sudem hg bu aradaSabah :sadle türk kahvesi,iki fincan ikisi bir arada Nescafe,ve bir tabak lahana yemeği. 189 kalori . Öğlen: sade türk kahvesi, bir tabak lahana.72 kalori.Aksam :Bir tabak lahana yemeği,beş küçük mandalina,ikisi bir arada Nescafe.315 kalori. Aparatif: közlenmiş patlıcan üzerine iki kaşık yarım yağlı yoğurt,5 tane etiform ve tabiki ikisi bir arada Nescafe buda 313 kalori .Toplam kalorim :890
Teşekkürler hoşbulduk.sudem hg bu arada
Kolay gelsin canımBen devam yinearada gelirim
Tşkler cnmKolay gelsin canım
Başarılar cnm Başkan burda değil onun lafını diyeyimBende sınavlara çalışıyorum .Aralarda giriyorum.
Kendisi 70 dedi 70 yazalim .Tam sana cevap yetistireyim diye ugrasiyordum telefonun sarji bitti kapandi, benim telefon senden yana galibaBana 71 kilo gibi gorundu sanki ama resimden anlamak zor biraz.
Benim de temizlik yarina kaldi. Bugun film izledim.Hamarat hatunsun vesselamBiri benim evi de temizlese cok iyi olurdu benin hic el atmaya niyetim yok gibi Guya bugun haftalik temizligimi yapacaktim birden uyku basti yattim uyudum, temizlik yarina kaldi.
Kolay gelsin şimdiden size başkanım :))))Kendisi 70 dedi 70 yazalim .Gerci dijital tartilar daha az gosteriyor aslinda neden saklamis anlamadim.
Benim de temizlik yarina kaldi. Bugun film izledim.
bugün çokk suskunsunuzz
Moralimi bozma ya . O kadar kuafore gittim . Memnun kalmadim bu kadin gercekten nasil kestiyse oyle de gidiyor anlamadim.Ben günlük ve yürüyüş yaptığımıza sayıyor mesela evde şimdi iş yaptım telefon yanındaydı 19.000bin adım attım cnm
Git cnm sac önemli kadını gösteren saçtır başkanım
Bugun ben de extra aciktim. Menume ek bi yarim latte. Bir kac ceviz ve 2 avuc badem.Dedim ya makbuleorhan etiket yapmadigi halde yakalandi senin hic sansin yoktu zatenAma yine ucuz kurtuldun sen, @cizen_bayan @makbuleorhana bir kizdi burda ben korktum Ama arkadasa da yaradi sanki bugun menusune baktim da toplamis kendini
Biraz kendi haline bırak uzasın başkanım yoksa düzelmez daha berbat olurMoralimi bozma ya . O kadar kuafore gittim . Memnun kalmadim bu kadin gercekten nasil kestiyse oyle de gidiyor anlamadim.
Bugun ben de extra aciktim. Menume ek bi yarim latte. Bir kac ceviz ve 2 avuc badem.
Bu dedigine katilmiyorum . Aksine tam tersini dusunuyorum. Hatta kilo alma sebebimdir kendisi.Arkadaşlar bence şu dijital tartılardan uzak durun .Ben kaldırdım artıp dolaba çıkardım eskiden beni hep 53 gösteren anolog tartı mi :) morelim yerine geldi.Hayir su icsen üstüne şal atsan hop kilo sinirlerimi bozuyor o tartı benim.Ayrica bir bir değil beş kilo beş ilerlemek gerek bence.
Başarılar cnm Başkan burda değil onun lafını diyeyim
Ne kadar çok aktif olursan o kadar iyi zayıflarsın :))))
Menüme ek geç oldu ama dayanamadım :)
1 nescafe şade
Osmaniye fıstığı
1 avuç çekirdek
Yemek yemedim bu arada :)))
Sagol. Temizlige psikolojik olarak hazir olamiyorum bi turlu.Kolay gelsin şimdiden size başkanım :))))