• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah için birileri akıl versin kafayı yicem

birkucukyesil

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
42
21
18
Kızlar merhaba. Ben yurtta kalıyorum ve sanırım oda kurtlandı ya da odada bir şeyler kurtlandı duvarda kurtcuklari gezinirken duvara tirmanirlarken yakaliyorum 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor en tiksindigim hayvan. Odanin ici kelebek doluyo bu aralar onlardan dolayi mi bilmiyorum ama cidden kafayı yicem bi de duvarin tepesindeler en ust tepede olanlar var yatagima dusecek diye uyuyamiyorum bunlar nerden gelir nasil olusur bi fikir verin kafayi yicem :(

Genelde kuru bakliyatlardan olur yazın çıkar hep. Hiçbirşey yoksa yemeğe dair eski sandalye ve tahtalarda da üreyebilir iyice bi kontrol edin larvalar nerde bulursun sonra sirkeli su yada domestos iyice temizleki bıraktığı yumurtalarda gitsin

Sanirim oyle ama kaynagini bulamadik. Benim esyalarim valizlerim 10 aydir bazanin altinda duruyo. Onlar yapar mi? Arkadasim kiyafetler de kurtlanir falan demisti

10 Aydır hiç çıkarmadın içine naftalin yada sabun fln koymadıysan herhalde kurtlanır yani

Kızlar merhaba. Ben yurtta kalıyorum ve sanırım oda kurtlandı ya da odada bir şeyler kurtlandı duvarda kurtcuklari gezinirken duvara tirmanirlarken yakaliyorum 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor en tiksindigim hayvan. Odanin ici kelebek doluyo bu aralar onlardan dolayi mi bilmiyorum ama cidden kafayı yicem bi de duvarin tepesindeler en ust tepede olanlar var yatagima dusecek diye uyuyamiyorum bunlar nerden gelir nasil olusur bi fikir verin kafayi yicem :KK43:
Kurtcuk kelebek oluyo sonrasinda.. bi yerde kuruyemis vs varsa kurtlanmis olabilir.. dolaplari temizleyin

Kuru yemiş varsa olabilir.
Benim de mutfağın tavanında tırtıl gibi bir şey görmemle başladı olay. Fındık kurtlanmış meğer.

Siz yiyeceklerin olduğu bütün yerleri didik didik edin. Birinde bulacaksınız kaynağını.

Back
X