Gebeliğe Hazırlık Allah aşkına yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 9 aylık evliyim 4 ay vajinismus uğraştım . 5 aydır bebek istiyoruz bir kimyasal geçirdim bu arada

Yalnız degilsin
Ben de ilk aydan hemen olacak sanıyordum ama zamanı var demekki
Yalnız kadıncağız hamilelerden akıl istemiş biz olmayanlar yazmışız hep

Konu sahibi ve diğer kızlar herhangi bir sey yaptınız mı hani sitede kürler falan var ya
Ben Bi kacını tam olarak denemedim hep yarıda bıraktım korktum

Ben de bi ara incir kuru yapmıştım ama tamamlayamadım
O prolaktini arttırıyor canım
Benim prolaktin normal o nedenle onu denemeyeyim diyorum
Acaba kuru inciri sürekli yesem fayda olur mu yumurtalığa
Soğan da kist problemi olanlar da işe yarıyormus kist de yok doktorların söylediğine göre

Bende test yaptırmadan başladığım için yarıda kesmiştim. Geçen ay çatlama iğnesi vuruldum .adetim gelcek gibi ama o yüzden aşırı üzgünüm

Bende test yaptırmadan başladığım için yarıda kesmiştim. Geçen ay çatlama iğnesi vuruldum .adetim gelcek gibi ama o yüzden aşırı üzgünüm
Ben de sabah test yaptım 3 gün var daha cıkmadı olsa cıkardı
Catlatma iğnesi 2 ay önce olmuştum ama olmadı
Konu sahibi sen neler yaptın, ne zamandır olmuyor, doktorlar ne soyluyor

Bende herşeyi denedim incir kürü ,soğan kürü , çörekotu bal tarçın, rahim filmi çekildi , spermiyogram, sürekli Dr kontrolünde yumurta takibi yapılıyor, takip yapıldığı halde ovulasyon testi de yapıyorum , düzenli ilişkide oluyor extra eşime de kendim de vitamin kullanıyoruz ama yok yok yok 9 aydır ...ay moralim çok bozuk dün yine regl oldumda varmı ki başka formül uygulasam onuda

Olmuyo ne yapsam olmuyo hamiş kalamıyorum yardım edin nasıl hamile kaldınız
Eğer bi sıkıntınız yoksa çok kafaya takmaktan stres yapmaktan olmuyor. Önce karı koca bi sorunun olmadığına emin olup sonrasında akışına bırakmak lazım. Yumurtlama takibi bile yapmamaktan bahsediyorum. Tabi 2-3 gün arayla ilişki de olmalı. Bende 6 ay uğraştım. Ev taşıdığım kafamın dağınık olduğu ay hamile kaldım. Sadece çocuğu düşünmeyin. Hamileliği düşünmeyin. Düşünce gücü tahmin ettiğinizden daha etkili. Ve en önemlisi olmuyor diye değil eninde sonunda olacak diye düşünün. Biliyorum çok zor. Bana da çok dediler çok kafaya takıyorsun diye. Her ay adet olunca ağlıyordum. Depresyona giriyordum resmen. Yapmadığım kür kalmamıştı. Her ay hormon tahlili yaptırıyordum. Deliye bağlamıştım anlayacağınız. Ama hiç beklemediğim bi ay da geldi müjdeli haber. Ve bunu çok kişiden duyuyordum. Bende bizzat yaşayınca inandım.

Malesef kafaya takmadan olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…