ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sabah :sadle türk kahvesi,iki fincan ikisi bir arada Nescafe,ve bir tabak lahana yemeği. 189 kalori . Öğlen: sade türk kahvesi, bir tabak lahana.72 kalori.Aksam :Bir tabak lahana yemeği,beş küçük mandalina,ikisi bir arada Nescafe.315 kalori. Aparatif: közlenmiş patlıcan üzerine iki kaşık yarım yağlı yoğurt,5 tane etiform ve tabiki ikisi bir arada Nescafe buda 313 kalori .Toplam kalorim :890

Sabah :sadle türk kahvesi,iki fincan ikisi bir arada Nescafe,ve bir tabak lahana yemeği. 189 kalori . Öğlen: sade türk kahvesi, bir tabak lahana.72 kalori.Aksam :Bir tabak lahana yemeği,beş küçük mandalina,ikisi bir arada Nescafe.315 kalori. Aparatif: közlenmiş patlıcan üzerine iki kaşık yarım yağlı yoğurt,5 tane etiform ve tabiki ikisi bir arada Nescafe buda 313 kalori .Toplam kalorim :890
sudem hg bu arada

Tam sana cevap yetistireyim diye ugrasiyordum telefonun sarji bitti kapandi, benim telefon senden yana galiba:KK45: Bana 71 kilo gibi gorundu sanki ama resimden anlamak zor biraz.
Kendisi 70 dedi 70 yazalim . :kahve:Gerci dijital tartilar daha az gosteriyor aslinda neden saklamis anlamadim.
Hamarat hatunsun vesselam:temizlik: Biri benim evi de temizlese cok iyi olurdu benin hic el atmaya niyetim yok gibi:KK70:Guya bugun haftalik temizligimi yapacaktim birden uyku basti yattim uyudum, temizlik yarina kaldi.
Benim de temizlik yarina kaldi. Bugun film izledim. :KK45:

Ben günlük ve yürüyüş yaptığımıza sayıyor mesela evde şimdi iş yaptım telefon yanındaydı 19.000bin adım attım cnm :KK66:

Git cnm sac önemli kadını gösteren saçtır başkanım :KK66:
Moralimi bozma ya . O kadar kuafore gittim . Memnun kalmadim bu kadin gercekten nasil kestiyse oyle de gidiyor anlamadim.

Dedim ya makbuleorhan etiket yapmadigi halde yakalandi senin hic sansin yoktu zaten:KK48: Ama yine ucuz kurtuldun sen, @cizen_bayan @makbuleorhana bir kizdi burda ben korktum:KK70:Ama arkadasa da yaradi sanki bugun menusune baktim da toplamis kendini:KK48:
Bugun ben de extra aciktim. Menume ek bi yarim latte. Bir kac ceviz ve 2 avuc badem. :kahve:

Moralimi bozma ya . O kadar kuafore gittim . Memnun kalmadim bu kadin gercekten nasil kestiyse oyle de gidiyor anlamadim.

Bugun ben de extra aciktim. Menume ek bi yarim latte. Bir kac ceviz ve 2 avuc badem. :kahve:
Biraz kendi haline bırak uzasın başkanım yoksa düzelmez daha berbat olur :KK66: bekle bence gitme o saçın uzaması gerekiyor

Arkadaşlar bence şu dijital tartılardan uzak durun .Ben kaldırdım artıp dolaba çıkardım eskiden beni hep 53 gösteren anolog tartı mi :) morelim yerine geldi.Hayir su icsen üstüne şal atsan hop kilo sinirlerimi bozuyor o tartı benim.Ayrica bir bir değil beş kilo beş ilerlemek gerek bence.
Bu dedigine katilmiyorum . Aksine tam tersini dusunuyorum. Hatta kilo alma sebebimdir kendisi.

Biz yuzdeyle ilerliyoruz. O yuzden gramlar bile onemli.

Başarılar cnm Başkan burda değil onun lafını diyeyim :KK66:
Ne kadar çok aktif olursan o kadar iyi zayıflarsın :))))

:confused::ıslık::KK50::KK19:

X