• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Allah bebeğimi bize bağışlasın

prensssses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
14
0
86
İzmir
5 aylık bebegimde beyin tümörü çıktı. bu hafta içinde ege üni. yatışımız olacak. bu bilinmezlik bizi mahvediyor sadece kemoterapi verebiliyorlar. nasıl olacak kaç gün hastanede kalırız bilmiyorum bilen deneyimi olan arkadaslardan yardım bekliyorum

geçmiş olsun canım .... çok üzüldüm ... dua edeceğim yavrun için ... Allah yardımcınız olsun .... çok şey söylemek istiyorum fakat boğazım düğümlendi...

5 aylık bebegimde beyin tümörü çıktı. bu hafta içinde ege üni. yatışımız olacak. bu bilinmezlik bizi mahvediyor sadece kemoterapi verebiliyorlar. nasıl olacak kaç gün hastanede kalırız bilmiyorum bilen deneyimi olan arkadaslardan yardım bekliyorum

slm öncelikle çok geçmiş olsun inanın okuyuncan çok üzüldüm Allahım şifa versin yavrunuza size bağışlasın benimde iki buçuk yasında bir yiyenim var ve onada beyin tümörü teşhisi koydular acaba sizin durumunuz nedir suan tam olarak yani iyi huylumu ameliyat oldumu bizde suan ailecek kahrolduk ve bekliyoruzinşallah iyileşir diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden rabbim kimseye böylesi acılar vermesin çok zor :((

arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur du edin suan duaya çok ihtiyacımız var:((((

arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur du edin suan duaya çok ihtiyacımız var:((((

Asyanızı rabbim size bağışlasın . benim kızım ameliyat olamıyor kemoterapi görecek. ama hastanede yer olmadığı için 1 haftadır bekliyoruz beklemek çok zor.güçlü olmalıyız. dua etmekten başka elimizden birsey gelmiyor. derdi veren rabbim dermanını da verir. hangi şehirdesiniz ameliyatı kim yaptı

Canım kemoterapi kişiden kişiye değişen yan etkiler gösteren bir tedavi şekli.Umarım yavruna en uygun tedavi yöntemini uygularlar ki öyle yapacaklarına eminim.Doktorlar kişiye göre tedavi planlaması yapıyorlar.
Zor bitanem,okuyunca içim parçalandı. Yavrun için dua edicem.Allah'ım şifasını versin, sizlere de sabır,dayanma gücü versin.Lütfen ayakta kal,dimdik dur zor bir süreç olacak.Yalvarırım hayırlı haberler ver bize.Allah bu zor sınavı başarıyla atlatmayı kısmet etsin size.
Bol bol dua et manevi gücünü yüksek tut.Biliyorum ki o dönemde insanı en iyi maneviyat ayakta tutuyor.Ben yendim bebeğimiz de yenecek inş.Hep yanındayım kafana takılan birşey olursa hiç çekinmeden sorabilirsin. Dualarımdasınız artık.

canım çok geçmiş olsun. dualarımız küçük günahsız meleklerimizle.

canım çok geçmiş olsun. tedavi süreci biraz yıpratıcı olacak. kendinizi manevi olarak sımsıkı kenetleyin birbirinize. sakın gerilip panik yapmayın. sizin ruh haliniz onu etkilemesin.erken tanı her zaman daha kolay sonuç veriyor. onu oyun oynar gibi alıştırın bu sürece.o hiç bir şeyin farkında değil şimdi. Dualarım sizinle. allah bebeğinizi bağışlasın size.

bende hemşireyim ama kemoterapi hakkında hiçbirsey bilmiyorum benim yavrum daha çok ufak nasıl dayanacak bilmiyorum kollarım arasında hiç birsey yapamadan beklemek çok zor rabbim bütün hastalara sifa versin içinde benim kuzumada

bende hemşireyim ama kemoterapi hakkında hiçbirsey bilmiyorum benim yavrum daha çok ufak nasıl dayanacak bilmiyorum kollarım arasında hiç birsey yapamadan beklemek çok zor rabbim bütün hastalara sifa versin içinde benim kuzumada

Rabbim sifa versin tum hastalarimiza.
Yavrunuz nasil siz nasilsiniz?

yaklasık 3 aydır kemoterapi alıyoruz. allah sükürler olsun hafif atlatıyoruz. yan etki olarak sacları dokuldu bir de beslenme problemi var sondayla besliyorum. genel durumu ve gelişimi cok iyi. güçlüyüz. insallah sonuna kadar da böyle güçlü kalabiliriz:)

Oh cok iyi. İnsaellah yapilan hersey olumlu etki eder, sagligina kavusur.
Rabbim esirgesin sizi tum kotuluklerden.
Sifasini esirgemesin insaellah.
En onemlisi guclu olmak.

yaklasık 3 aydır kemoterapi alıyoruz. allah sükürler olsun hafif atlatıyoruz. yan etki olarak sacları dokuldu bir de beslenme problemi var sondayla besliyorum. genel durumu ve gelişimi cok iyi. güçlüyüz. insallah sonuna kadar da böyle güçlü kalabiliriz:)

Allah acil şifalar versin, yavrunuzu, yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Bebekler güçlü olur, Allah daha çok güç kuvvet versin, atlatırsınız inşallah.
Anneannem yer gök dua üzerine derdi, onu olgunlaştıkça daha iyi anlıyorum.
İçten gönülden yapılan duaların kabul olduğuna inanıyorum.
Sizin mesajlarınızı okurken gözyaşlarımı tutamadım.
Annelik başka birşey tarifi yok, onun kılına zarar gelsin istemeyiz.
Yüce Allah'ımın bana kızımı bağışladığı gün geldi gözümün önüne.
kızım 3,5 yaşındayken havuza kolluksuz atlamış, bende şezlongda uyuyorum
o sırada içim geçmiş, (normalde kolluksuz asla girmez suya.)
etraf kalabalık arkadaşların yazlığındayız ama herkes kendi aleminde.
birden uykudan fırladım, kızım yok, havuza baktım kızım havuzun dibinde,
eller havada saçlar havada suyun içinde cansız gibi duruyor,
suya atladım kızımı çıkardım, hiçbirşey yok, yeni atlamış galiba su filan yutmamış.
Bu defa ben kaskatı kesildim, annemin attığı tokatla kendime geldim...
Uykudan nasıl o an fırladım bilmiyorum, Allah bana yardım etti onu biliyorum....
şükürler olsun.
ve şükürler olsun ki kızınızın hastalığı dermansız değil,
şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor.
Dualarım sizinle, iyi haberlerinizi bekliyorum

Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah'ım hepimizin evlatlarını bağışlasın inş. bol bol Ya Şafi Ya ALLAH okuyun/okutun. yüce Rabbim şifasını versin inş.

iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim. aklınaza geldikçe sizde ya şafi ya allah çekin kızım için. o kadar masum ki. bu ufacık bebeklere nerden geliyor bu illet anlamıyorum. rabbim herkesin yavrusunu korusun hasta olanların şifasını versin. bir gelişme olunca sizleri haberdar ederim.

Back