allah bebegimi alicakmi benden :(( :(

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
40
Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana

Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana

üzülme sakın bol bol dua et, içini ferah tut, bazen duyulmayabiliyor kalp atışı hemen canım o yüzden içini ferah tut

Canim benim brnzer durum olmustu ancak kotu sonuclandi seni korkutmak istemem ama gelismemis bebekti alindi.
kalp atimini cok aonra duyanlarda war 5.hafta cok erken arkadaslarmdanda bildigim kadariyla umarm saglikli bir bebegin wardir sewgiler

Canm endiseni ve korkunu cok iyi anliyorm bnde anne olmayi dört gözle bekleyen biriym ama bol bol dua et nolr insallah duyarsn bebeginin kalp atislarini

Z
Canim benim brnzer durum olmustu ancak kotu sonuclandi seni korkutmak istemem ama gelismemis bebekti alindi.
kalp atimini cok aonra duyanlarda war 5.hafta cok erken arkadaslarmdanda bildigim kadariyla umarm saglikli bir bebegin wardir sewgiler
Aten bana da ole dedi ya iki ihtimal var ya gec dolllenme yada bebek gelismio

Senin nasil oldu kacinci haftada kesin teshis kondu

benimde başıma geldi kalp atışı duyulmamıştı.
alttan baktı ve dış gebelikmiş.
Allah gönlüne göre versin.
İnşallah herşey yolundadır.

doktorlar sat a göre bakıyor tabii ki..siz 5 hafta hesapladığınıza göre hamile kalma zamanından eminsiniz..yani geç döllenme olabilir.bunu doktorunuza söyleyin..
ben de 8. haftanın sonunda aldım kalp atışlarını..benimki geç döllenme idi..regl olmam gerekn tarihten 1 hafta önce hamile kaldım,öncesinden iş seyehatindeydim zaten,o yüzden kesin emindim:):)
ben de aynı şekilde vajinal ultrasaonla bakarak kalp atışı aldılar..ona rağmen çk haiff demişlerdi....oğlum doğdu 5 yaşına geldi bile :nazar:
Allah gönlünüze göre versin inşallah kalp atışını alırsınız..

All
doktorlar sat a göre bakıyor tabii ki..siz 5 hafta hesapladığınıza göre hamile kalma zamanından eminsiniz..yani geç döllenme olabilir.bunu doktorunuza söyleyin..
ben de 8. haftanın sonunda aldım kalp atışlarını..benimki geç döllenme idi..regl olmam gerekn tarihten 1 hafta önce hamile kaldım,öncesinden iş seyehatindeydim zaten,o yüzden kesin emindim:):)
ben de aynı şekilde vajinal ultrasaonla bakarak kalp atışı aldılar..ona rağmen çk haiff demişlerdi....oğlum doğdu 5 yaşına geldi bile :nazar:
Allah gönlünüze göre versin inşallah kalp atışını alırsınız..
ah razi olsn bu tr yormlae icimi rahatlatio bieaz

Geç döllenme olabilir. Benim oğlumunda 5 haftalıkken kalp atışını duyamamıştı doktor, 7. hafta da duydu. Hatta 5 haftalıkken kese var ama çocuk yok kalp atışı da yok demişti. Sizinde böyle olabilir.

Öncelikle telaş etme nolur sen stres yaptikca hormonların dahada olumsuz etkileniyor...benim yasadigim ülkede öyle yeni gebelikte ultrason falan bakilmaz gebelik kanda saptanir ilk ultrasona 12 ile 20. Haftalar arasi girilir.o yüzden kimse yok kan değerlerin dusuk ,yok kesesi olusmamis,yok kalbi atmiyor diye stres yasamz...şuan için bekle ve dua et hayirlisi ise dünyada yiyeceği ekmeği var ise bir şekilde doğar bu bebek...adetlerin düzensiz ise haftasini belirlemek çok zordur o yüzden kalp atisi duyulmamais olabilir.benim en son gebeligimde hafif pembe akintim olmuştu acilde hastanede kan degerime ve ultrasona bakildi kan değerim çok iyidi ama ultrasonda ne bebek ne kese vardi ben tabi kendimi baya hirpaladim... Alti haftaliktim o zaman aile dojtorumda ultrasonda gördüğün herşeyi unut ve bir daha gitme dedi önemli olan kan degerleriymis kan değerleri normal seyrinde ilerliyorsa gebelik sagliklikmiymis kesenin haftasında görünmemesi veya kalbinin zamanında atmamasi çok da önemli değil aslinda önemli olan nazil ileeliyor olusu...sende bol bol dua et Rabbim onu cuma günü yüzü suyu hurmetine sana bagislasin umarim bebeisin seninledir

canım üzülme bu dönemde üzülüncede çok etkilenirsin. Allah yardımcın olsun.Herşey kısmet Allah onu sana bağışlasın.

Canım kan değerleri düzgün katlanarak gidiyorsa sıkıntı yapma bi arkadaş kalp atışını çok erken duydu ama kan değerleri düşük çıkmıştı bana garip gelmişti o kadar düşük olması 1 hafta geçmeden düşük yaptı. İçini ferah tut sen.

benimde duyulmadı geç döllenme olabilir adet tarihini baz aldıkları için... BU 1

ve pazartesiyi bekleme en yakın devlet hastanesine git alltan muayene yaptır. Ben bile ertesi günü bekleyememiştim ağlamaktan.Sen ki 3 gün bekleyeceksin.. BU 2

Ayrıca o doktor neden aynı gün alltan bakmıyor da pazartesiyi bekliyor bunu da anladım......

Ben de 7.yada 8. haftada duymuştum kalp atışını. Henüz bir şey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı canım

Bir arkadaşıma doktoru kalp atışları yok kürtaj yapcaz demişti, arkadaşım başka bir doktora gitti duyuldu kalp atışları. Kızı şimdi 5 yaşında

X