Bakın hayıt tohumu başka problemleri olanlar için mesela ben de doktora regl gecikti tarlusal içmeye başlayayım mı dedim o da "Bu ay düzelir, sonraki dönemi bozarsınız yapmayın." dedi. Hayıt tohumu kisti olan, adeti sürekli düzensiz olan, hormonları düşük olanlar için.
Hormonlarınızda Maşallah sorun yok nazar değmesin. Hayıt tohumu ve aslanpençesi regl sıkıntıları yaşayanlar için. Ben 16-17 yaşlarındayken reglim ilk başladığında geç başladığı için çok düzensizliğim vardı. O zaman aslan pençesi kullandım doktor tavsiyesiyle de doğum kontrol kullandım çünkü hormonlarım daha yeni yeni devreye giriyordu. 2 ayda 6 ayda bir oluyordum regli bu yüzden hormonum sıkıntılıydı. Ve kistim de vardı.
Ancak bu döneme kadar gecikme yaşamadığımdan normal düzende oldum. Bu ay ve geçen ay düzenin şaştığından doktora gittik o da kist var dedi. Bu yüzden hayıt kullanmaya başladım. Kisti döksün diye. Kist olunca zaten az adet, adet gecikmesi vb. durumlardan anlaşılıyormuş. Bu ay öyle oldu benim ilk gün dolu dolu oldum dün çok az oldum bugün de az. Sonraki ay düzelecek.