ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar aranizda pizza seveniniz varsa, bir kenarda biberleri kucuk kucuk kesip kavurun. Domates cok sulu yapiyor ben begenmiyorum. Onun yerine sos kullanabilirsiniz.

Oteki tavada yumurtalari cirpip omlet yapin. Omletin uzerine sos kullaniyorsaniz sosu, sonra biberleri, arada bi kac zeytin, sonra da kasari rendeleyip koyun.

Benim diyen pizzadan daha iyi .

Ben yapıyorum cnm Harika oluyor başkanım
Bazen tek biberlide yapıyorum Harika oluyor :) afiyet olsun başkanım

Selam kızlar sizi çok özledim gerçekten çok
Kaptanım çok güzel kaynaşmak için bi alternatif bulmuşsun bayıldım YaKaMoZz-z pazartesi anca tanışabileceğiz canım yarın şehir dışına çıkacam uzun zamandır buraya uğrayamadım yarın misafirlerimde gidiyor artık bol bol yazışırız
C cizenbayan takma kimseyi kafaya insanlar birinin canını sıkmaktan hoşlanır hale geldiler salla gitsin belin nasıl oldu??
Yeni arkadaş katılmış aramıza oda hoş gelmiş
I IRMAKK70 canımcım yine beni yemelerimle hatırlamışsın yaaa galiba bu konuda üstüme yok
Nana929 seninde misafirlerin varmış kolay gele
Kızlar o kadar çok geçmiş varki anca 6-7 sayfa okudum ama sonra devam edeceğim öpüyorum hepinizi iyi geceler

Tşkler cnm sanada iyi geceler cnm

Cnm 45 dakikada bitirdim
Bütün dolapların dışını sildim
Fırını sildim ve cam ve mikro dalga fırın
Kapısını taşını yağ sökücüyle yıkadım
Ne varsa sildim yaptım canım

Ellerine sağlık canım..
Dün sana diyen ben bugün aniden gelen misafir haberiyle tüm evi temizledim
Sabah kahvaltımı yapmış tam çay keyfine geçmiştim kii sevgili kocacım akşama müsait miyiz misafir gelecek diyerekten aradı beni
Çay içmek ne mümkün. Eşim cumartesi de çalıştığı için alışveriş işi bendeydi zaten, birde üstüne misafir... Çıktım hemen onu hallettim. Eve geldim çocuk odasında kendini kaybedersin oyuncaklardan orayı topladım. Sonra diğer odaları süpürüp sildim. Çocukların formaları falan derken 2 makine çamaşır yıkandı, serdim. Mutfağı temizleyim diye bi girdim dolap kapakları, 2 adet buzdolabı, ocak, aspiratör vs vs derken en son yerleri silip çıktım, ütü vardı, yarın da kahvaltıya misafirim var, o yüzden ütüyü de yaptım. Sonra akşam yemeği ve çayın yanına birşeyler hazırladım.
Misafirler gitti, sabaha tekrar misafir olunca ortalığı toparladım. Bulaşık makinesini boşalttım. Çocukları yatırıp birde kitap okudum onlara
Canım çıktı yalnız varyaaa saat gecenin 1'i olmuş ben daha yeni oturmuşum. Sabahta erken kalkıp kahvaltı hazırlığı yapıciiiiim

Canımcııım yukarda yazdığım sebeplerden ötürü öğleden sonra telefonu elime alamadım hiç. Geçte olsaben menümü yazayım.
17 kasım;
Sabah 1 dlm ekmek, 1 yumurta peynir, zeytin, çay kuruyemiş
Akşam 1 kase yoğurt, çay ve meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…