Cnm arada olsun bu gün allahtan misafirim yoktukuzumm sen bugün ayakta kalabilecekmisin bu kadar sıvıyla kendine zarar vermede
Hoşgeldin cnmSlm kızlar, ben geldiiiim :)
bu nasıl bir menü böyleeee
Dikkat et kendine canım, halsiz kalma
Niyeee:))Ayy teşekkür ederim son bir kaç gündür yiyorum ben
Nana bi günlük detox iyidir ama bir günden fazlası zararlı.Hoşgeldin cnm
Tmm cnm arada olsun böyle menü
Yoksa benim bu azıcıkda olsa kilom gitmedi
Tutamıyorum birini görünce yoksa
Keşke hep böyle yapabilsem
Maşallah diyete başlayalım evimden misafir eksik olmadı :))
Amin canım, sağolasın. Alıştık biz artık 8 yıldır en fazla 6-7 saat uyumuşumdur, o da her zaman denk gelmez :)
Etraftan görenler 4.yü ne zaman düşünüyosun diye soruyor
Dişarıdan bakınca kolay gibi gözuküyor herhalde, kolaysa başınıza gelsin diyorum
Hoşgeldin cnm
Tmm cnm arada olsun böyle menü
Yoksa benim bu azıcıkda olsa kilom gitmedi
Tutamıyorum birini görünce yoksa
Keşke hep böyle yapabilsem
Maşallah diyete başlayalım evimden misafir eksik olmadı :))
Yarın zaten yapamam yine başkanımNana bi günlük detox iyidir ama bir günden fazlası zararlı.
Aynen ya bu diyette başlayalı millete daha albenim artı :)Gozleri doysunncocuklar uslu sakinse soruyorlardir buni bence. Hasari hareketli cocuklarsa sorulmaz dorduncu filan
Bizimki de hic uyumuyor. Dokuz aylik cocuk uyumaz mi ya, gunduz benimle beraber. Uc saat uyutmaya calisiyorum. 15 dakika uyuyup kalkiyor. Hic ozletmez kendini sagolsungece de surekli uyanir. Enerjisi nerden geliyo valla hic aklim kesmiyo benim.
Cidden nana gelenin gidenin hic eksik olmuyor masallah
inşallah yakındır:))Niyeee:))
Gel katil bize yeme:)
Eşim gitti kendine döner ekmek aldı, arkasından tatlı yediben hem onu seyrettim hem kahvemi ictim. Icim gittiii ama çok şükür bir kaza olmadan yedi icti topladı kaldırdı
Hmm ilginc. Acaba çokmu stres yapiyorsun? Şişkinlik yapar, bir süre tartılma bekle bikac gün.Kızlar ben yine + lardayım ne oluyor ki bana içtiğim su bile vücuduma yapışıyor
Yeriklerimi görüyorsunuz en son 2.30 da yemeğimi yedim
6 da bir mandalina yedim bu yani valla bişey anlamadım bu işten