• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına bakın covid

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Hanımlar babam hala yogun bakımda suan devlette tedavisi sürüyo benm merak ettigim covid tedavisinde devlet hastanesimi iyi özel hastane mi birde Ankara'ya ambulans helikopterle götürsek mi ne yapacagımızı şaşırdık 😭😭

Çok geçmiş olsun. Bu şekilde hasta nakli yapıyorlar mı kovidde? Uygulanan tedavi her yerde aynıdır diye düşünüyorum ama tabi bilenler yazsın, konunuz ilk sayfada görünsün diye yorum yapmak istedim.
Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parca😭

Tedavi şekli hepsinde aynı. Açıkçası şu an kolay bir süreç değil. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin.. Maalesef hiçbir fikrim yok bilen biri yazarsa iyi olur ama bence özele gerek yok gibi geliyor.. Tedavisi bellidir uygulama heryerde aynıdır gibi geliyor...

Cok Tsk ederm suan arastrma içindeyiz acıkcası özel hastanemi yada devlet hastanesimi yada taa Ankara'ya yollasak mı off içim parca parca😭
ozel hastanelerde covit tedavisi gunluk 6.000 lira gibi bir rakam duymustum.
boyle durumlarda tecrubelerinden dolayi devlet hastaneleri her zaman daha iyi bence.
helikopteri bilmem ama bir yakinimizi cocuklari ozel ambulansla koyden alip ankaraya getirttiler.
tedavi her yerde aynidir zaten neden ankaraya getirmeyi dusunuyorsunuz?

Durumu aynı oksijene baglı.ama merak ettgm acaba devleten özelemi alsak yada ambulans helikopterle Ankara'da mı tedavisine devam edilmeli hangisi daha iyi olur
Çok geçmiş olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum, benim bulunduğum ilde belediye başkanı iki özle hastane değiştirdi en sonunda eğitim araştırmada tedavisi devam etti. Doktorlarla görüşme şansınız varsa onlar daha iyi bilir.

Çok geçmiş olsun. Hangi ildesiniz bilmiyorum, benim bulunduğum ilde belediye başkanı iki özle hastane değiştirdi en sonunda eğitim araştırmada tedavisi devam etti. Doktorlarla görüşme şansınız varsa onlar daha iyi bilir.
Sanırım devlet tecrübe konusunda daha iyi dualarınızı esirgemeyin 😭

ozel hastanelerde covit tedavisi gunluk 6.000 lira gibi bir rakam duymustum.
boyle durumlarda tecrubelerinden dolayi devlet hastaneleri her zaman daha iyi bence.
helikopteri bilmem ama bir yakinimizi cocuklari ozel ambulansla koyden alip ankaraya getirttiler.
tedavi her yerde aynidir zaten neden ankaraya getirmeyi dusunuyorsunuz?
Acıkcası ne yapacagmzı sasırdk bişey olmasından korkuyoruz ondan Ankara daha iyi mi olur dedik off cok zorr

Tedavi şekli hepsinde aynı. Açıkçası şu an kolay bir süreç değil. Çok geçmiş olsun.
Cok zorr bir süreç annemde yogun bakımdaydı çıktı ama babamın ciğerlerde ilerlemiş yogun bakımda hala dualarınızı eksik etmeyin 😭

Back