Allah büyük dert vermesin-Nasil karar vermeliyim?

Bunu bende kendisine söyledim ama o bunu kabul etmek istemiyor bir ara zitlasmamiz olmustu kendimi düzeltecegim demisti..
Bu düzeltilecek bir şey değil.
Muhtemelen sizi sevdiği için kendine hakim olacağını düşünüyor ama uzun vadede olabileceğini sanmıyorum, umarım yanılırım.
Uzun süre cinsellik yaşayan bir insanın, belli bir süre yaşamadan durması eninde sonunda patlar.

Ama aklınızda kalmasını, sonradan "ya gerçekten kendini tutarsa" diye düşünmek istemiyorsanız bir şans daha verebilirsiniz temkinli olarak. Siz bilirsiniz.

Bunun dışında anlaşamadığıniz bir nokta yoksa bence tekrar deneyin.sırf bu yüzden hemen kestirip atmak yerine biraz daha zaman ver

Böyle bir hakkimiz var yöneticimize bildirdim bunu

Anladım. Yargılamak için değil de meraktan sordum. Kim acaba diye düşündüm bide

Sorunuza gelirsek bence hayat görüşleriniz, öncelikleriniz farklı. Kendinizi tartın. Farklılık tolore edilebilicek düzeydeyse devam edin yoksa ayrılığı düşünün derim.

Kafam karıştı şu an. Kendi açımdan bakarsam olaya, ben çok seviyorsam, ona güvenim sonsuzsa ve onun sevdiğinden eminsem seve seve yaşardım bazı şeyleri... Ha tabi sen böyle yapmamalısın. Bir erkek bu konuda sen istemiyorum dedikten sonra anlayışlı olmalı. Eski cinsel hayatı seni hiç ilgilendirmez. Önemli olan senin durumun. Hele daha önce böyle bir şey yaşamadıysan sakın birlikte olma. Sonra kabuslarında hep eski ilişkilerini görüp durursun benim gibi Şaka bir yana, ileride pişman olabiliyor insan. Gerçi pişman mıyım emin değilim ama bazen keşkeler olabiliyor işte... Cinselliği yaşamadığınız için kavga, sorun falan çıkarıyorsa geri barışma zaten. Gerçekten seven erkek, kendinden önce sevdiği kadını düşünür.

Fikirleriniz benim icin önemli her birinizin bu yüzden danisma ihtiyaci duydum tesekkür ederim tekrar düsünecegim

bosuna ugrasmayın bence, en önemli şey su: sizinle cinsellik yaşayamadığı zaman partner arayan birine sonsuz güven duymaya devam edebilecek misiniz?

Evet bunu bende kendi kendime soruyorum ama arada kaldigim bir nokta var ki onunla karsilasana kadar kimse bana onun gösterdigi degeri, ilgiyi sevgiyi göstermemisti..

Bunun dışında anlaşamadığıniz bir nokta yoksa bence tekrar deneyin.sırf bu yüzden hemen kestirip atmak yerine biraz daha zaman ver
Düsünecegim..

neden evlenmiyosunuz yaşlarıınızz da normal.
ne zaandır birliktesiniz?
Evlilik icin önümüzde bir takim sorunlar var askerlik (mayista gidiyor) ve is durumu ile alakali keza bendede bir takim prblemler var o yüzden askida bir durum su an önümdeki durumu asabilirsek evlilik olabilir ileri vadede ama simdiden birsey söylemek zor
tanismiyoruz sizinle ..
yani hayat görüslerimiz aslinda cokta zit degil ikimizde modern görüslüyüz bazi yönlerden ayriliyoruz din ve cinsellik gerci din konusunda da cok zit degiliz ama cinsellik konusunda zayif yönleri var ..

Sizin de kafaniz karisti dimi :)
Karsimdaki erkek anlayissiz degil tam aksine anlayisli bir erkek her yönden kolaylik saglayabilir hatta her istedigimi yapabilir bana ilgisi tam .. ama uzun vadeli bir gecmisimiz yok iliskimiz yeni birbirimize karsi cekim hissediyoruz .Ama bende sonucta dinime bagli bir insanim evlilik öncesi cinsellik düsünmüyorum bunu kendisi biliyor zaten zorlama olmadi aramizda hic. Ama gidipte disardan birini aramasida hos degil.. kendi iradesine bakan bir durum bu farkindayim simdiye kadar cok dikis tutturamamis iliskilerinde sanki .. cok mu sert düsünüyorum bir hata yaptin bu asla affedilemez (henüz bisi yapmista degil) gibi fazla mi abartiyorum bazen ikilemde kaliyorum..

2. üyelik yasak yalnız.
Soruna gelınce detaylar yazmasa da sana ve sınırlarına saygı duyuyor mu bu konuda?

Siz beraberken gözü dışarıda mı? Kendin için böyle katı kuralların varsa ondan da aynısını beklemen normal. Bence abartmıyorsun.

2. üyelik yasak yalnız.
Soruna gelınce detaylar yazmasa da sana ve sınırlarına saygı duyuyor mu bu konuda?
üyeligimi bildirdim böyle bir hakkimiz var kurallar kisminda yaziyor bu konudan sonra bu üyeligimi kapatirlar
Evet bana benim sinirlarimda ilerliyor hep , beni ürkütecek bir davranisi olmadi

Siz beraberken gözü dışarıda mı? Kendin için böyle katı kuralların varsa ondan da aynısını beklemen normal. Bence abartmıyorsun.
Beraberken öyle bir durum yasamadim ama ben yaninda yokken bisiy yapiyosa bilemem sonucta.. her erkekte bu potansiyel var göze yasak yokki hepimiz bakiyoruz görüyoruz..

Beraberken öyle bir durum yasamadim ama ben yaninda yokken bisiy yapiyosa bilemem sonucta.. her erkekte bu potansiyel var göze yasak yokki hepimiz bakiyoruz görüyoruz..

Bilemiyorum ya. Ben 'gözü dışarıda' deyimini genel manada kullandım, sadece bakmak görmek olarak değil.

Şüpheler varsa zor, insan kendini yer bitirir. Güvenmek çok önemli.

Boş ver evlilik öncesi yaşama zaten. En iyisi... Benim pişmanlığım çok farklı zaten. Şimdi gülüyorum ama başta üzülmüştüm. Çok seviyorsa, çok istiyorsa evlensin beyefendi. Benim eşim evlenmeden önce benimle cinsellik yaşamadı. Öpüştük diye bile pişman oluyor şimdi. Hemen evlenelim dedi, evlendik.

Bilemiyorum ya. Ben 'gözü dışarıda' deyimini genel manada kullandım, sadece bakmak görmek olarak değil.

Şüpheler varsa zor, insan kendini yer bitirir. Güvenmek çok önemli.

Benden baska bir kadina ilgi duyabilecegini sanmiyorum bu dönem icinde tabi bu benim görüsüm

Yukarıdaki mesajınızdan güvensizlik sezdim ona istinaden yazmıştım. Güveniyorsanız sorun yok bence. Bana da bu konuda saygı duyuyor diyorsunuz.

Benden baska bir kadina ilgi duyabilecegini sanmiyorum bu dönem icinde tabi bu benim görüsüm

Ya canim bu adam seni sevseydi zaten icinden baska bir kadinla birlikte olmak gecmezdi .Nasil bir kafa yapisi tasiyor bu erkekler ya insan sevmedigi birine dokunmak istermi?
Ne yani simdi arada ask yok duygusallik yok diye adamin baskasiyla birlikte olmak istemesi normalmi ?yada acaba benmi anormal dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…