Allah baska dert vermesinn

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlarr yakında kafayı yicem ben ya:) 2 ay felan oluyor herhalde bacağımda morarma oldu ufak bişe daha öncede olmuştu bikaçkes merk ettm doktora gittim konuyu pek açmıcamm aman uzun:) 2 aydır sürekli kan testleri yapıyotrlar yok pıhtılaşma var gibi yok glanzmandan şphelndik yok kansermiisnki bide öle knşuoki doktorlar iiiyice korkuo insan... birde sonçlar en az 10 günde çıkıyor onları bekleme heycanı oluor ne çıkıcak diyyee nişanlımlada stresten bazen tartışıorum aklım sıra bişe çıkarsa ayrılcaam yaaa ay bişeler duymak istiyorum sizlerden çünkü arkdaslarım bıktı artık bu konudaan sonuçlarımada 3 gün kaldı bakalım

Doktorlar her zaman korkutur canim pozitif dusun iyi seyler olsun..

Bacakta morarma genelde kan pihtilasmasi olan insanlarda olur ve sanirim belkide sende pihtilasma vardir ama korkulcak bisey yok. Gunde 1 aspirinle bile cozulebilir bir durum..

Kanser olacagini zannetmiyorum daha cok belirtin olurdu oyle olsaydi.. bence hic kafana takma. Hayirlisiyla insallah iyi haberlerini alalim canim

geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun inşallah

yanlış anlama da lütfen yazımına dikkat et.bugün seni başka konularda da uyarmak istedim.z yi s olarak yazıyorsun.kelimeleri eksik yazıyorsun çoğu yazdığını anlamıyorum

Son düzenleme:

inşaallah ay sormaa öyle bi bakıyorki bana kesin ölücem ben derim yani o derece neyim var diyorum karşık biraz dur bakalım şu testede bakalım diyorlar.. morarmamda 2 sene önce olmuştu çockkende 1 2 kere olmş bide şimdi oldu öle sık sıkta olmuor şuanda çok iyiym yani içten içe bişe varsa bilemem tabide :26:

saol canım evet malesef öyle yazabiliyorum dikkat etmeye çalışsam da:) uyarın için teşekkkür ederiim

Geçmiş olsun. Benim kardeşimin de bacağında öyle bazen morluklar oluyor. Trombosit düşüklüğü rahatsızlığı var. Yukarıda bir arkadaş yazmış ama aspirin kesinlikle yasak kardeşime.

Geçmiş olsun. Benim kardeşimin de bacağında öyle bazen morluklar oluyor. Trombosit düşüklüğü rahatsızlığı var. Yukarıda bir arkadaş yazmış ama aspirin kesinlikle yasak kardeşime.

valla bilmiyorum ki düşük yüksek diye birşey demediler hiç , en son mavi kapakta bi kan testi istediler pfa 100 ne öyle birşeydi. oda normali 160a kadarmış benmkide 148 çıkmış acaba omuki. morarmaları çOk oluyormu? banada hep kanama zamanı testi yaparken aspirin aldınmı umarım almamıssındır diyordu hemşiriler

Eğer trombositleriniz 148 ise biraz düşük ama yine de korkulacak gibi değil canım. Benim kardeşiminki bazen 95 bazen 110 öyle değişebiliyor.

canım abim doktor
istersen burdan normal olmayan degerlerını ve aralıklarını yaz ben sarayım hemen

canm valla tam ne yazıo felan bilmiyorum bildiğim şey sadece kan kağıdında istenilen şeylerde Kronik Lenfositik Lösemi (KLL) ve glanman yazıyor. mavi kapaklı bir tüpte test istedi onun sonucunda normali 80 160 arası olan birşeymiş benmki 148miş
diğeride mor kapaklı tam tüp ondada trombositler normal felan yazıyor birde tıp dili birşeyler yazıyor:)

yani tam olarak bilgim yok kağıtlar elimde değil hastaneden bir arkdas arayıp söyledi

canım degerlerın normal aralıklarda soyledıgın kadarıyla abim mavı kapaklıların kanamalarla ılgılı olarak pıhtılasmanın olup olmadıgını arastırmak,mor olanların ıse kansızlıkla ılgılı bırsey olup olmadıgı amacıyla bakılıyuormus
ama kesınsonucu tabıkı doktorun verecek
içini ferah tut geçmiş olsun...

çook teşekküür ederiimm saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…