- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
Ellerine sağlık cnm misafiri duyunca bende senin gibi iş yapıyorum :))))Ellerine sağlık canım..
Dün sana diyen ben bugün aniden gelen misafir haberiyle tüm evi temizledim
Sabah kahvaltımı yapmış tam çay keyfine geçmiştim kii sevgili kocacım akşama müsait miyiz misafir gelecek diyerekten aradı beni
Çay içmek ne mümkün. Eşim cumartesi de çalıştığı için alışveriş işi bendeydi zaten, birde üstüne misafir... Çıktım hemen onu hallettim. Eve geldim çocuk odasında kendini kaybedersin oyuncaklardan orayı topladım. Sonra diğer odaları süpürüp sildim. Çocukların formaları falan derken 2 makine çamaşır yıkandı, serdim. Mutfağı temizleyim diye bi girdim dolap kapakları, 2 adet buzdolabı, ocak, aspiratör vs vs derken en son yerleri silip çıktım, ütü vardı, yarın da kahvaltıya misafirim var, o yüzden ütüyü de yaptım. Sonra akşam yemeği ve çayın yanına birşeyler hazırladım.
Misafirler gitti, sabaha tekrar misafir olunca ortalığı toparladım. Bulaşık makinesini boşalttım. Çocukları yatırıp birde kitap okudum onlara
Canım çıktı yalnız varyaaa saat gecenin 1'i olmuş ben daha yeni oturmuşum. Sabahta erken kalkıp kahvaltı hazırlığı yapıciiiiim
Canımcııım yukarda yazdığım sebeplerden ötürü öğleden sonra telefonu elime alamadım hiç. Geçte olsaben menümü yazayım.
17 kasım;
Sabah 1 dlm ekmek, 1 yumurta peynir, zeytin, çay kuruyemiş
Akşam 1 kase yoğurt, çay ve meyve
Yoksa hiç kalkacak halim Yok benimde yarın misafir var uykum yok :)))