- 10 Kasım 2014
- 8.944
- 15.759
- 44
-
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Sizi mutlu eden,guven veren,agzindan guzel sozler cikan bekar cocuksuz denginiz bir kisiye firsat verin derim. Bu bahsettiginiz kisi firildak. Kimseye hayri olmaz. Ustune cok gidince bela okumus. Bir tik otesi kufur ve siddet. Caniniz tatli olsun. Degmeyecek adamla ugrasmayin. Bosandigim eski esim bela okumadi,kufur etmedi. Cunku yapamaz. Bu kisi sevgiliyken bir tartismada bela okuyorsa siz cok yanlis bir kisiyle birliktesiniz.
İşte yapmadan söyledim ben yaptıktan sonra yükselmeyin demenin anlamı var mı?Hahatında biri vardır diyenlere yükseldiğim bi mesajım yokki...Yapmadıgım seyler konusunda uyarmayın beni gercekten sinirlerim bozuk su anda...
Gecerli tek bi sebep soyle dedim hepsi dogru diyor ama hepsi saçma...
Beni ekran görüntüsü öncesi kaydedip geri mi sildi? Annesi yüzünden mi böyle yaptı vs vs. Kurmuşsunuz işte. İlla gerçek dışı şeyler olmasına gerek yokHanfendi ben nerde senaryo kurmusum?
Beni ekran görüntüsü öncesi kaydedip geri mi sildi? Annesi yüzünden mi böyle yaptı vs vs. Kurmuşsunuz işte. İlla gerçek dışı şeyler olmasına gerek yok
Adam haklı mı demişim? Haksız ama siz böyle davranırsanız hem haksız duruma düşersiniz hemde mutsuz olursunuz. Sonuç gözüküyor örneğiyle.Beni anlayacak kimse yok sanırım bu forumda
Adam haklı mı demişim? Haksız ama siz böyle davranırsanız hem haksız duruma düşersiniz hemde mutsuz olursunuz. Sonuç gözüküyor örneğiyle.
Bir kere bir tarafları ayrı oynayan adam görünce irdelememek gerekiyor. Çünkü sonrasında hem aklınızla alay ediyorlar hemde manipülasyon yeteneği olanlar sizi kendinizden şüpheye düşürüyorlar.Gerçekten beni engellemesi saçma sapan bişey mi yoksa kandırılıyor muyum bilmiyorum
Benim davranısım sormak irdelemek ama ne yapmalıydı irdelemeyip verdiği cevapları kendi içime atıp direkt terkmi etmeliydi onu da bilmiyorum
Bir kere bir tarafları ayrı oynayan adam görünce irdelememek gerekiyor. Çünkü sonrasında hem aklınızla alay ediyorlar hemde manipülasyon yeteneği olanlar sizi kendinizden şüpheye düşürüyorlar.
Ayrıca bu kişi size bela okumayıp engellemeseydi ne yapacaktınız? Devam edecek miydiniz ilişkiye? Yine ekran görüntülerinde ip ucu mu arayacaktınız?
Sizce böyle bir ilişki yürür mü?
Azinliktalar ama varlar. Daha gencsiniz yapmayin boyle. Cevrenizde olmayabilir,bu dogrudur. O zaman farkli ortamlara girin. Hemen gelecek planlari yapmadan insanlari tanimak icin zaman verin kendinize. Hayatinizin merkezinde siz olun. Karsinizdaki kisinin ne yaptigi da cok umrunuzda olmaz. Eklemis rehbere,silmis bunlari gorur de onem vermez yolunuza bakarsiniz o zaman.Öyle bi erkek var mı ki mutlu eden güven veren? Nerdeeee
Azinliktalar ama varlar. Daha gencsiniz yapmayin boyle. Cevrenizde olmayabilir,bu dogrudur. O zaman farkli ortamlara girin. Hemen gelecek planlari yapmadan insanlari tanimak icin zaman verin kendinize. Hayatinizin merkezinde siz olun. Karsinizdaki kisinin ne yaptigi da cok umrunuzda olmaz. Eklemis rehbere,silmis bunlari gorur de onem vermez yolunuza bakarsiniz o zaman.
