allah bebegimi alicakmi benden :(( :(

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
40
Cok kotuym gercekten o kadar umitlenmisken bebegmi kaybetmek istemiorm cok uhrastm dun yine doktora gttm ikidir 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi nerdeyse sat tarihine gore 8 haftaya gorecem dun yine gittim bakti ultrasindan benegin kalp atisini alamiorm dedi bu ne demek internette vs nerde okusam 5 haftada duyuluo bi sorun mu var kan tahlili filanda tkrar yapmadi allahim kafayi yicm gec duyanlarda olms onlarida okudm ama pazartesi alttam bakicaz dedi kalp atisina nie allahim niee boyle oluyo o kadae bekledmki bu bebegi alttan bakilsa kesin duyulurmu dedim artik duyulmasi gerekior dedi ama bn cok korkuyorm o son adet tarihme gre hesaplior ama bn kendi hesaplamama gore 5 haftalik hamileym aranzda varmi bnm gbi bu sorunu yasayam tecriubesi olan kurbam olim yardimci olun nolursnz manevi destek lazm bana

Şimdi niye alttan bakmadı?

En kesin ve pratik yöntem bu iken neden yapmayıp sizi korku içinde bıraktı siz mi istemediniz

Şimdi niye alttan bakmadı?

En kesin ve pratik yöntem bu iken neden yapmayıp sizi korku içinde bıraktı siz mi istemediniz
Hayir kendi bakmadi bn teklif ettim hatta simdi nie bakmiorsnz ya bu dusuncd bile oldurecek beni en azindsn ne oldugunu bilirdim yok illa pazartesiyi bekle dedi

Sakin olup iyiye gidecekmiş şeklinde düşünün stres kötü etki eder
Ne yalan soylim iyisini dusunemiorm o kadar tedirgin konustuki doktor ultrasondam bakarken kanaman hic oldumu lekelenme oldumi bu tur sorukar en son bi sorunmu var dedim kalp atisini alamiorm dedi gecen haftada kesede bebek gorunmuyo dedi anlamadim baska doktra gttim oda tedaviye yeni basladigim icin 10 gun sonra gl dedi ya bebebk 2 aylik oldu sat tarihine gre

Hayir kendi bakmadi bn teklif ettim hatta simdi nie bakmiorsnz ya bu dusuncd bile oldurecek beni en azindsn ne oldugunu bilirdim yok illa pazartesiyi bekle dedi

O zaman bir bildiği vardır sakin olup öyle bekleyin

Bu konuyu unutun demiyorum ama bu süreçte beyninizi başka şeyler ile meşgul edin

Elinizden gelen örgü dikiş pasta börek ne varsa onlara yönelin bitirip hediye vs edin kafanızı dağıtın

Cnm oncelikle Rabbim omrunu nasip etmisse ins kalp atisini duyarsiniz...
Benimde 8.haftadan sonra duyulmustu..
Yalniz gec döllenme denilen bi olay var ya o olmus olabilir..
Erken duyanlarda var Gec duyanlarda var gec olup duymayanlarda var...
Herkesin hamileligi ve yasadiklari kendine özel oluyor..
Hani bi genelleme olmuyo bu konuda...Ama onemli olan hakkinizda hayirlisi olsun ins.

Sorun varsa bu aşamada çözüm olamayız ama sorun yoksa stres kötü etkiler

Sakin olun beklemek zor ama mecburen bekleyeceksiniz

hemen niye Allah' ım diyip isyan etmeyin bence
çok yıllardır bile uğraşıyo da olsanız böyle söylemeyin ne olursa olsun
duyulacaktır inşallah endişe etmeyin..

Canim duyarsin insallah niye hemen strese giriyosun, Turkiyedeki doktorlarida anlayamiyorum cok umutsuzlar. Ben hollandada yasiyorum burda oyle 5 haftalik 6 haftalik ultrasyona almazlar ne kalp atisi icin nede bebegi gormek icin. Sadece 9. Haftada kalp atisi icinbakarlar. Zaten o hafta son varsa duyulur. Sen strese girme alalim cocugu dersede izin verme, gec dollenmedir belki 9. Haftayi bekle.

Cnm bazen geç duyulabiliyo..Ben de 7 haftalıkken duyulmuştu, hatta öncesinde doktor boş gebelik oalbileceğini söylemişti 10 gün sonra gel duyulmazsa kürtaja alcm ddi..O 10 gün nasıl geçti bir Allah bir ben bilirim..Gittim kalp atışları duyuldu..Korkma İnşallah duyarsın ve devamı da gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…