İçindekiler: lahana 4 /1 yada3/1 büyüklüğüne göre,bir bütün kereviz yeşil yerleri dahil,bir adet patates,bir adet kırmızı biber büyük,iki adet havuc,bir demet maydanoz,4 büyük kuru soğan ,iki yemek kasigi normal sıvı yağ ,bir yemek kaşığı acı biber salçasi(domateste olabilir)ve bir adet domates bunlar.YAPİLİSİ: Tum sebzeler yıkanıp doğranıp önce yağ,kuru soğan ,kir kırmizi biber,havuç ,patates,kısık atesaten küçük gözde pişirilirken üzerine salça yine pişirilirken üzerine kereviz,lahana,biraz yumuşadiktan sonra ,kabuğu soyulmuş domates bir adet en son maydonoz bir demet üzerine karıştırmadan üzerini biraz cekicek kadar su sonra pisicek bir 40 dakika kadar normal tencerede çorba değil yemek olucak.Suyunu kendiniz istediğiniz şekilde arttırıp yada azaltabilirsiniz.Bir tatlı kaşığı isterseniz tuz koyabilirsiniz ben koyuyorum.Afiyet olsun :)Ben alabilirim tarifi, ne kadar diyet yemegi tarifi bilsem o kadar iyi
lahana diyeti mi yapıyorsunBuda benim öğle yemeğim çok lezzetli tarif isteyen olursa seve seve veririm .Asla aç yorgun hissetmezsiniz kendinizi güzelde kilo verirsiniz.
Dogum gunun kutlu olsun.kızlar bugün birazcık kaçamak yapabilirim çünkü bugün doğum günü çocuğum ben 29 yaşına girmiş bir çocukk
ama bugün tartıda 60,5 kg gördümm yuppi süper bi doğum günü süprizi olduuu
Gecmis olsun pg. Cok mu hirpaliyorsun kendini.ben birazdünden beri bütün kaslarım ağrıyo dayak yemiş gibiyim diyet zayıflama uğruna bünyem çok zayıf kalmış çünkü benim hastalanmam görülmiş şey değildir en son kuş gribi olmuştum 8 sene önce lıhusayken bide 6. Sınıfta kabakulak ayyy hasta olmak ne fenaymış hee bu arada A AklinYolu1 benim tartı patates oldu yeni pil taktım error veriyo yeni tartı almam lazım tartılıyorum bi 58.700 gösteriyo bi 62,800 ona güvenemem artık en yakın zamanda yenisini almam lazım ama yeni tartıdada nasıl çıkıcam çok merak ediyorum hepinizi seviyorum çok çok çok öpüyorum menümü yazıp kaçıyorummm yada birileri varsa kaçmam takılırım ama yoksanız kitaplarıma gömülürüm söyliyim
Mutlu yıllarkızlar bugün birazcık kaçamak yapabilirim çünkü bugün doğum günü çocuğum ben 29 yaşına girmiş bir çocukk
ama bugün tartıda 60,5 kg gördümm yuppi süper bi doğum günü süprizi olduuu
bilmiyorum valla dikkat etmedim heralde şu dıralar kendimeGecmis olsun pg. Cok mu hirpaliyorsun kendini.
Kacamak yapani KIB yapiyoruz.Mutlu yıllarama abarfma kaçamakları çarşambaya az kaldı
Mümkünse eksi gösteren olsunYeni bi tarti al , arkadaslar da oneride bulunsun sana
sağolasın canım tamam :)Mutlu yıllarama abarfma kaçamakları çarşambaya az kaldı
süper fikirmişKacamak yapani KIB yapiyoruz
kola asla içmicemKacamak yapani KIB yapiyoruz.
Mesela cay yaninda kucuk dilim pasta olabilir ama yaninda kola ve borek olmaz.
Mümkünse eksi gösteren olsun
bilemiyorumm :) yazarımmmDogum gunun kutlu olsun.
Kacamak ama ne kadar kacamak.
Eve almak lazımZayif gosteren aynalar var biliyor musun?
Ben hep burdayıımmmArkadaslar genel olarak paylasimlar azaldi. Umarim tarti gunune negatif etkisi olmaz.