Kisiyi bosvermeyi kastetmistim. Hayatiniza alacaginiz kisi ne olursa olsun seklinde olmamali,yine uzulen siz olursunuz. Anliyorum sevilmek istiyorsunuz. Bir aile olmak. Ama bu tip adamlar bunu karsilayamaz. Cunku hem boyle bir istekleri yok hem de deger vermiyorlar. Sadece uzer ve hirpalarlar. Size bela okudu,o sirada bir kac kisiye iyi geceler bitanem yazdi,yatti uyudu. Muhtemelen olan buydu onun tarafinda. Degmez, muhattap bile olmayin. Duzgun adam hayatinizi yasarken hayatinizin icindedir. Gozunuze girmek icin cirpinmaz. Gereken yerlerde varligini kaya gibi guclu durusuyla hissettirir. Yine kendi hayatina devam eder. Bir de bu gozle bakin etrafiniza. Yasa da cok takilmayin. Konu biyolojik saatse eger anneye ihtiyac duyan cok bebek ve cocuk var. Dogurmakla ana olunmuyor. Hayati bu tur kliselerle kendinize zindan etmeyin. Hayatta cok agir sinavlar var. Ozel bir cocugun annesiyim. Tek basima hem ana hem babayim. Yani dertlendiginizde etrafiniza bir bakin. Ne hayatlar var. Sevgiye layik cok cocuk var ama ana babasi tarafindan gorulmeyen bile. Bu arada erkekler zora gelemez. Tedaviye goturen hep annelerdir genelde. Butun yuk her zaman kadinda,annededir.Yaşım genç değil malesef çok ta...Genç göstersem de..
Karsımızdaki kişinin ne yaptıgı nasıl umrumda olmasın ki? Ne yapsa bosver mi diyeceğiz?
Kisiyi bosvermeyi kastetmistim. Hayatiniza alacaginiz kisi ne olursa olsun seklinde olmamali,yine uzulen siz olursunuz. Anliyorum sevilmek istiyorsunuz. Bir aile olmak. Ama bu tip adamlar bunu karsilayamaz. Cunku hem boyle bir istekleri yok hem de deger vermiyorlar. Sadece uzer ve hirpalarlar. Size bela okudu,o sirada bir kac kisiye iyi geceler bitanem yazdi,yatti uyudu. Muhtemelen olan buydu onun tarafinda. Degmez, muhattap bile olmayin. Duzgun adam hayatinizi yasarken hayatinizin icindedir. Gozunuze girmek icin cirpinmaz. Gereken yerlerde varligini kaya gibi guclu durusuyla hissettirir. Yine kendi hayatina devam eder. Bir de bu gozle bakin etrafiniza. Yasa da cok takilmayin. Konu biyolojik saatse eger anneye ihtiyac duyan cok bebek ve cocuk var. Dogurmakla ana olunmuyor. Hayati bu tur kliselerle kendinize zindan etmeyin. Hayatta cok agir sinavlar var. Ozel bir cocugun annesiyim. Tek basima hem ana hem babayim. Yani dertlendiginizde etrafiniza bir bakin. Ne hayatlar var. Sevgiye layik cok cocuk var ama ana babasi tarafindan gorulmeyen bile. Bu arada erkekler zora gelemez. Tedaviye goturen hep annelerdir genelde. Butun yuk her zaman kadinda,annededir.
hayatın da birisi olsa ona giderdi yazmışsın belki hayatın da biri varda onla kötü olunca geldi yanına ? numara silmeside birinden sakladığı için olabilir ayrıl gitsin pişman olma kendine daha ciddi adaylar bul kendini kullandırtma.Beraber olduğum kişiyle bi ara ayrılmıştık..Barıştığımızda telefonumun rehberinde kayıtlı olmadığını gördüm. Sorduğumda açıklaması şuydu: mesela bi foto paylaş dediğinde en sık iletişim no sen olduğum için en başta sen geliyordun ve ayrı olduğumuz için sürekli senin adın fotın cıkması beni üzüyordu demişti...
Bana çok inandırıcı gelmedi çünkü denemek için numarasını sildim ve bişey paylaş dediğimde yine o geliyordu numarasıyla başta...Bunu ona söylediğimde bilmiyorum ben cıkmaz diye sildim dedi...
Aradan baya uzun zaman geçti...Bana telefonundan bi ekran görüntüsü atmıştı bişey için, orda yine rehberinde kayıtlı oldugumu gördüm...
