ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydınnn iyi haftalar, hayırlı kandiller kızlar :KK68:

Cuma ve ctesi işe gelmedim işe gelmeyince buraya da gelemedim telden dolayı. Kaçamaklarım oldu ruh halim pek iyi değil ama tabisi abartmadan, sizlerleyim :KK200:

Nasılsınız bakalım ne durumda tartılar :halay:

N naz5403 sen nerdeydin kuzum geçen hafta gelmedin merak ettim
hg iyi canım tartımm ama dün daha iyidii

Günaydınnn iyi haftalar, hayırlı kandiller kızlar :KK68:

Cuma ve ctesi işe gelmedim işe gelmeyince buraya da gelemedim telden dolayı. Kaçamaklarım oldu ruh halim pek iyi değil ama tabisi abartmadan, sizlerleyim :KK200:

Nasılsınız bakalım ne durumda tartılar :halay:

N naz5403 sen nerdeydin kuzum geçen hafta gelmedin merak ettim
10günlük yatılı misafirlerim vardı canım hiç fırsat bulup giremedim :KK66:

Günaydın günaydın günaydın
dünkü kötü beslenmemin acısını çıkartayım bugün, vay be böyle söyleyenlere çok özenirdim niye çünkü ben dünkü tatlıyı yeyip bütün diyeti emeğimi heba ederdim.insanlar bu gücü kendilerinde nasıl buluyorlar da devam ediyorlar diye
yeni yeni farkediyorum aslında ben çok buyutmusum gözümde.hayatta olduğu gibi her hatanın bir telafisi vardır diyetin neden olmasin bunu geç anladim ama anladim neyse sabah sabah amma konuştum ben işlere koşar :KK55:
Kolay gelsin Cnm
Gunaydin kizlar.

Bugun 58.9 ciktim. Hedefime 400 gramcik kalmis. :KK76:
Gözün aydın başkanım benden çabuk hedefine yetişeceksin bu hızla :KK70:maşallah sana başkanım :nazar:

Benim 26 Aralık'ta Allah'ın izniyle kesinlikle 60 olmam gerekiyor.Esimle iddiaya girdik.Eger 60 olursam valla altın tuğra alicam dedi :)Benim çok acil zayıflamam gerek hayır zayiflamasamda alır ama haketmem lazım :)yine bir iki kilo çok önemli değil dedi :)

X