ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ellerine sağlık cnm misafiri duyunca bende senin gibi iş yapıyorum :))))
Yoksa hiç kalkacak halim Yok benimde yarın misafir var uykum yok :)))

I IRMAKK70 etiketi unutmuşum kusura bakma

Bu dedigine katilmiyorum . Aksine tam tersini dusunuyorum. Hatta kilo alma sebebimdir kendisi.

Biz yuzdeyle ilerliyoruz. O yuzden gramlar bile onemli.

Sizin düşünceniz tabi saygı duyuyorum.Fakat insanız her zaman yediklerimizi gram gram hesap edemeyiz.Ornegin 100 Gr et bir oturusta yeriz ama iki kilo yada ne bilim beş kilo et bir oturuşta yiyemeyiz.Verilen gramlar değil kilolar önemlidir bence .

ben biraz dünden beri bütün kaslarım ağrıyo dayak yemiş gibiyim diyet zayıflama uğruna bünyem çok zayıf kalmış çünkü benim hastalanmam görülmiş şey değildir en son kuş gribi olmuştum 8 sene önce lıhusayken bide 6. Sınıfta kabakulak ayyy hasta olmak ne fenaymış hee bu arada A AklinYolu1 benim tartı patates oldu yeni pil taktım error veriyo yeni tartı almam lazım tartılıyorum bi 58.700 gösteriyo bi 62,800 ona güvenemem artık en yakın zamanda yenisini almam lazım ama yeni tartıdada nasıl çıkıcam çok merak ediyorum hepinizi seviyorum çok çok çok öpüyorum menümü yazıp kaçıyorummm yada birileri varsa kaçmam takılırım ama yoksanız kitaplarıma gömülürüm söyliyim

18 KASIM
SABAH
1 bardak limonlu su
3 çeri domates
Yarım salatalık
4 zeytin
1 dilim hindi füme
1 bardak şekersiz çay
ARA
1 bardak limonlu ıhlamur
1 büyük portakal
ÖĞLE
MUHTEMELEN KELLE PAÇA İÇİCEM HASTAYIIIIMMMMMMM
ARA
yoğurt
AKŞAM
yulaf ezmesi
Bitki çaylarıııııııııı I IRMAKK70 C cizen_bayan

Kızlar 4 5 gündür her sabah tartılıyorum 65,4 den bir gram aşağa inmiyor. Noluyor bana böyle takıldı yine uff hiç bozmuyorumda
Bence hiç moral bozmayin eğer görünüşte incelme varsa yağdan gidiyordur.Asla pes etmeyin vücut kitliyor kendini siz devam edin 3 güne kalmaz çözülür.

Arkadaşlar 11 yıl spor yaptım aletli çalışma step egzersiz vs işte .Sonra eşimle tanıştım 53 kilo idim 26 yaşında evlendim.Sporu bıraktım ama eve aldım .Koşu bandı eliptik bisiklet dambıl vs evde devam ettim .Benim fizigim zaten normal bayan fiziği değildi .(yanlış anlamayın lütfen) kavisli sporcu fiziği vardı bende .Halada öyle kilolu olmama ragmen:)sonra hamile kaldım 65 kiloda şekerim olduğunu öğrendim kontrollerde hastaneye yatisa alindım çok yüksekti çünkü ,87 kilo ile doğum yaptım sezeryanla 11 yıllık evliyim ve 53 ten 87 kendimi çok kötü hissettim moral sıfır spor aletleri bir kenarda durdu öylece.Birde boyum kısa 150 falan 165 olmak isterdim ama şükürler olsun elimiz ayağımız tutuyor.En son kendimle konuştum sana yakışmıyor böyle davranmak dedim .Kendim iki yıl içersinde yediklerini azaltıp arada egzersiz biraz yürüyus 17 kilo verdim 70 e düştüm bunu son iki aya kadar yiyerek korudum.74 geri görünce harekete geçtim şimdi o yüzden hedef 54 diyorum .Ama 60 kiloda bir kaç ay yine korumaya alicam.Yapabilirsiniz.Hersey bizim elimizde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…