Allah aşkına bir yardım edin kızLaR...

Neslmsah

GözLerini BeNiM içiN öLdürür MüsüN??❤
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
281
221
Slm... Evet bayanlar şimdiden cok teşekkür ederim .. Sizlere benim sorunum eşimle eşim cok kıskanc kuaföre bile gidemiyorum jilet vs kullanamıyorum ... Bize ne diyeceksiniz belki ama bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var annem sırf ben gidemediğim için epilatör alcak bana taksitle ben ödüyecem eşim onuda iki ay kırdım deme diye benimle kavga etti ne yapacam ben ya kafamı cok bozuyor huysuz insanlardan nefret ediyorum kullanışlı bişey olsn 600 kadar alabilir burada onu secmeye bile ben gidemiyorum eşim diyorki annen gitsin en iyisi neyse gitsin aldın getirsin onun dırdırını cekmek istemiyorum marka model olarak bana yardım edin size göre belki sacma bi konudur ama benim en büyük sorunlarımdan birisi ya düşününsene abdest bile kabul olmuo kızmadan bana yardım edinn .. İyiKi varsınızz sizLerii seviyorum kk üyelerimiz üye olmayıp okuyanlarada slm lr

Slm... Evet bayanlar şimdiden cok teşekkür ederim .. Sizlere benim sorunum eşimle eşim cok kıskanc kuaföre bile gidemiyorum jilet vs kullanamıyorum ... Bize ne diyeceksiniz belki ama bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var annem sırf ben gidemediğim için epilatör alcak bana taksitle ben ödüyecem eşim onuda iki ay kırdım deme diye benimle kavga etti ne yapacam ben ya kafamı cok bozuyor huysuz insanlardan nefret ediyorum kullanışlı bişey olsn 600 kadar alabilir burada onu secmeye bile ben gidemiyorum eşim diyorki annen gitsin en iyisi neyse gitsin aldın getirsin onun dırdırını cekmek istemiyorum marka model olarak bana yardım edin size göre belki sacma bi konudur ama benim en büyük sorunlarımdan birisi ya düşününsene abdest bile kabul olmuo kızmadan bana yardım edinn .. İyiKi varsınızz sizLerii seviyorum kk üyelerimiz üye olmayıp okuyanlarada slm lr
Canim senin epilator markasi onerisinden ziyade Cok daha buyuk sorunlarin var nasi yani ya evden cikamiyormusun

http://www.porttakal.com/ahaber-kis...ilo-olunca-da-kendini-ickiye-verdi-40073.html Şu haber aklıma geldi ! İyi oku. Arkadaşım bu nasıl biri zihniyet eşin senin iradeni yok sayıyor saygı duymuyor madem çok kıskanıyor evlenmeseydi güvenmiyor sana ! Bu en büyük hakaret diil mi sence ?

Sorunun cidden epilatör mü şimdi? :KK57: Arada balkona çıkmana, pencereden dışarı başını uzatmana izin veriyor mu peki? Malum hapiste yatanların bile günde bir kaç saat avlu izni oluyor. Arkadaş senin cidden kıl tüy işini ikinci plana bırakıp, hayatımda neler oluyor, nasıl yaşıyorum, bu adamı neden çekiyorum diye düşünmen gerekiyor.

Tek başıma çıkmana izin vermiyor peki ikiniz birlikte çıkmıyormusunuz hiç? Hep evde mi oturuyorsun o kıskanıyor diye ?

Ne bu böyle ya esir hayatı gibi kızma konu sahibi ama öyle gerçekten senin en büyük sorunum epilasyon aletinin hangi marka -model olacağı mı
Ne bu böyle ya esir hayatı gibi kızma konu sahibi ama öyle gerçekten senin en büyük sorunum epilasyon aletinin hangi marka -model olacağı mı
canım iki tane cocgum oldugu için suan bu elmden bişey gelmiyor

Kendinizden tiksinmeyecekseniz bırakın uzasın. Rahatsız olursa da bi zahmet kuaföre gitmenize laf etmeyi kessin paşa. Neden kabul ediyorsunuz bu durumu?
Bende birbilsem eskiden fönsüz dısarı bile cıkmazdm kader utansın

yeni evli de değilmişsin

kıllar yeni çıkmadı ya

iki çocuk demek en az 3-4 yıllık evli demek

bunca yıldır ne yaptın kılını

Tek başıma çıkmana izin vermiyor peki ikiniz birlikte çıkmıyormusunuz hiç? Hep evde mi oturuyorsun o kıskanıyor diye ?
Ben hep ewdeyim canım hep bugün canıma öyle bi tak edecek cocklrm bile gözüme gelmeyecek

X