• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına biri yardım etsin çıldırıcammm :((

ecelecif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
5
0
36
İstanbul
HAZIRANIN 8 inde evlendim 28 inde adet gördüm... ondan sonra ise tık yok tam 66 gündür adet görmüyorum.. 2 kan testi sonucunda gebelık yok hastaneden aldıgım ıdrar testlerının haddı hesabı yok artık bıraktım 2 haftadır takmıyrum kafaya yapmıyrumda test ama bu aralar cok hafif sabahları mide bulantısı kasıgımda cok hafif ağrı oluyr... en son kanı bayramda yaptrdm yanı ustunden zaman baya gectı ama bn anlamadım hıc bırsey boyle olanlarınız var mı ? kızlar yardımmmmm !!! :2::18:

HAZIRANIN 8 inde evlendim 28 inde adet gördüm... ondan sonra ise tık yok tam 66 gündür adet görmüyorum.. 2 kan testi sonucunda gebelık yok hastaneden aldıgım ıdrar testlerının haddı hesabı yok artık bıraktım 2 haftadır takmıyrum kafaya yapmıyrumda test ama bu aralar cok hafif sabahları mide bulantısı kasıgımda cok hafif ağrı oluyr... en son kanı bayramda yaptrdm yanı ustunden zaman baya gectı ama bn anlamadım hıc bırsey boyle olanlarınız var mı ? kızlar yardımmmmm !!! :2::18:

canım bende 7 nisanda evlendim evlendiğim gün adet oldum ve 29 temmuza kadar hiç adet olmadım haziranda doktorun verdiği ilaçla olmadım sonra temmuzda yine gittim doktora ilaç verdi onla 29 temmuzda oldum..ağustosta olmadım ve doktora gittim dün evdede idrar testi yaptım ve negatifti dün doktora gittim ve beta hcg değerim 5,15 çıktı doktor sınırdasın dedi kimyasal gebelik riskim var ve pazartesi tekrar yapcak..bence sen tekrar an testi ver negatifse adet söktürücü al çünkü psiikolojik olarak tükeniyorsun ve haliyle adet olmayıncada yumurtlanma olmuyor ve şişlik çok fazlaydı bende...ateş basmaları falan bittim yani..

canım tuhaflık ne biir şişliiğimm ne başka birşeyim var tek sorunum mide bulantım var bu 1 haftadır.. artık test yapmak ıstemıyrum eczaneye verdıgım test ücretinin hesabı yok :) doktorun dedıgı ıse hamılelık bazı ınsan vucudu gızlıyor senınde oyle olabılır dedıı ?? :/

bu kadar kafa karışiıklığına ancak kan testiyle çözüm bulabilirsiniz ve hatta en güzeli bir jinekoloğa gitmek.. mide bulantıları hemen olmaz belirtiler de öyle ... doktora gitmeden bilemezsiniz durumunuzu.. saülıklı günler dilerim.

canım aynı şeyleri bende yaşadım meğerse süt hormonum yükselmiş ilk gittiğim doktor kanda hamileliğe bakıp hamileli yok diyerek adet söktürücü vermiş göndermişti sonra gittiğim doktor adettin 3.günü yapılan hormon testi istemişti o zaman anlaşılmıştı adetlerim bu yüzden kesilmiş birkez daha hamilelik için kan tahlili yaptır hamilelik yoksa adet söktürücüyü öyle kullan dediğim prolaktin(süt) hormonu adettin 3. günü bakılıyor stresten çıkan bir hormon diğer belirtisi ise göğüslerin şişmesi ve süt gelmesi

Benim göğüslerimden süt gelmemişti ama şişmişti ve adettim 2 ay boyunca olmamıştı

yok arkadaslar hıc bırsey yokk cıkmıyrr her test oldu ve sorun yok dedıler işin tuhaf yanı adet sokturucude vermedılerr :25:

canım benim yumurtalığımda kist oluştuğunda böle olmuştu muayene falan oldun mu dr gidip öle bişey de olabilir

arkadaşlar bu sabah doktora gttımm ve 70 gundur adet görmediğimii kafama takmaktan çıldırmak üzere oldugumu soyledımm :) muayene edip pcos oldugunu soyledıı yıne kan testıı yaptıı hamılelık varmı yokmu dıye sonucumu yarın gsterıcem ama hastanenın ınternet sıtesınden baktım ve hamıle degılım 0.93 çıktı değerimm. doktor yarın adet sokucu yazıcagını ve adet oldugumda 3. gunu gıdıp hormon testı yapıcagını ordakı sonuclara gre dogum kontrol hapına baslıyacagını syledıı.. benım sorum BU PCOS TEDAVISI OLUP DOGUM KONTROL HAPI KULLANIPP TEDAVI ESNASINDA HAMILE KALAN VAR MI? ARANIZDA ... :44:

Mutlaka vardır canım moralini yüksek tut ve sadece dua et

tatlım pko olabilirsin.doktora görünnn :20:

Back