- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Iyi de sen regl doneminde degil misin? Normal yani.Karnım da 6 aylık bebek var gibi amaaaaan ne yapsam ki Kızlar gerçekten çok moralim bozuluyor
Büyü neyim mi yapıldı acaba yemedikçe şişiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi de sen regl doneminde degil misin? Normal yani.Karnım da 6 aylık bebek var gibi amaaaaan ne yapsam ki Kızlar gerçekten çok moralim bozuluyor
Büyü neyim mi yapıldı acaba yemedikçe şişiyorum da
Hiç bu kadar şişmiyordum ki ne zaman geçer bu dönemIyi de sen regl doneminde degil misin? Normal yani.
Bir kac gun sonra gecer. Cok kasiyorsun, cok tartiliyorsun. Odem yapiyor vucudun. Odem de bir iki kilo birden gidiyor.Hiç bu kadar şişmiyordum ki ne zaman geçer bu dönem
Ben su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attımBir kac gun sonra gecer. Cok kasiyorsun, cok tartiliyorsun. Odem yapiyor vucudun. Odem de bir iki kilo birden gidiyor.
Senin tarti.Ben su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attım
Keşke 2 kilo birden hooop diye gitse ne güzel olur
ben sabahları iç çamaşarı ile tartılıyorum gerçek kilon odur canım akşamda yatarken tartılıyorum ne kadar yemişim diye öyle dene bi bence :)Ben su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attım
bir de ben bazı geceler yatmadan önce yarım limon sıkıp 4 kaşık yoğurt ve bi çay kaşığı pul biber karıştırıp yiyorum çok iyi yağ yakıyor tartıda faydasını görüyorummBen su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attım
Nerden buluyosun bunları yaaüSenin tarti.
Çok iyi ya tartımın hazin sonuSenin tarti.
Aynen böyle yapıyorum bende :)ben sabahları iç çamaşarı ile tartılıyorum gerçek kilon odur canım akşamda yatarken tartılıyorum ne kadar yemişim diye öyle dene bi bence :)
BendeAynen böyle yapıyorum bende :)
Marketten alıyorum canımkızlar yeşilçayı aktar mı alıyorsunuz paket olarak marketten mi
Hayırdır canımOoff of canım sıkıldııı
Bilmiyorum kii çok sıkıldım amaHayırdır canım
Yani iç sıkıntısı gibi miBilmiyorum kii çok sıkıldım ama