- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama sadece lahana yok içindelahana diyeti mi yapıyorsun
Ben hep buralardayım malum ders çalıştığım için elimden telefon hiç dusmuydü:)aralarda bakıp cikiyorum burayaKimse yok mu yaa kaldim buralarda tek basima:))
Çok yorgunum canım eve yeni geldik uzun uzun dinlenmek istiyorum artıkOzledinde niye ortadan kayboldun.
Iyi geceler gelirsin musait oldugunda.
Kız sus kaptan duymasın dicem ama o balıklama atlamış kendileriBen de borek yedim bu hafta. Kiz arada bir kendi aramizda gun falan gibi yapip corek borek, kek falan mi yesek
Atlamam yiyecegim anlamina gelmez . Hic bulasmaya niyetim yok.Çok yorgunum canım eve yeni geldik uzun uzun dinlenmek istiyorum artık
Kız sus kaptan duymasın dicem ama o balıklama atlamış kendileri
çarlinin çikolata fabrikası yazsaydın hiç havalı olmazdj dimiCharlie and the Chocolate Factory
Ben ingilizce izledigim icin bilmiyorum nasil ceviriyorlar. Isteyen baksin tabi ki. Hava atmak gibi bir niyetim bu konuda olamaz pg.çarlinin çikolata fabrikası yazsaydın hiç havalı olmazdj dimi
Şaka yaptım bee hemen niye alınıyosunBen ingilizce izledigim icin bilmiyorum nasil ceviriyorlar. Isteyen baksin tabi ki. Hava atmak gibi bir niyetim bu konuda olamaz pg.
Bir daha size film filan onermem.Şaka yaptım bee hemen niye alınıyosun
Bir daha size film filan onermem.
Bilmem oyle miyim?Sen bi alınganmısın bu akşam
Öyle gibi hem o iki filmide izledim nen hııhh diğer filimde sihirli dadı 2. Si de var onuda izle ilki kadar güzel değil ama idare ederBilmem oyle miyim?
Öyle gibi hem o iki filmide izledim nen hııhh diğer filimde sihirli dadı 2. Si de var onuda izle ilki kadar güzel değil ama idare eder
Cikolata fabrikasina gittim.A AklinYolu1 nereye gittin?
Izledim onu da. Idare eder ikisi de.
Cikolata fabrikasina gittim.
Dedim ya makbuleorhan etiket yapmadigi halde yakalandi senin hic sansin yoktu zaten Ama yine ucuz kurtuldun sen, @cizen_bayan @makbuleorhana bir kizdi burda ben korktumAma arkadasa da yaradi sanki bugun menusune baktim da toplamis kendini
kızlar bugün birazcık kaçamak yapabilirim çünkü bugün doğum günü çocuğum ben 29 yaşına girmiş bir çocukk
ama bugün tartıda 60,5 kg gördümm yuppi süper bi doğum günü süprizi olduuu
Gecmis olsun canim. Tam havaların sogudugu donem.bilmiyorum valla dikkat etmedim heralde şu dıralar kendime