçalanıyor. hayırlı sağlıklı çocuklar için dua ederken hayırlı sağlıklı anne babalar olmak için de dua etmeliyiz sanırım. masum yavrucaklar nasıl canavarlaşıyor büyünce işte hep böyle böyle... Allah ıslat etsin..

kocadan boşanılır çocuktan değil .Çocuk yapıyorsanız onun sorumluluklarına katlanmak mecburdur görevdir vazgeçme lüksü kimsenin olamaz . Bende çok kızıyorum öylelerine

ben çocuklara hiç kıyamıyorum bi haberde okudum çocuğuna tasma takmış köpek gibi mama tabağından yiyo çocuk dayak yiyenler eziyet edilenler taciz tecavüz allahımmm yavrularımızı koru bunları duydukça gördükçe insanlığımdan utanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…