ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bir kac gun sonra gecer. Cok kasiyorsun, cok tartiliyorsun. Odem yapiyor vucudun. Odem de bir iki kilo birden gidiyor.
Ben su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attım
Keşke 2 kilo birden hooop diye gitse ne güzel olur

Ben su içse bile tartılan bir tipim yapamıyorum tartılmadan bir ara eşime sakla dedim sonra yerini öğrenmek için 40 takla attım
Senin tarti. :KK45:

paste2.jpg

ben sabahları iç çamaşarı ile tartılıyorum gerçek kilon odur canım akşamda yatarken tartılıyorum ne kadar yemişim diye öyle dene bi bence :)

bir de ben bazı geceler yatmadan önce yarım limon sıkıp 4 kaşık yoğurt ve bi çay kaşığı pul biber karıştırıp yiyorum çok iyi yağ yakıyor tartıda faydasını görüyorumm

17 kasım menü

Sabah 1 tane cilekli activia yoğurt yedim 2 saat sonra kahvaltımı yaptım: peynirli yumurta, 7 adet zeytin, 4 tane ceri domates, 2 dilim tam buğday ekmek, 1 bardak sekerşiz çay.
Ara: 1 fincan nescafe sütlü
Akşam: tavuk kıymasından 4 adet köfte yanına salata

I IRMAKK70

X