- 10 Kasım 2014
- 8.944
- 15.759
- 44
-
- Konu Sahibi vesikaliyarim
çok aradın mı böyle bi tipi?Beraber olduğum kişiyle bi ara ayrılmıştık..Barıştığımızda telefonumun rehberinde kayıtlı olmadığını gördüm. Sorduğumda açıklaması şuydu: mesela bi foto paylaş dediğinde en sık iletişim no sen olduğum için en başta sen geliyordun ve ayrı olduğumuz için sürekli senin adın fotın cıkması beni üzüyordu demişti...
Bana çok inandırıcı gelmedi çünkü denemek için numarasını sildim ve bişey paylaş dediğimde yine o geliyordu numarasıyla başta...Bunu ona söylediğimde bilmiyorum ben cıkmaz diye sildim dedi...
Aradan baya uzun zaman geçti...Bana telefonundan bi ekran görüntüsü atmıştı bişey için, orda yine rehberinde kayıtlı oldugumu gördüm...
2 gün sonra yanındayken şans eseri telefon ekranını yanımda açtığında yine telefonumun kayıtlı olmadığını gördüm...Bana ekran görüntüsü atarken kaydedip sonra geri mi sildin dedim...Kahkahalarla güldü senaryo dedi...
Peki 2 gün önce vardım şimdi niye yokum dedim.
Çünkü o 2 gün içinde skype ta neden online olduğumu sordun ben de bu muhabbeten sıkıldığım için sildim görme diye dedi...Yani whats app taki gibi silince onun durumunu görmeyeceğimi düşünmüş sözde..Tartışmışız o yüzden o sinirle silmiş..
Ertesi günü bu konu kafama takılıyor üzüldüm, neden insan kızınca hemen numara siler ki dedim...Aynı şeyi ben yapsam telimde kayıtlı olmadıgını görsen üzülmez misin dedim..Bağırmaya başladı, sen hasta mısın, sürekli bu ilişkiyi mahvetmeye çalışıyorsun, duyguları öldürüyorsun, ben sana açıklamamı yaptım dedi...Ne üzülecem sen yapsan sorarım yaptıgın açıklamayı kabul ederim dedi...Ki hiç sanmam oyle hemen kabul edeceğini.Sen dedektifliği iyi yapıyorsun dedi sert sekilde, ben de dedektiflikle ilgisi yok, bana tek bir geçerli sebep soylersin birden fazla şey soyledin şimdiye kadar dedi...
Ben de en son dedim ki önce ayrıyken sürekli karsına cıkmaması için demiştin, şimdi ayrı değiliz bu sefer de kızıp sildiğini soyluyorsun dedim, onun dısında oğlu var o görmesin diye bi sebep te söylemişti..Hangisi doğru dedim...
Allah belanı versin, işte doğrusu bu deyip suratıma kapattı...
çok aradın mı böyle bi tipi?saygısız yalancı.
benim aklıma gelen hayatında başka biri daha olduğu oldu.onunlayken senin numaran kayıtlı gözükmesin diye (mesaj ya da arama falan gelirse) siliyodu.benim çok yakın bir arkadaşımın başına gelmişti, vatsapta profil resmi kullanmıyo sanıyodu meğer numarasını kaydetmemiş ki profil fotosunu görmesin, fotoda da başka bir kızlaymış.başka birininki de kızı GARANTİ diye kaydetmişti bankadan arama /mesaj geliyo gibi gösteriyomuş ötekinin yanında.Hepsi dolandırıcı bunlarınoğlu numaranı isim soyisim bile kayıtlı görse nolucak ki hem.hem sorunlu bir tip hem de çocuğu da varmış , bulaşma bir daha bence.
Elimden geldigince herkese yapici yorumlar yazmaya ozen gosteriyorum ama sizin durum cok net uzgunum.Bazen insan dıştan bi goze ihtiyac duyuyor.Dıştan bakan bir goz olarak erkek arkadasiniz yalan soyluyor sizinle olan iliskisini gizliyor.Böyle bi insanin hic geregi yok bence konu sahibi.Etrafina karsi iste hayatimdaki kadin bu diyemiyorsa sizin icin sevgiyi de hak etmiyor.Üstelik siz iliskinizin niye bu noktada oldugunu sorgularken size beddua edebiliyor.Yol yakinken uzak durun derim yoksa yarin birgun evlendiginizde aldattigi kadini bulup sorsaniz hangi kadin diyecek karakterde zeytinyagi kisiligi var karsinizda.Bundan sonrasi icin mutluluklar dilerim.
Hayat böyle şeylerle uğraşıp üzülmek için çok kısa...
Ne yapayım sallamayayım mı?
Sizi arayıp özür dilerse, eğer barışmayı düşünürseniz açıkça sorun bence, annenden mi gizliyorsun diye? Dediğiniz gibi olabilir. Başkası olsa farkedilir bir şey yapardı herhalde.
Annesi sizinle olduğunu bilirse evde belki sürekli dır dır yapacak o yüzden saklıyor olabilir ama telefonunu karıştırır mı annesi?Onu da sormuştum ama insana hiçbi zaman net cevap vermeyen biri bu tarz konularda...Annesinden benle görüşmesini gizlemesinin de mantıgı yok zaten...Cunku annesini de el üstünde tutan, sözünden çıkmayan biri değil, annesiyle mecburen yaşıyor zaten annesine de bana davrandıgı gibi bozuk uslup yaptıgı için bi akşam annesi bunu azarlamış işte evden cıkmıs gitmiş..
Neden siliyorsun esas sebep ne diye konunun üstüne gittim diye ilişkiyi mahveden oldum belanı versin lafını yedim..Biri mi var diye de onceden sormustum, senin bu düşüncenin belasını versin demişti
Annesi sizinle olduğunu bilirse evde belki sürekli dır dır yapacak o yüzden saklıyor olabilir ama telefonunu karıştırır mı annesi?
Annesi sizinle olduğunu bilirse evde belki sürekli dır dır yapacak o yüzden saklıyor olabilir ama telefonunu karıştırır mı annesi?
Bir şey karıştırıyorsa da böyle üste çıkar ama eğer annesinden saklıyorsa da , sizin de bu sorularınızdan bunalıp patlamış olabilir. Yanlış tabi ki söylediği ne olursa olsun. Sizin de sormanız gayet normal, sizi sürekli rehberden silip eklemesini farkedip sormayacak mısınız? Eğer özür dilerse düzgünce konuşun bence.Sürekli ben suclu oluyorum bunları sorguluyorum diye...sürekli bişey cıkarıyor oldu adım...
Allah belanı versin affedilemez bişey hem de ne için
Bir şey karıştırıyorsa da böyle üste çıkar ama eğer annesinden saklıyorsa da , sizin de bu sorularınızdan bunalıp patlamış olabilir. Yanlış tabi ki söylediği ne olursa olsun. Sizin de sormanız gayet normal, sizi sürekli rehberden silip eklemesini farkedip sormayacak mısınız? Eğer özür dilerse düzgünce konuşun bence.
Yada başka biri yok ama bazı programlarda numaranızı silince onu görmeyeceğinizi mi düşünüyor? Oralarda online takılıyor olabilir