ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar size bır soru daha hani adım sayınizi yazıyorsunuz ya gün içinde attığiniz adimmi yoksa yürüyüş içinde özellikle attığıniz adim sayisi mi
Ben günlük ve yürüyüş yaptığımıza sayıyor mesela evde şimdi iş yaptım telefon yanındaydı 19.000bin adım attım cnm

Kadin sacimi oyle bi kesmis ki . O sekil uzuyor. Artik uzamasini bekleyip kuafore gidecegim.

Seni 70 olarak ekleyeyim. Menuleri daha duzenli yazip , irmak arkadasimizi etiketliyoruz. Yenisin ama alisirsin.
Git cnm sac önemli kadını gösteren saçtır başkanım

Valla yakalandim ben de
Dedim ya makbuleorhan etiket yapmadigi halde yakalandi senin hic sansin yoktu zaten Ama yine ucuz kurtuldun sen, C cizen_bayan @makbuleorhana bir kizdi burda ben korktumAma arkadasa da yaradi sanki bugun menusune baktim da toplamis kendini

Hamarat hatunsun vesselam Biri benim evi de temizlese cok iyi olurdu benin hic el atmaya niyetim yok gibiGuya bugun haftalik temizligimi yapacaktim birden uyku basti yattim uyudum, temizlik yarina kaldi.
İnan cnm hiç canım istemiyordu gezdimde 2 gündür
Misafir gelcek diye yapıyorum yoksa hiç kendimi yormak istemezdim

mlyt
Sudem_mmm
Hosgeldiniz arkadaslar Ufak bir bilgilendirme yapayim sonradan kafaniz karismasin. Menu listesinde carsambadan baslayarak 7 tam gun bildirim yapana carsamba sonuclar aciklandiginda menu kupasi veriliyor. Siz aramiza carsambadan sonra katildiginiz icin ilk hafta menu kupaniz olmayacak ama carsambadan itibaren bildirimlerinizi tam yapmaya devam ederseniz kupalarinizi alirsiniz.

çarşambadan sonra mı liste verelim

Evet bu açıklama çok iyi oldu teşekkürler.Ama benim bu haftaki menüm lahana diyeti oda dahil yazayimmi paso lahana yiyorum zaten .Spora basliycam fakat önümüzdeki hafta ve sonraki hafta sınavlarım var ondan spor yapamıyorum.Useniuorumda biraz hava soğudu her spor sonrası duş :)

Tam sana cevap yetistireyim diye ugrasiyordum telefonun sarji bitti kapandi, benim telefon senden yana galiba Bana 71 kilo gibi gorundu sanki ama resimden anlamak zor biraz.
KirmiKı ibre 70 altı hatta :)ama ben çok 1 kere takılmiyorum benim amacım 5 in ek zaten anolog tarihi ondan tercih ediyorum.

çarşambadan sonra mı liste verelim

Canim sen yine de yaz aliskanlik olmasi acisindan. Sadece carsamba gun menu kupasi alanlari gorunce kafaniz karismasin diye aciklama yaptim. Genelde sonradan katilan arkadaslar da ayni sey oldu da onceden onlem alayim dedim

Detoks yapiyorsan da sabah ogle aksam seklinde yediklerini yaz ben + larim. Arada 1 gun bile eksik bildirim olursa o hafta kupa alamiyorsunuz menuden.

Arkadaşlar bence şu dijital tartılardan uzak durun .Ben kaldırdım artıp dolaba çıkardım eskiden beni hep 53 gösteren anolog tartı mi :) morelim yerine geldi.Hayir su icsen üstüne şal atsan hop kilo sinirlerimi bozuyor o tartı benim.Ayrica bir bir değil beş kilo beş ilerlemek gerek bence.

Tamam bu Çarşamba başlıyorum dimi.

Mesaji uc kere okudum hicbir sey anlamadim desem
Çok üzgünüm bu yazılar otomatik yazmış şimdi bende okudum anlamadım:) kilom ile resim göndermiştim ondan bahsettim.Aslinda kirmizk ibre 70 rakamının biraz altında.Ben 1 lere çok takilmiyorum.Ben beş kilo beş kilo ilerlemek istiyorum.Bunu yazmak istemiştim.

Dedim ya makbuleorhan etiket yapmadigi halde yakalandi senin hic sansin yoktu zaten Ama yine ucuz kurtuldun sen, C cizen_bayan @makbuleorhana bir kizdi burda ben korktumAma arkadasa da yaradi sanki bugun menusune baktim da toplamis kendini
çizen bayan baya faydalı oldu bir de evde olmamda yarıyor ben haftta içi ya annemde yemekte oluyorum ya da kayınvalidemde çünkü çocuk birinde oluyor öğlen arası da yemekhanede ne çıkarsa onu yiyoum azar işittikten sonra makarnna ve pilav ve tatlı almıyorum tabağıma C cizen_bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…