Allah büyük dert vermesin-Nasil karar vermeliyim?

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.979
5.013
37
Merhaba arkadaslar
Bende normalde burayi okuyan takip eden cesitli bölümlerdede aktif yazilar yazan bir üyeyim .
Kisa zamanda tanistigim bir erkek arkadasim oldu cok cabuk birbirimize isindik uzun yillardir birbirimizi taniyor gibiydik uzun soluklu konusmalarimiz oldu birbirimizi epey iyi tanidigimizi düsünüyorum eminim eksiklikler vardir.Biz biraz fazla hizli yasadik.Bana karsi ilgisi hep cok yogundu ve her zaman cok yerinde davranan biriydi
Sorun ise bu erkegin sehvet ve cinsellik düskünü olmasi , ask yönünden bi sorun yok duygusal taraflarida cok baskin karsisindakini üzmekten , kirmaktan cekinen korkan bi yapisi var ama gel gör ki cinsel acidan asiri bi düskünlügü var gecmisinde aktif cinsel hayati olmus.
Aramizda bir problem oldu yine cinsellik yüzünden ayriyiz su an ..
Ona tekrar bir sans vermeli miyim yoksa bu iflah olmaz böyle gider diyerek tamamen silmeli miyim cok arada kaldim iliskisi olan, bekar olan veya evli olan herkesin fikirlerine ihtiyacim var...

evlenmeden sakın öyle bişr şey yapma canım, eğer adam gibi adamsa sana hak verir bu konuda, genelde bu tarz erkekler kendi kız kardeşine gelince namuslu olurlar, seviyorsa zaten kabulluenir

Adamın hayat tarzı bu. Size uymuyorsa ne kendinizi değiştirmeye çalışın ne onu. Herkesin görüşleri birbirine uymak zorunda değil. Eğer birbirinize uyum sağlamyorsanız ilişkiyi zorlamanın gereği yok.

Aranızdaki problem tam olarak ne yüzünden çıktı ?
Eski meseleler falan mı yoksa sizinle cinsellik yaşamak istedi de siz mi reddettiniz ?

Ben de aynı fikirdeyim, evlenmeden olması sanki biraz tehlikeli gibi. Biraz daha kişiliğinden emin olduktan sonra bence daha net karar verirsiniz. Bu sadece o istediği için değil de aynı zamanda siz de istediğin için olmalı bence. Çok ahkam kesmiş gibi olmak ve akıl vermek istemem, yine de sizin kararınız .

Anlamadım, neden aranız bozuldu? Meselenin ciddiyetini anlamak için soruyorum.

Tesadüfen bir yerde sadece cinsellik amacli partner aradigini yakaladim bu yüzden onunla konusmuyorum

Aranızdaki problem tam olarak ne yüzünden çıktı ?
Eski meseleler falan mı yoksa sizinle cinsellik yaşamak istedi de siz mi reddettiniz ?
Aramizda öyle bir problem yok bastan cinsellik yasamayacagimizi biliyordu

Hayat tarzlariniz ve gorusleriniz farkli ise birbirinizi yormanin anlami yok herkes kendi yoluna gitsin kimse kimseyi degistiremez

Tesadüfen bir yerde sadece cinsellik amacli partner aradigini yakaladim bu yüzden onunla konusmuyorum

Aramizda öyle bir problem yok bastan cinsellik yasamayacagimizi biliyordu

Eğer kafalarınız uyuşmuyorsa birbirinizi üzmeyin daha fazla.
Olabilir her insan birbirine uyum sağlayacak diye bir kaide yok,birbirinizi değiştirmenize gerek de yok.Madem güvensizlik veriyor size ya da hareketleri uymuyor bence ayrılın,kafanız da rahat olur.

tabi ki de evlenmeden olmaz efendim..(bu benim sahsi düsüncemdir) laf dönüp dolasip oraya geliyorsa,hep de gelir yani bence

canim bi erkek helali olmayan bi kizla cinsellik düşünüyorsa ve bunu kıza karşı dile getiriyorsa o erkekten hayır gelmez. ne nisanlin o senin ne sözlün. istiyorsa babamin oglu olsun ben boyle düşünüyorum ve bu dusuncemde de hic bir zaman yanilmadim. diyecegim o ki bosver daha edeplilerini tercih et. daha mutlu olursun eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…