Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız değilsinOlmuyo ne yapsam olmuyo hamiş kalamıyorum yardım edin nasıl hamile kaldınız
aynen dert aynı oluncaYalnız degilsin
Ben de ilk aydan hemen olacak sanıyordum ama zamanı var demekki
Yalnız kadıncağız hamilelerden akıl istemiş biz olmayanlar yazmışız hep![]()
O prolaktini arttırıyor canımBen de bi ara incir kuru yapmıştım ama tamamlayamadım
Ben de sabah test yaptım 3 gün var daha cıkmadı olsa cıkardıBende test yaptırmadan başladığım için yarıda kesmiştim. Geçen ay çatlama iğnesi vuruldum .adetim gelcek gibi ama o yüzden aşırı üzgünüm
Eğer bi sıkıntınız yoksa çok kafaya takmaktan stres yapmaktan olmuyor. Önce karı koca bi sorunun olmadığına emin olup sonrasında akışına bırakmak lazım. Yumurtlama takibi bile yapmamaktan bahsediyorum. Tabi 2-3 gün arayla ilişki de olmalı. Bende 6 ay uğraştım. Ev taşıdığım kafamın dağınık olduğu ay hamile kaldım. Sadece çocuğu düşünmeyin. Hamileliği düşünmeyin. Düşünce gücü tahmin ettiğinizden daha etkili. Ve en önemlisi olmuyor diye değil eninde sonunda olacak diye düşünün. Biliyorum çok zor. Bana da çok dediler çok kafaya takıyorsun diye. Her ay adet olunca ağlıyordum. Depresyona giriyordum resmen. Yapmadığım kür kalmamıştı. Her ay hormon tahlili yaptırıyordum. Deliye bağlamıştım anlayacağınız. Ama hiç beklemediğim bi ay da geldi müjdeli haber. Ve bunu çok kişiden duyuyordum. Bende bizzat yaşayınca inandım.Olmuyo ne yapsam olmuyo hamiş kalamıyorum yardım edin nasıl hamile kaldınız
Malesef kafaya takmadan olmuyoEğer bi sıkıntınız yoksa çok kafaya takmaktan stres yapmaktan olmuyor. Önce karı koca bi sorunun olmadığına emin olup sonrasında akışına bırakmak lazım. Yumurtlama takibi bile yapmamaktan bahsediyorum. Tabi 2-3 gün arayla ilişki de olmalı. Bende 6 ay uğraştım. Ev taşıdığım kafamın dağınık olduğu ay hamile kaldım. Sadece çocuğu düşünmeyin. Hamileliği düşünmeyin. Düşünce gücü tahmin ettiğinizden daha etkili. Ve en önemlisi olmuyor diye değil eninde sonunda olacak diye düşünün. Biliyorum çok zor. Bana da çok dediler çok kafaya takıyorsun diye. Her ay adet olunca ağlıyordum. Depresyona giriyordum resmen. Yapmadığım kür kalmamıştı. Her ay hormon tahlili yaptırıyordum. Deliye bağlamıştım anlayacağınız. Ama hiç beklemediğim bi ay da geldi müjdeli haber. Ve bunu çok kişiden duyuyordum. Bende bizzat yaşayınca inandım.