Allah in emri , Brokoli kuru vesilesiyle Hamileyim ...

Elisabethh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
249
175
32
Selamunaleykum arkadaslar ; 1,5 yildir tedavi goruyordum ve hsg sonucu sol tupumun kapali oldugu tanisi kondu , nisan ayiydi bu tani konuldugunda ve İbrahim Saracoglu nun bu konudaki Brokoli kuruyle karsilasip pazardan temin ederek dondurucuda sakladim brojokilleri . Kullanmadan once yumurta catlatici denedik ise yaramadi doktorum bir ay dinlen sonra asilama yapacaz dedi .. Buda olmazsa laporoskopi belki oda olmazsa tup bebek bile dedi. Gercekten cok zor vir surec... Doktorun verdigi dinlenme suresi doldu ancak ramazan ayi oldugu icin bayramdan sonraya ertelemistim. Bu iki aylik surec de de tup tikanikligi icin olan kuru uyguladim Elhamdulillah cok sukur suan 4 haftalik hamileyim. Kur soyle ;

ayanlarda tüplerin tıkalı olmasına bağlı olarak gebe kalamama problemi için önerimiz öncelikle adet bitiminden on gün sonra on beş gün soğan kürü;kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suya bir orta boy kuru soğanın en dış kabuklarını soyup dörde veya altıya bölüp atınız.Kısık ateşte ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatınız kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocaktan alıp ılımaya bırakınız.Ilıdıktan sonra süzünüz ve yemekten onbeş dakika önce aç karnına tüketiniz.Sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde önce tüketebilirsiniz.Günde iki defa tüketilmelidir ve her defasında taze olarak hazırlanması gerekmektedir.On beş günlük soğan kürü tamamlandıktan sonra hiç ara vermeden brokoli kürüne başlamanız gerekmektedir.
Yaklaşık yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içine 250gr brokoliyi atınız.Kısık ateşte ağzı kapalı olarak beş dakika haşlayınız.Ilıdıktan sonra süzüp ayırınız.Üçte birini sabah,üçte birini,öğlen ve son kalan üçte birini de akşam aç karnına içiniz.Brokoli suyunu içtikten sonra yarım saat bir şey yiyip içmeyiniz.Eğer çalışan bir bayan olarak öğlen üzeri evinizde bulunmuyorsanız yarısını sabah,diğer yarısını da akşam aç karnına içebilirsiniz.Haşlanmış brokoliyi de yemeklerinizin arasında salata olarak tüketebilirsiniz.Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmek zorunda değilsiniz.Mühim olan haşlama suyu tüketmektir.21 gün uygulayın

Evet Tadlari cok kotu Ama kullanacaginiz ilaclardan daha kotu olamaz . bunu dusunerek icin . Allah hepimize sifa versin ..

Allah razı olsun sizden bu bilgileri paylaştığınız için benimde 2 tüpüm tıkalı bende başladım içmeye 5 gün oldu inşallah bu mübarek miraç kandili gecesi Rabbim dualarımızı kabul eder de oğluma kardeş nasip eder

peki bu esnada kasıklarınızda ve belinizde ağrı oluyormuydu

İyi günler bende brokoli kürüne başladım 8 gün oldu kasıklarımda ve belimde ağrı oldu sizde de olmuş muydu aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…