Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah iin arkadaslarrr yumurtas 25 mm olup hamile kalan varm
- Konu Sahibi tekecen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba canım.bildigim kadarıyla kistin yumurtanın boyuyla pek alakası yok canım.CADIARZU merhabalar yardım ederseniz sevinirimm ben klomen kullandım ve bu ay ilk kez ve yumurtamın biri 25 mm diğeri 17 olmuş çatlatma iğnesi vurdu yanlız eve gelince alıntıları okudummm ve 25 mm lik yumurtalarda kist olabiliyomuş duyan bilen var mı ne olur yazsın
ben suan hamıleyım ve klomen benzerı ilacla gonaphene le hamıle kaldım.hamıle kaldıgım ay benımde yumurtam 23 mm olmustu.bende senın gibi endıselenmıstım ama cok sukur ALLAH ıma o güzel haberı aldım.
sen sımdı yumurtanın kac mm olduguyla,kist olup olmayacagıyla cok fazla ilgilenme.
madem catlatma ignesı vurundum günlerını ıyı degerlendır.kaydirigubbakcemile3
sadece igne oldugu gün degıl dıger birkac günde de calısmalara devam edın.kaydirigubbakcemile3
hadı bakalım güzel haberlerını beklıyoruz.
T
turka
Ziyaretçi
cadıarzu merhabalar yardım ederseniz sevinirimm ben klomen kullandım ve bu ay ilk kez ve yumurtamın biri 25 mm diğeri 17 olmuş çatlatma iğnesi vurdu yanlız eve gelince alıntıları okudummm ve 25 mm lik yumurtalarda kist olabiliyomuş duyan bilen var mı ne olur yazsın
merhaba bende buay klomenın 3 kürünü kullanıcam gecen ay 22mm olmustu yumurtam ıgneye gerek kalmadan kendı catlamıs ama malesef bebek olusmadı bu ay gunde 2 klomen ıccekmısım adetımın 4, gunu gıdecem artık umudumu kaybedıyorum bolca dua et adacayı ıc oda yumurtalıkları clıstırıyor ben oncekı hamılelıkte dustu ama 1 ay sbah aksm ıctım sonra oldu bılmıyorum tesadufmu tv den duymustum ınsallah hamıle kalırız