Allah büyük dert vermesin-Nasil karar vermeliyim?

Sen onunla cinsellik yaşamıyorsun diye, bu onun cinsellik amaçlı partner aramasını haklı göstermez. Aldatmak aldatmaktır hiç bir bahanesi olamaz. Birine çok aşık bir insan başkasına dokunamaz, en önemlisi gelip sonra sevgilim dediği insanın yüzüne bakıp yalanlarına devam edemez, vicdanı sızlar. Eğer bunları yapabiliyorsa sevmiyordur, sevmiyorsa da senin yanında olmasına gerek yok. Tekrar bir şans verme bence, ayrıldığın çok daha hayırlı olmuş diye düşünüyorum.

Sadece cinsel amacli partner aradigini yakaladim diyorsunuz, bildiginiz sizi aldatiyor bu, yada ben mi yanlis anladim siz sevgili degil misiniz?

Evlenmeden önce neyi yasican neyi yasamican sen karar ver fakat aranizdaki sorunun asil kaynaginin farkinda olman güzel.
Cinsellik bir dürtüve iistek. Kimisinde çok kimisinde az var. Çok olmasıssenin rahatsız ediyorsa evliykende rahatsiz etmesi muhtemel

Sen onunla cinsellik yaşamıyorsun diye, bu onun cinsellik amaçlı partner aramasını haklı göstermez. Aldatmak aldatmaktır hiç bir bahanesi olamaz. Birine çok aşık bir insan başkasına dokunamaz, en önemlisi gelip sonra sevgilim dediği insanın yüzüne bakıp yalanlarına devam edemez, vicdanı sızlar. Eğer bunları yapabiliyorsa sevmiyordur, sevmiyorsa da senin yanında olmasına gerek yok. Tekrar bir şans verme bence, ayrıldığın çok daha hayırlı olmuş diye düşünüyorum.
Bende ayni sekilde düsünüyorum bu yüzden icimden onunla konusmak bile gelmiyor

Sadece cinsel amacli partner aradigini yakaladim diyorsunuz, bildiginiz sizi aldatiyor bu, yada ben mi yanlis anladim siz sevgili degil misiniz?
Iliskimiz cok yeni sevgiliyiz ama su an ayriyiz karar vermem gerek yani. Beni su an aldatmis degil ilanini da kaldirdi zaten..

Merhaba arkadaslar
Bende normalde burayi okuyan takip eden cesitli bölümlerdede aktif yazilar yazan bir üyeyim .
Kisa zamanda tanistigim bir erkek arkadasim oldu cok cabuk birbirimize isindik uzun yillardir birbirimizi taniyor gibiydik uzun soluklu konusmalarimiz oldu birbirimizi epey iyi tanidigimizi düsünüyorum eminim eksiklikler vardir.Biz biraz fazla hizli yasadik.Bana karsi ilgisi hep cok yogundu ve her zaman cok yerinde davranan biriydi
Sorun ise bu erkegin sehvet ve cinsellik düskünü olmasi , ask yönünden bi sorun yok duygusal taraflarida cok baskin karsisindakini üzmekten , kirmaktan cekinen korkan bi yapisi var ama gel gör ki cinsel acidan asiri bi düskünlügü var gecmisinde aktif cinsel hayati olmus.
Aramizda bir problem oldu yine cinsellik yüzünden ayriyiz su an ..
Ona tekrar bir sans vermeli miyim yoksa bu iflah olmaz böyle gider diyerek tamamen silmeli miyim cok arada kaldim iliskisi olan, bekar olan veya evli olan herkesin fikirlerine ihtiyacim var...
Iyi de o işler öyle olmuyo aşkın olduğu yerde cinsellik tatile çıkar ve eminim o erkeğin sana duydugu his sadece arzudur. Çünkü aşk herzmn saf ve temizdir içinde belden aşağı şeyler barındırmaz.

