• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için birileri akıl versin kafayı yicem

Tüylerim diken diken oldu.nefret ederim o tarz şeylerden.yemek tarzı bişeyden olsa kokardi.ordan anlarsınız.ya kuru yiyecek,çerez,çöp vs ya da kıyafet de olabilir.ama onun kurtları daha minik olur.bizde kuru üzüm vardı ona gelmişti de geç fark edince duvarda görmüştüm.

Biri mutlaka unutmuştur kıyıda köşede bakliyat,aburcubur vs daha öncede olabilir lavralarını bırakmıştır.Dip köşe çamaşır suyu, sirkeyle iyice dezenfekte ederseniz muhtemelen sorun çözülecektir.Elbet temizlerken kaynağıda çıkar geçmiş olsun .

Dolmalık kuru biber yüzünden de yayılabiliyor o kurtlar. Yaşadım ordan biliyorum :) yurt yönetiminden yardım isteyebilirsiniz. Temizlik görevlileri varsa beraber odayı boşaltıp çamaşır suyu ile temizlik yaparsanız iyi olur. Sonra fazladan yardımları için odanızda pasta vs ikram edebilirsiniz. Yurt günlerimi özledim :KK16:

Kızlar merhaba. Ben yurtta kalıyorum ve sanırım oda kurtlandı ya da odada bir şeyler kurtlandı duvarda kurtcuklari gezinirken duvara tirmanirlarken yakaliyorum 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor en tiksindigim hayvan. Odanin ici kelebek doluyo bu aralar onlardan dolayi mi bilmiyorum ama cidden kafayı yicem bi de duvarin tepesindeler en ust tepede olanlar var yatagima dusecek diye uyuyamiyorum bunlar nerden gelir nasil olusur bi fikir verin kafayi yicem :KK43:
Günlerdir mutfagimda var o kurtcuk ve kelebeklerden, her yeri aradım, tüm bakliyatlara baktım ağzı açık hiç birşey bırakmadım ama yine de gitmedi en son eşimin firininr altına kestane koyup unuttuğunu gördüm, hepsi kurt ve kelebek olmuştu. Kesinlikle yiyeceklerden oluyor herseyi kontrol edin. Mutlaka birisinde konuşlanmıştırlar.

Tüylerim diken diken oldu.nefret ederim o tarz şeylerden.yemek tarzı bişeyden olsa kokardi.ordan anlarsınız.ya kuru yiyecek,çerez,çöp vs ya da kıyafet de olabilir.ama onun kurtları daha minik olur.bizde kuru üzüm vardı ona gelmişti de geç fark edince duvarda görmüştüm.
Ben de tahammul edemiyorum yaaa gece uyuyamiyorum tepeden dusecekler üstüme diye :(

Dolmalık kuru biber yüzünden de yayılabiliyor o kurtlar. Yaşadım ordan biliyorum :) yurt yönetiminden yardım isteyebilirsiniz. Temizlik görevlileri varsa beraber odayı boşaltıp çamaşır suyu ile temizlik yaparsanız iyi olur. Sonra fazladan yardımları için odanızda pasta vs ikram edebilirsiniz. Yurt günlerimi özledim :KK16:
Gorevlilerle konustum zaten birkac gun sonra gidecegim yurttan onlar da ilaclayacaklar. Yurt zamanlari ozlenir bence de ben de dicem aah ne gunlerdi kurtlanmistik diye:halay:

Sizde hangi yiyecekten olmuştu? Duvarlara cikiyolar miydi? Yiyecek kac gunluktu ki
Bu kurtcuklar kuru baklagillerde oluyor canim önce kurt sonra kelebege dönüsüyor pirinc bulgur kuru fasulye nohut mercimek aklina ne gelirse. Yiyecegin yanindan cikip duvarlara kadar tirmanirkar evet bende de cok oluyordu artik az aliyorum hemen bitsin kurtlanmasn diye

Back
X