ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Arkadaşlar bu saatte iş yapmayı sevmiyorum ama eve yeni geldim evi temizleyeyim yine gelirim otursam daha kalkamam arkadaşlar çok yoruldum sanki incelmişim gibi :))))) pantolonum bol olmuş hahahha çok mutluyum işallah bu hafta dikkat ederim
Yarın gelenlerle yemessem Çarşamba süper gelirim yememeye çalışıcagım :KK43:

Ben lahana,kereviz ,iki havuç,bir demet maydanoz,4 kuru soğan,1 yemek kasigi acı biber salcasi bunları pisirip yemek şeklinde sabah öğlen akşam yiyorum .Bol su meyve Nescafe ikisi bir arada türk kahvesi falan.Hergun düzenli olarak 10 dk bacak hareketleri yapiyorum.Kosu bandım ,eliptik,bisikletim var ama açıkçası biraz üşeniyorum.Ama onlara da başlamayı düşünüyorum.
Cnm etiketle C cizen_bayan ve I IRMAKK70

Ben lahana,kereviz ,iki havuç,bir demet maydanoz,4 kuru soğan,1 yemek kasigi acı biber salcasi bunları pisirip yemek şeklinde sabah öğlen akşam yiyorum .Bol su meyve Nescafe ikisi bir arada türk kahvesi falan.Hergun düzenli olarak 10 dk bacak hareketleri yapiyorum.Kosu bandım ,eliptik,bisikletim var ama açıkçası biraz üşeniyorum.Ama onlara da başlamayı düşünüyorum.
Spor bakanımız cnm @Papatya gelini

Makbussss Makbussss kacamak yapip yapip etiketlemiyordu ondan ders alsaydin diyecegim ama C cizen_bayan onu da fena yakaladi:KK70:

Valla yakalandim ben de :KK48::KK48:

3 dilim pizzayı görünce gözümde kalpler çıktı :KK70: eskiden 4 dilimden fazla yerdim en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ama bide elma dilim patates var kız sen napıyosunnn geliyor çivili sopaaa bak sende çok kaçamak görmüyorum bu seferler sopayı gösteriyorum sadecee :sinirli::sinirli:

Disardaydik. Oyle oldu kuzum ya. Ama sabah -200 gördüm. Yuruye yuruye yakmisim. Keske yemeseydim daha cok - gorurdum demek ki:olamaz:

dediğim taktiği eşim olmadığı için eşime değilde babama ve patronuma denedim oldu kızlar babam dikkat ediyorum diye ye kızım ye der sürekli ve bizim aile yemeği çoookk sever babam bi gün sen çok kilo aldın yaşında geçiyor yaşlanıyorsun yakında hastalıklar çıkar he dikkat et dedim adam ekmeği bıraktı şekeri bıraktı :KK70: sonra işte her sabah yulasf ezmesi yapıyorum .çocuk maması diye patronum dalga geçti ona da aynı şekilde dedim o da makarnayı ekmeği pilavı şekeri bıraktı :KK70: şu an hep birlikte dikkat ediyoruz yediklerimize :KK71::KK71:

:KK48::KK48:
Ay bu ara benim esim takmis durumda spora. Evde durup durup hareketler yapiyo. Barfiks cubugu falan takti kapiya. Kapiyi kircak bi gun:skandal::KK48:
Benim onun hevesini kacirmamam lazim yoksa beni de yolumdan cikarir. Boyle iyi oldu. :spor:

Başkanım anlamadım burayı :KK66:
Kadin sacimi oyle bi kesmis ki . O sekil uzuyor. Artik uzamasini bekleyip kuafore gidecegim. :KK12:

Seni 70 olarak ekleyeyim. Menuleri daha duzenli yazip , irmak arkadasimizi etiketliyoruz. Yenisin ama alisirsin.

Başkanım dün yaptım
Geçenlerde bahar temizliği için mutfağın içini silmiştim
Şimdi sadece dışını sildim fırını sildim mikro dalgayı
Mutfak kapısı ve camı sildim
Kettili yıkadım mutfak taşına yağ sökücü döküp yıkadım
Bitti bunları yaptım mutfakta silinmedik yer bırakmadım :))) 45 dakkada bitti cnm
Hamarat hatunsun vesselam:temizlik: Biri benim evi de temizlese cok iyi olurdu benin hic el atmaya niyetim yok gibi:KK70:Guya bugun haftalik temizligimi yapacaktim birden uyku basti yattim uyudum, temizlik yarina kaldi.

X