Iyi de o işler öyle olmuyo aşkın olduğu yerde cinsellik tatile çıkar ve eminim o erkeğin sana duydugu his sadece arzudur. Çünkü aşk herzmn saf ve temizdir içinde belden aşağı şeyler barındırmaz.
Biz kadinlar aski salt olarak cinsellik icermeden düsünüyoruz erkeklerde düz mantik var ask + cinsellik bütün olarak görüyor karsimdaki beyfendi bu düsüncesini biliyorum ama genelde erkeklerin hepside aski tek basina düsünmüyorlar

Evlendikten sonra cinsellik yaşanınca aşk tatile çıkıyor o zaman? Bu iki kavram birbiriyle içiçedir cinsellik aşkı bitiriyor sizin dediğinize göre??

Evlendikten sonra cinsellik yaşanınca aşk tatile çıkıyor o zaman? Bu iki kavram birbiriyle içiçedir cinsellik aşkı bitiriyor sizin dediğinize göre??
Cinsellik aski kirletir algisini dogru bulmuyorum türkiyede yasayan bayanlarin tabiki dini cercevelerin gerektirdigi sinirda aski yasama bicimi daha kisitli olabilir lakin ask cinsellikle bir bütündür saf masumane ask olgusu cocuklukta kalabilecek bir kavram insan nefsi diye birsey var sonucta hem kadin hem erkek birbirini sever ve arzular.. bende karsimdaki erkegi arzuluyorum bu durumda ask olmuyor heralde kirletmis mi oluyorum?

Cinsellik aski kirletir algisini dogru bulmuyorum türkiyede yasayan bayanlarin tabiki dini cercevelerin gerektirdigi sinirda aski yasama bicimi daha kisitli olabilir lakin ask cinsellikle bir bütündür saf masumane ask olgusu cocuklukta kalabilecek bir kavram insan nefsi diye birsey var sonucta hem kadin hem erkek birbirini sever ve arzular.. bende karsimdaki erkegi arzuluyorum bu durumda ask olmuyor heralde kirletmis mi oluyorum?
Zaten bir erkek ya da kadın sevdiği kişiyi arzulamıyorsa sorun burda başlar... herkes kendi doğrularına göre istediği gibi yaşar kimse de yargilayamaz. Kirletme ne kadar iğrenç bir kelimedir. Zorlama söz konusu olursa ayrı. Saflığın temizliğin gitmesi gibi bir durum yok bence.

Yok öyle bi dünya Hanımlar cinselliğin olduğu yerde şehvet ve arzu vardır aşk yoktur. Haa ayrıca evet evlendikten sonra aşk tatile çıkıyo çünkü erkeğin aklı artık başka yöne kayıyo sevgiden uzaklaşıyor, kadın başım ağrıyor desin erkekte direk trip küsme oluyor onun için diyorum ya evlenince aşk the End :KK53:

Yok öyle bi dünya Hanımlar cinselliğin olduğu yerde şehvet ve arzu vardır aşk yoktur. Haa ayrıca evet evlendikten sonra aşk tatile çıkıyo çünkü erkeğin aklı artık başka yöne kayıyo sevgiden uzaklaşıyor, kadın başım ağrıyor desin erkekte direk trip küsme oluyor onun için diyorum ya evlenince aşk the End :KK53:

merak ettim siz evlimisiniz? iliskinizi hic bir anlamda öpüsme dahi olmadan mi yasarsiniz?

Ahahah daha neler duyacağız bakalım. Aşk temiz cinsellik kirli yani:KK70: İnsan seviştiği insana aşık olamıyormuş bir yaşıma daha girdim, mutlu yıllar bana! :KK70:
Gerçi haklısınız cinsellik kirli biraz, çarşaf falan kirleniyor, o bakımdan doğru:KK70:

Neyse ne diyeyim Allah size sekssiz, aseksüel, cinsellikten uzak bir hayat versin, aşk dolu!:KK70:

Ahahah daha neler duyacağız bakalım. Aşk temiz cinsellik kirli yani:KK70: İnsan seviştiği insana aşık olamıyormuş bir yaşıma daha girdim, mutlu yıllar bana! :KK70:
Gerçi haklısınız cinsellik kirli biraz, çarşaf falan kirleniyor, o bakımdan doğru:KK70:

Neyse ne diyeyim Allah size sekssiz, aseksüel, cinsellikten uzak bir hayat versin, aşk dolu!:KK70:
Ahahahaha size de bol seks ve bol çarşaf diliyorum. Bellere kuvvet o halde :KK70: :KK70:

X