Allah belanı versin dedi

Öyle bi erkek var mı ki mutlu eden güven veren? Nerdeeee

Hahatında biri vardır diyenlere yükseldiğim bi mesajım yokki...Yapmadıgım seyler konusunda uyarmayın beni gercekten sinirlerim bozuk su anda...

Gecerli tek bi sebep soyle dedim hepsi dogru diyor ama hepsi saçma...
İşte yapmadan söyledim ben yaptıktan sonra yükselmeyin demenin anlamı var mı?
Şimdiden söylemek daha iyi
Bazı yorumlar kışkırtıcı çünkü

Bu adam sizi yıllarca oyalayıp sonra da “ama ben sana ümit vermemiştim, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun” minvalinde konuşan eski sevgiliniz mi yoksa?

Adam haklı mı demişim? Haksız ama siz böyle davranırsanız hem haksız duruma düşersiniz hemde mutsuz olursunuz. Sonuç gözüküyor örneğiyle.

Gerçekten beni engellemesi saçma sapan bişey mi yoksa kandırılıyor muyum bilmiyorum
Benim davranısım sormak irdelemek ama ne yapmalıydı irdelemeyip verdiği cevapları kendi içime atıp direkt terkmi etmeliydi onu da bilmiyorum

Bir kere bir tarafları ayrı oynayan adam görünce irdelememek gerekiyor. Çünkü sonrasında hem aklınızla alay ediyorlar hemde manipülasyon yeteneği olanlar sizi kendinizden şüpheye düşürüyorlar.
Ayrıca bu kişi size bela okumayıp engellemeseydi ne yapacaktınız? Devam edecek miydiniz ilişkiye? Yine ekran görüntülerinde ip ucu mu arayacaktınız?
Sizce böyle bir ilişki yürür mü?

Evet sanki ben aptalım...Ortada bi durum var onu soruyorum, 2.defa da farklı bi açıklama var bunu sordum diye durumu aynen dediğin gibi manipüle edip beni sucluyor ....Aynı seyi ben yapsaydım açıklamamı kabul edermiş...Asla bu doğru değil eminim cok kafaya takardı ve yüzüme vururdu...
Neyin ne oldugu belli değil...Aldatıyor mu diyorum yok her gun annesiyle baktıgımda...e neden sildi diyorum bunun da mantıklı tekbir açıklaması yok...
Soylediği yalanı aklında bile tutmadıgı için farklı seyler soyluyor olay bu

Öyle bi erkek var mı ki mutlu eden güven veren? Nerdeeee
Azinliktalar ama varlar. Daha gencsiniz yapmayin boyle. Cevrenizde olmayabilir,bu dogrudur. O zaman farkli ortamlara girin. Hemen gelecek planlari yapmadan insanlari tanimak icin zaman verin kendinize. Hayatinizin merkezinde siz olun. Karsinizdaki kisinin ne yaptigi da cok umrunuzda olmaz. Eklemis rehbere,silmis bunlari gorur de onem vermez yolunuza bakarsiniz o zaman.

Yaşım genç değil malesef çok ta...Genç göstersem de..
Karsımızdaki kişinin ne yaptıgı nasıl umrumda olmasın ki? Ne yapsa bosver mi diyeceğiz?

Yaşım genç değil malesef çok ta...Genç göstersem de..
Karsımızdaki kişinin ne yaptıgı nasıl umrumda olmasın ki? Ne yapsa bosver mi diyeceğiz?
Kisiyi bosvermeyi kastetmistim. Hayatiniza alacaginiz kisi ne olursa olsun seklinde olmamali,yine uzulen siz olursunuz. Anliyorum sevilmek istiyorsunuz. Bir aile olmak. Ama bu tip adamlar bunu karsilayamaz. Cunku hem boyle bir istekleri yok hem de deger vermiyorlar. Sadece uzer ve hirpalarlar. Size bela okudu,o sirada bir kac kisiye iyi geceler bitanem yazdi,yatti uyudu. Muhtemelen olan buydu onun tarafinda. Degmez, muhattap bile olmayin. Duzgun adam hayatinizi yasarken hayatinizin icindedir. Gozunuze girmek icin cirpinmaz. Gereken yerlerde varligini kaya gibi guclu durusuyla hissettirir. Yine kendi hayatina devam eder. Bir de bu gozle bakin etrafiniza. Yasa da cok takilmayin. Konu biyolojik saatse eger anneye ihtiyac duyan cok bebek ve cocuk var. Dogurmakla ana olunmuyor. Hayati bu tur kliselerle kendinize zindan etmeyin. Hayatta cok agir sinavlar var. Ozel bir cocugun annesiyim. Tek basima hem ana hem babayim. Yani dertlendiginizde etrafiniza bir bakin. Ne hayatlar var. Sevgiye layik cok cocuk var ama ana babasi tarafindan gorulmeyen bile. Bu arada erkekler zora gelemez. Tedaviye goturen hep annelerdir genelde. Butun yuk her zaman kadinda,annededir.

Haklısınız teşekkür ederim güzel yorumunuz için...
Biraz daha sakinleyince daha doğru düşünmeye başladım.
Şimdi ettiği laf için özür dilemiş, msj attı, bu durumları yaşamaktan ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum demiş beyfendi...Yani benim sormamı kastediyor..

Benim de inanın baska cok daha onemli dertlerim var ve bişey sordum diye beni aşağılayan sürekli rahatsız oluyorum gibi tepkilerden cok yoruldum..
Haklı oldugum bi konu var ve soruyorum ama aldıgım cevap hakaret oluyor...sebebi de verdiği cevapların aklıma yatmayısı...bence baska kadın olsa bu kadar şeyin içinde durmazdı bile ama sürekli geçimsizlikle suclanıyprum..

Evt biyolojik saat var ama boyle de olmuyor zaten

hayatın da birisi olsa ona giderdi yazmışsın belki hayatın da biri varda onla kötü olunca geldi yanına ? numara silmeside birinden sakladığı için olabilir ayrıl gitsin pişman olma kendine daha ciddi adaylar bul kendini kullandırtma.

Benimde eski sevgilim tartisip baristiktan sonra kaydetmemisti ben soyleyene kadar da kaydetmedi ama hayatinda illa biri oldugundan degil deger vermediginden maalesefki

Benimde eski sevgilim tartisip baristiktan sonra kaydetmemisti ben soyleyene kadar da kaydetmedi ama hayatinda illa biri oldugundan degil deger vermediginden maalesefki

Ben yanına gittim, plan yapmış suraya gidelim gezelim dedi, ben gece yolculugu yapmıştım ben varana kadar uyumadı vs...Bu nasıl değer vermemek ya da vermek ben gercekten anlamıyorum

Ben yanına gittim, plan yapmış suraya gidelim gezelim dedi, ben gece yolculugu yapmıştım ben varana kadar uyumadı vs...Bu nasıl değer vermemek ya da vermek ben gercekten anlamıyorum
Benimkide oyleydi kiz yok suraya gidecez buraya gidicez bi ton bayram alisverisi yapti zorla kac kere hayir dememe ragmen yemegi bile eliyle yediren adamdi bi kovmadigi kaldi sonunda
Degisiyolar anliycagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…