- Konu Sahibi prensssses
-
5 aylık bebegimde beyin tümörü çıktı. bu hafta içinde ege üni. yatışımız olacak. bu bilinmezlik bizi mahvediyor sadece kemoterapi verebiliyorlar. nasıl olacak kaç gün hastanede kalırız bilmiyorum bilen deneyimi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
ÇOOOk buyuj gecmıs olsun cnm Rabbim acil şifalar versin
arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur du edin suan duaya çok ihtiyacımız var(((
5 aylık bebegimde beyin tümörü çıktı. bu hafta içinde ege üni. yatışımız olacak. bu bilinmezlik bizi mahvediyor sadece kemoterapi verebiliyorlar. nasıl olacak kaç gün hastanede kalırız bilmiyorum bilen deneyimi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur du edin suan duaya çok ihtiyacımız var(((
bende hemşireyim ama kemoterapi hakkında hiçbirsey bilmiyorum benim yavrum daha çok ufak nasıl dayanacak bilmiyorum kollarım arasında hiç birsey yapamadan beklemek çok zor rabbim bütün hastalara sifa versin içinde benim kuzumada
yaklasık 3 aydır kemoterapi alıyoruz. allah sükürler olsun hafif atlatıyoruz. yan etki olarak sacları dokuldu bir de beslenme problemi var sondayla besliyorum. genel durumu ve gelişimi cok iyi. güçlüyüz. insallah sonuna kadar da böyle güçlü kalabiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?