- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Ben yapıyorum cnm Harika oluyor başkanımKizlar aranizda pizza seveniniz varsa, bir kenarda biberleri kucuk kucuk kesip kavurun. Domates cok sulu yapiyor ben begenmiyorum. Onun yerine sos kullanabilirsiniz.
Oteki tavada yumurtalari cirpip omlet yapin. Omletin uzerine sos kullaniyorsaniz sosu, sonra biberleri, arada bi kac zeytin, sonra da kasari rendeleyip koyun.
Benim diyen pizzadan daha iyi .
Tuttum kolundan getirdim.
Bence o corek yedi o yuzden topige girmeye yuzu yok, baksana begenip begenip yazmiyorTuttum kolundan getirdim.
Hoşbuldum canım
Yok çörek değil börek yedim bu seferBence o corek yedi o yuzden topige girmeye yuzu yok, baksana begenip begenip yazmiyor
Tşkler cnm sanada iyi geceler cnmSelam kızlar sizi çok özledim gerçekten çok
Kaptanım çok güzel kaynaşmak için bi alternatif bulmuşsun bayıldımYaKaMoZz-z pazartesi anca tanışabileceğiz canım yarın şehir dışına çıkacam uzun zamandır buraya uğrayamadım yarın misafirlerimde gidiyor artık bol bol yazışırız
C cizenbayan takma kimseyi kafaya insanlar birinin canını sıkmaktan hoşlanır hale geldiler salla gitsin belin nasıl oldu??
Yeni arkadaş katılmış aramıza oda hoş gelmiş
I IRMAKK70 canımcım yine beni yemelerimle hatırlamışsın yaaagaliba bu konuda üstüme yok
Nana929 seninde misafirlerin varmış kolay gele
Kızlar o kadar çok geçmiş varki anca 6-7 sayfa okudum ama sonra devam edeceğim öpüyorum hepinizi iyi geceler
Yorgunluğunu bilirim canım aynısı bende de vardı geçen hafta git dinlen canım iyi gecelerKızlar gerçekten çok yorgunum 10gündür yatılı misafir bittim artık ben kaçar iyi geceler
Aslında özlemişim gidemiyorum
Kızlar gerçekten çok yorgunum 10gündür yatılı misafir bittim artık ben kaçar iyi geceler
Aslında özlemişim gidemiyorum
Ben de borek yedim bu hafta. Kiz arada bir kendi aramizda gun falan gibi yapip corek borek, kek falan mi yesekYok çörek değil börek yedim bu sefer
Ama iyi tarafı kilo almadım
Keke hayir demem.Ben de borek yedim bu hafta. Kiz arada bir kendi aramizda gun falan gibi yapip corek borek, kek falan mi yesek
O zaman yarin senin gunun olsun bize nasil bir kek yapacaksin, ben cikolatali severimKeke hayir demem.
Kek yapmayi da hic beceremem. Pismiyor ici ya da cok sert oluyor. Firinda is yok.O zaman yarin senin gunun olsun bize nasil bir kek yapacaksin, ben cikolatali severim
Cnm 45 dakikada bitirdim
Bütün dolapların dışını sildim
Fırını sildim ve cam ve mikro dalga fırın
Kapısını taşını yağ sökücüyle yıkadım
Ne varsa sildim yaptım canım
Canımcııım yukarda yazdığım sebeplerden ötürü öğleden sonra telefonu elime alamadım hiç. Geçte olsaben menümü yazayım.kokulusabun menunu unutma kuzum.