- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Doktorlar her zaman korkutur canim pozitif dusun iyi seyler olsun..
Bacakta morarma genelde kan pihtilasmasi olan insanlarda olur ve sanirim belkide sende pihtilasma vardir ama korkulcak bisey yok. Gunde 1 aspirinle bile cozulebilir bir durum..
Kanser olacagini zannetmiyorum daha cok belirtin olurdu oyle olsaydi.. bence hic kafana takma. Hayirlisiyla insallah iyi haberlerini alalim canim
geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun inşallah
yanlış anlama da lütfen yazımına dikkat et.bugün seni başka konularda da uyarmak istedim.z yi s olarak yazıyorsun.kelimeleri eksik yazıyorsun çoğu yazdığını anlamıyorum
Geçmiş olsun. Benim kardeşimin de bacağında öyle bazen morluklar oluyor. Trombosit düşüklüğü rahatsızlığı var. Yukarıda bir arkadaş yazmış ama aspirin kesinlikle yasak kardeşime.
Sonuclarini alinca haber ver simdi merak ettim, insallah kotu bisey degildir.
Eğer trombositleriniz 148 ise biraz düşük ama yine de korkulacak gibi değil canım. Benim kardeşiminki bazen 95 bazen 110 öyle değişebiliyor.
canım abim doktor
istersen burdan normal olmayan degerlerını ve aralıklarını yaz ben sarayım hemen
canm valla tam ne yazıo felan bilmiyorum bildiğim şey sadece kan kağıdında istenilen şeylerde Kronik Lenfositik Lösemi (KLL) ve glanman yazıyor. mavi kapaklı bir tüpte test istedi onun sonucunda normali 80 160 arası olan birşeymiş benmki 148miş
diğeride mor kapaklı tam tüp ondada trombositler normal felan yazıyor birde tıp dili birşeyler yazıyor:)
yani tam olarak bilgim yok kağıtlar elimde değil hastaneden bir arkdas arayıp söyledi
canım degerlerın normal aralıklarda soyledıgın kadarıyla abim mavı kapaklıların kanamalarla ılgılı olarak pıhtılasmanın olup olmadıgını arastırmak,mor olanların ıse kansızlıkla ılgılı bırsey olup olmadıgı amacıyla bakılıyuormus
ama kesınsonucu tabıkı doktorun verecek
içini ferah tut geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?