Allah baska dert vermesin de yaslanmayi kabul edemiyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
39
Hanimlar 37 yasindayım.Dışarı çıktım bugün üstümde lacoste yaka beyaz elbise .şu klasik lacoste modeli ayagimda spor ayakkabim makyaj vs yok zaten bu sicakta.saclarimi da kuafor teyze gibi kesmisti zaten.uzamiyor da asla.disaridano guzelim gencecik kizlari gordukce cok kiskandim ya.belki cocugum olsaydi bu yasimda kiskanmazdim ama su an resmen kiskaniyorum.bende cok genctim ve guzeldim diye yaslanmayi kabul edemiyorum.baktim bugin aynada onlarin yaninda bildiginiz teyze gibiyim.is stresi cokertti beni aalinda gecen sene hic ole degildim.
Kirisik burusugum yok,sarkmam da yok ama o teyze goruntusu sinmis bana.ben asamiyorum.birden oldum bugun boyle.boyle degildim aslinda.ozellikle son bir ayda bana bir olgunluk coktu resmen,iayemiyorum bu olgunlugu.citir zamanlarima geri donesim var.yirmi besime mesela😔

Ben de 28 yaşimdayim ve 40 yaşina gelince ne olacak derdine düşmüştüm valla, hatta konu acmistim burada ve sonra dusunmemeye basladim ama aklima getirdiniz yine. 😁😁😁

Kirisik, burusuk, sarkma yoksa insan nasil teyze gibi gorunecek ki? Benim yaştan ziyade kirişma korkum var. 🙄
Saçlariniz cok sariysa degistirin, kilo varsa verin bunlar yaşli gosteriyor.

Ben de 28 yaşimdayim ve 40 yaşina gelince ne olacak derdine düşmüştüm valla, hatta konu acmistim burada ve sonra dusunmemeye basladim ama aklima getirdiniz yine. 😁😁😁

Kirisik, burusuk, sarkma yoksa insan nasil teyze gibi gorunecek ki? Benim yaştan ziyade kirişma korkum var. 🙄
Saçlariniz cok sariysa degistirin, kilo varsa verin bunlar yaşli gosteriyor.
Kilo yok sari da degilim ama teyze kiligi dusmus tipime sanirim durusumdan omurga calisayim.gencligimi ozledim guzeldim ben be

Kilo yok sari da degilim ama teyze kiligi dusmus tipime sanirim durusumdan omurga calisayim.gencligimi ozledim guzeldim ben be

Yoga yapın. Spor salonuna gitmeyi vs biraktim ben salginla birlikte ama evden yogaya devam ediyorum, biliyorum evde disiplin saglamak daha zor ama hiç yapmamaktansa deneyin, başlayin yapin biraz biraz.
Youtube da yeni başlayanlar icin yogalara bir göz atın. Duruşunuza da faydasi olabilir omurga calismalari oluyor

Hayatın anlamı bu. Doğacağız , büyüyüp yetişkin olucagız ve yaslanıp ölüceğiz. Yaşlılığa takılmayın daha gençsiniz , hayatınızı dolu dolu yaşayın , teyze 🤣🤣. Bu arada bende 37 yim güldüğüme bakmayın. Teyze kelimesi çok hoşuma gitti sadece 🤪
Ya gevseme var bende ic bacaklarda selilitte cikti.ya bi teyze kiligi indi ustume.is stresinden.eskiden goren yirmi bes sanirdi

Lacoste elbise giyip teyze gibi görünmemenin imkanı yok bence ahaköalf😆😆 dünyada bu kadar çirkin duran bir elbise daha görmedim.
Bence tarzınızı değiştirmeye de ihtiyacınız var. Farklı şeyler giyin. Crop- Yüksek bel pantolon- Kemer- freebag kombinleri çok tatlı oluyor.
Ben de 38 yaşındayım ve 20’li yaşlardaki güzelliğimi ben de çok özlüyorum. Ama yapacak bir şey yok.

Yoga yapın. Spor salonuna gitmeyi vs biraktim ben salginla birlikte ama evden yogaya devam ediyorum, biliyorum evde disiplin saglamak daha zor ama hiç yapmamaktansa deneyin, başlayin yapin biraz biraz.
Youtube da yeni başlayanlar icin yogalara bir göz atın. Duruşunuza da faydasi olabilir omurga calismalari oluyor
Gidecegim de vaktim yok ki yorginluktan oluyorum bazen

Lacoste elbise giyip teyze gibi görünmemenin imkanı yok bence ahaköalf😆😆 dünyada bu kadar çirkin duran bir elbise daha görmedim.
Bence tarzınızı değiştirmeye de ihtiyacınız var. Farklı şeyler giyin. Crop- Yüksek bel pantolon- Kemer- freebag kombinleri çok tatlı oluyor.
Ben de 38 yaşındayım ve 20’li yaşlardaki güzelliğimi ben de çok özlüyorum. Ama yapacak bir şey yok.
Ben eskiden onu giysem herkes bakardi simdi vucudum da sanirim gevsedi acik giyinince kendimi daha yasli hissediyorum

X