Beraber olduğum kişiyle bi ara ayrılmıştık..Barıştığımızda telefonumun rehberinde kayıtlı olmadığını gördüm. Sorduğumda açıklaması şuydu: mesela bi foto paylaş dediğinde en sık iletişim no sen olduğum için en başta sen geliyordun ve ayrı olduğumuz için sürekli senin adın fotın cıkması beni üzüyordu demişti...
Bana çok inandırıcı gelmedi çünkü denemek için numarasını sildim ve bişey paylaş dediğimde yine o geliyordu numarasıyla başta...Bunu ona söylediğimde bilmiyorum ben cıkmaz diye sildim dedi...
Aradan baya uzun zaman geçti...Bana telefonundan bi ekran görüntüsü atmıştı bişey için, orda yine rehberinde kayıtlı oldugumu gördüm...
2 gün sonra yanındayken şans eseri telefon ekranını yanımda açtığında yine telefonumun kayıtlı olmadığını gördüm...Bana ekran görüntüsü atarken kaydedip sonra geri mi sildin dedim...Kahkahalarla güldü senaryo dedi...
Peki 2 gün önce vardım şimdi niye yokum dedim.
Çünkü o 2 gün içinde skype ta neden online olduğumu sordun ben de bu muhabbeten sıkıldığım için sildim görme diye dedi...Yani whats app taki gibi silince onun durumunu görmeyeceğimi düşünmüş sözde..Tartışmışız o yüzden o sinirle silmiş..
Ertesi günü bu konu kafama takılıyor üzüldüm, neden insan kızınca hemen numara siler ki dedim...Aynı şeyi ben yapsam telimde kayıtlı olmadıgını görsen üzülmez misin dedim..Bağırmaya başladı, sen hasta mısın, sürekli bu ilişkiyi mahvetmeye çalışıyorsun, duyguları öldürüyorsun, ben sana açıklamamı yaptım dedi...Ne üzülecem sen yapsan sorarım yaptıgın açıklamayı kabul ederim dedi...Ki hiç sanmam oyle hemen kabul edeceğini.Sen dedektifliği iyi yapıyorsun dedi sert sekilde, ben de dedektiflikle ilgisi yok, bana tek bir geçerli sebep soylersin birden fazla şey soyledin şimdiye kadar dedi...Onun cok daha onemli konuları varmış, iş.güç benim gibi bu konulara kafayı takacak zamanı bile yokmuş...Madem dedim zamanın ve kafan yoktu buna, neden 2 gün once kayıtlıyken numaramı sildin madem düşünecek zamanın yoktu dedim...İşte tartıştığımız için silmiş
Ben de en son dedim ki önce ayrıyken sürekli karsına cıkmaması için demiştin, şimdi ayrı değiliz bu sefer de kızıp sildiğini soyluyorsun dedim, onun dısında oğlu var o görmesin diye bi sebep te söylemişti..Hangisi doğru dedim...
Allah belanı versin, işte doğrusu bu deyip suratıma kapattı...
Hayatında biri olsa ne bileyim yok gibi duruyor...annesiyle yasıyor her aksam evde konusuyoruz zaten..kayboldugu bi zaman dilimi de olmuyor...allah belanı versin nedir ya
Ben aslında annesiyle aynı evde oldugu için ondan gizlediğini düşünüyorum...Annesi beni tanıyor ve cok seviyordu ama cok sacma bi nedenden dolayı beni kötü görmeye başladı...Psikolojik problemli bi kadın...Bu da salakça annesi oyle dusundu diye barıstıgımızı gizliyor...Ama kendisi de annesiyle anlaşamıyor, gecenlerde kavga etmişler evden cıkıp gitmiş gece beni aradı tartıstık diye gidecek yer bulamayıp gece gece arabada oturdu bikaç saat...ben de moral vermeye çalışmıştım...hayatında biri olsa ona giderdi onda kalırdı herhalde ne bileyim gercekten anlamıyorum...
Allah belanı versin denecek kişi ben miyim simdi?
Benle sohbet edilemiyormuş...Gerizekalı