2 gün sonra yanındayken şans eseri telefon ekranını yanımda açtığında yine telefonumun kayıtlı olmadığını gördüm...Bana ekran görüntüsü atarken kaydedip sonra geri mi sildin dedim...Kahkahalarla güldü senaryo dedi...
Peki 2 gün önce vardım şimdi niye yokum dedim.
Çünkü o 2 gün içinde skype ta neden online olduğumu sordun ben de bu muhabbeten sıkıldığım için sildim görme diye dedi...Yani whats app taki gibi silince onun durumunu görmeyeceğimi düşünmüş sözde..Tartışmışız o yüzden o sinirle silmiş..
Ertesi günü bu konu kafama takılıyor üzüldüm, neden insan kızınca hemen numara siler ki dedim...Aynı şeyi ben yapsam telimde kayıtlı olmadıgını görsen üzülmez misin dedim..Bağırmaya başladı, sen hasta mısın, sürekli bu ilişkiyi mahvetmeye çalışıyorsun, duyguları öldürüyorsun, ben sana açıklamamı yaptım dedi...Ne üzülecem sen yapsan sorarım yaptıgın açıklamayı kabul ederim dedi...Ki hiç sanmam oyle hemen kabul edeceğini.Sen dedektifliği iyi yapıyorsun dedi sert sekilde, ben de dedektiflikle ilgisi yok, bana tek bir geçerli sebep soylersin birden fazla şey soyledin şimdiye kadar dedi...Onun cok daha onemli konuları varmış, iş.güç benim gibi bu konulara kafayı takacak zamanı bile yokmuş...Madem dedim zamanın ve kafan yoktu buna, neden 2 gün once kayıtlıyken numaramı sildin madem düşünecek zamanın yoktu dedim...İşte tartıştığımız için silmiş
Ben de en son dedim ki önce ayrıyken sürekli karsına cıkmaması için demiştin, şimdi ayrı değiliz bu sefer de kızıp sildiğini soyluyorsun dedim, onun dısında oğlu var o görmesin diye bi sebep te söylemişti..Hangisi doğru dedim...
Allah belanı versin, işte doğrusu bu deyip suratıma kapattı...
Hayatında biri olsa ne bileyim yok gibi duruyor...annesiyle yasıyor her aksam evde konusuyoruz zaten..kayboldugu bi zaman dilimi de olmuyor...allah belanı versin nedir ya
Ben aslında annesiyle aynı evde oldugu için ondan gizlediğini düşünüyorum...Annesi beni tanıyor ve cok seviyordu ama cok sacma bi nedenden dolayı beni kötü görmeye başladı...Psikolojik problemli bi kadın...Bu da salakça annesi oyle dusundu diye barıstıgımızı gizliyor...Ama kendisi de annesiyle anlaşamıyor, gecenlerde kavga etmişler evden cıkıp gitmiş gece beni aradı tartıstık diye gidecek yer bulamayıp gece gece arabada oturdu bikaç saat...ben de moral vermeye çalışmıştım...hayatında biri olsa ona giderdi onda kalırdı herhalde ne bileyim gercekten anlamıyorum...
Allah belanı versin denecek kişi ben miyim simdi?
Benle sohbet edilemiyormuş...Gerizekalı
Benimde eski sevgilim tartisip baristiktan sonra kaydetmemisti ben soyleyene kadar da kaydetmedi ama hayatinda illa biri oldugundan degil deger vermediginden maalesefki
Benimkide oyleydi kiz yok suraya gidecez buraya gidicez bi ton bayram alisverisi yapti zorla kac kere hayir dememe ragmen yemegi bile eliyle yediren adamdi bi kovmadigi kaldi sonundaBen yanına gittim, plan yapmış suraya gidelim gezelim dedi, ben gece yolculugu yapmıştım ben varana kadar uyumadı vs...Bu nasıl değer vermemek ya da vermek ben gercekten anlamıyorum
Benimkide oyleydi kiz yok suraya gidecez buraya gidicez bi ton bayram alisverisi yapti zorla kac kere hayir dememe ragmen yemegi bile eliyle yediren adamdi bi kovmadigi kaldi sonunda
Degisiyolar anliycagin
O oyle dedikten sonra yazdinmiİyi de benimki hala boyle su anda