ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Arkadaşlar bu saatte iş yapmayı sevmiyorum ama eve yeni geldim evi temizleyeyim yine gelirim otursam daha kalkamam arkadaşlar çok yoruldum sanki incelmişim gibi :))))) pantolonum bol olmuş hahahha çok mutluyum işallah bu hafta dikkat ederim
Yarın gelenlerle yemessem Çarşamba süper gelirim yememeye çalışıcagım

Cnm etiketle C cizen_bayan ve I IRMAKK70

Spor bakanımız cnm @Papatya gelini

Makbussss kacamak yapip yapip etiketlemiyordu ondan ders alsaydin diyecegim ama C cizen_bayan onu da fena yakaladi

Valla yakalandim ben de

Disardaydik. Oyle oldu kuzum ya. Ama sabah -200 gördüm. Yuruye yuruye yakmisim. Keske yemeseydim daha cok - gorurdum demek ki

Ay bu ara benim esim takmis durumda spora. Evde durup durup hareketler yapiyo. Barfiks cubugu falan takti kapiya. Kapiyi kircak bi gun
Benim onun hevesini kacirmamam lazim yoksa beni de yolumdan cikarir. Boyle iyi oldu.

Başkanım anlamadım burayı
Kadin sacimi oyle bi kesmis ki . O sekil uzuyor. Artik uzamasini bekleyip kuafore gidecegim.

Seni 70 olarak ekleyeyim. Menuleri daha duzenli yazip , irmak arkadasimizi etiketliyoruz. Yenisin ama alisirsin.

Hamarat hatunsun vesselam Biri benim evi de temizlese cok iyi olurdu benin hic el atmaya niyetim yok gibiGuya bugun haftalik temizligimi yapacaktim birden uyku basti yattim uyudum, temizlik yarina kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…