- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 13
- 36
- Konu Sahibi semihaglrr
-
LH dalgalanma yapar artar azalır. Bu bişey göstermez. Pik olduğu günü not alın, 14 gün ekleyerek adet gününüzü bulun, test yapmadan bekleyin. Gününüz geçerse gebelik testi yapın.Arkadaslar son 3 gunun testleri beklemekten renk solmasi var ne anlama geliyo bi silik cikiyo bi bitik koyu goguslerimdede dolgunluk agri damarlar cikmis dün? bel ve kasiklarimda agri var yumurtaliklarimdada sanci batma kramp var
Canim benim adetim subatin 25şi buayin 15 şi itibari ile gebelik icin değerlendirmedeyiz polip aldrdm cunku adetim bidaki ay 25LH dalgalanma yapar artar azalır. Bu bişey göstermez. Pik olduğu günü not alın, 14 gün ekleyerek adet gününüzü bulun, test yapmadan bekleyin. Gününüz geçerse gebelik testi yapın.
Tek çektiğin foto ne zamandan bugün müArkadaslar son 3 gunun testleri beklemekten renk solmasi var ne anlama geliyo bi silik cikiyo bi bitik koyu goguslerimdede dolgunluk agri damarlar cikmis dün? bel ve kasiklarimda agri var yumurtaliklarimdada sanci batma kramp var
Evet bugunkiTek çektiğin foto ne zamandan bugün mü
Herkeste tam koyu cıkmayabiliyormuş. Bugünü değerlendir sen yine de. Yarında teste devam et yarın daha koyu çıkma ihtimali de var. Ben gece wc ye sık cıkarım sabaha yakında cıktığımdan sabah 11 gibi idrarımla yapıyorum. 4 saat bişey içmeyip yapıyorlar testi genelde. Ben bu şekilde yaptım 4 saat uygulamasını yapmadım bu ay koyu çizgiyi yakaladım. İdrarını inceltiyorsan bişeyler içip ondan da silik cıkıyor olabilir. Ama bugünkü diğerlerine göre koyu. Yarın nasıl olacak bakalımTek çektiğin foto ne zamandan bugün mü
Degerlendirdim canim doktorumada atmistim aksam oda catlama olmus demis video olarak gosterdim hattaHerkeste tam koyu cıkmayabiliyormuş. Bugünü değerlendir sen yine de. Yarında teste devam et yarın daha koyu çıkma ihtimali de var. Ben gece wc ye sık cıkarım sabaha yakında cıktığımdan sabah 11 gibi idrarımla yapıyorum. 4 saat bişey içmeyip yapıyorlar testi genelde. Ben bu şekilde yaptım 4 saat uygulamasını yapmadım bu ay koyu çizgiyi yakaladım. İdrarını inceltiyorsan bişeyler içip ondan da silik cıkıyor olabilir. Ama bugünkü diğerlerine göre koyu. Yarın nasıl olacak bakalım
İnş müjdeli haberler olurDegerlendirdim canim doktorumada atmistim aksam oda catlama olmus demis video olarak gosterdim hatta
Canimmm dedigini yaptim ikinci idrar ac karnina sivi almadan 11 gbi yaptim ilkkez koyuyu yakaladimHerkeste tam koyu cıkmayabiliyormuş. Bugünü değerlendir sen yine de. Yarında teste devam et yarın daha koyu çıkma ihtimali de var. Ben gece wc ye sık cıkarım sabaha yakında cıktığımdan sabah 11 gibi idrarımla yapıyorum. 4 saat bişey içmeyip yapıyorlar testi genelde. Ben bu şekilde yaptım 4 saat uygulamasını yapmadım bu ay koyu çizgiyi yakaladım. İdrarını inceltiyorsan bişeyler içip ondan da silik cıkıyor olabilir. Ama bugünkü diğerlerine göre koyu. Yarın nasıl olacak bakalım
Sabah saatlerinde de cıktın mı wc yeCanimmm dedigini yaptim ikinci idrar ac karnina sivi almadan 11 gbi yaptim ilkkez koyuyu yakaladim
Evet ilk ciktim o idrarla yapmadim saat 10ndu uyandigimda ben gece 4de meyve suyu ictim diye az daha durdum ac karnina sonra 11gbi ciktim idrara oan yaptim doktorunda yumrtlama olmus dedi suan watsaptan cok mutlu oldumSabah saatlerinde de cıktın mı wc ye
Hadi hayırlısı bugünü de kaçırmaEvet ilk ciktim o idrarla yapmadim saat 10ndu uyandigimda ben gece 4de meyve suyu ictim diye az daha durdum ac karnina sonra 11gbi ciktim idrara oan yaptim doktorunda yumrtlama olmus dedi suan watsaptan cok mutlu oldumDedgin oldu
Kuzum ben ayin 4unde ilacli rahim flimine girdim polip vardi ayin 8inde aldirdim rahim gebelige hazirdedi cunku polip aldirmada adet tarihi 30gun sonraya atiyo ben en son aralik28 oldum cunku suandada subatin 28olucam regl.Hadi hayırlısı bugünü de kaçırmabenimde yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti bakalım ne olacak. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Senin bat ne zaman
Geçmiş olsun canım. Şifa olur inşallah. Rabbim kucağını doldursunKuzum ben ayin 4unde ilacli rahim flimine girdim polip vardi ayin 8inde aldirdim rahim gebelige hazirdedi cunku polip aldirmada adet tarihi 30gun sonraya atiyo ben en son aralik28 oldum cunku suandada subatin 28olucam regl.
Sagol canim ama senin dedigin gbi koyu cikdi normalde ogleden sonravyaoiyodum silik cikiyodu aksam ise az daha koyu ama silik cikiyodu demekki idrar svilardan oluyo demekki dun gece degerlendirdik bugecede olucak yarin yine test yapicamGeçmiş olsun canım. Şifa olur inşallah. Rabbim kucağını doldursun
2 gün koyu çıktı benim sonra silindi. Silinme konusunda bi fikrim yoktu benimde. Burda arkadaşlar aydınlattılar sağolsunlarSagol canim ama senin dedigin gbi koyu cikdi normalde ogleden sonravyaoiyodum silik cikiyodu aksam ise az daha koyu ama silik cikiyodu demekki idrar svilardan oluyo demekki dun gece degerlendirdik bugecede olucak yarin yine test yapicam
Catlama olunca siliniyomjmus ve daha test yapmaya gerek kalmiyomus dediler :))2 gün koyu çıktı benim sonra silindi. Silinme konusunda bi fikrim yoktu benimde. Burda arkadaşlar aydınlattılar sağolsunlar
Öyleymiş ben çatlamadan sonra 3 hün daha devam ettimCatlama olunca siliniyomjmus ve daha test yapmaya gerek kalmiyomus dediler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?