- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Bende tavuk yemiyorum, ama et ve balığa hayır demem, sebzeyle de pek aram yok işteBenim mide kara delik gibi. Yesem yerim yani. Secmiyorum pek ama et yememeye calisiyorum, tavuk yemem cunku pesketeryan gibi davraniyorum.
aynen bende ve 3 tane küp şeker atardım ve acayip kola içerdim ayın birinden itibaren kola içmiyorum ve 1 küp şeker atıyorummBende türk kahveciyim, sadesi, sütlüsü,filtresi her çeşidine bayılırımm
Ahhh genclikkk ahhh.Yürümekte çok güzel ama, açık havada yürüyüş daha faydalı diyor uzmanlar.
Bekarken ne çok yürürdüm bende, arkadaşlarla okuldan servisle gelip eve uzak biryerde inerdik. Hem sohbet eder hem yürürdük. Şimdi heryere arabayla gidince yürümeyi unuttumsürekli yetişme çabası, çocukların okulları, kursları koşuşturmaktan yürüyemiyoruz ki
Bosanma dilekcesi vermisler.Amanin eşleriniz mi kayıp
Ben tatlı sevmediğimden şekersiz içerim kahveyi, kalabalık ortamlarda da az şekerli içiyorum bazen. Çayı da kaşığın ucunu şekere çok az batırıp içerdim, 1 yıldır onu da bıraktım. Kola yıllardır içmem eve hiç almadık zaten çocuklarda olunca hazır içecek almıyoruz. Sende bırakmışsın tebrik ediyorum canımaynen bende ve 3 tane küp şeker atardım ve acayip kola içerdim ayın birinden itibaren kola içmiyorum ve 1 küp şeker atıyorumm
benim ki çünkü kola göbeğiydi çünkü hamilelikte 7 kilo almıştımBen tatlı sevmediğimden şekersiz içerim kahveyi, kalabalık ortamlarda da az şekerli içiyorum bazen. Çayı da kaşığın ucunu şekere çok az batırıp içerdim, 1 yıldır onu da bıraktım. Kola yıllardır içmem eve hiç almadık zaten çocuklarda olunca hazır içecek almıyoruz. Sende bırakmışsın tebrik ediyorum canım1 gr. faydası bile yok gereksiz bir içecekti zaten, iyi olmuş
Bugün calışmiyorum fırsatım var iken senı anlatayım arkedeşim @_LA_PATYA_
Genc yaşta evlenmiş henüz 18 yaşlarındaydı. Mesleği bayan kuaförü. Çoçukta yaparım kariyerde demiş 3 tane dünya güzeli evlatlar getirmiş dünyaya. Aldığı kilolar bi coğumuz gibi doğumdan kalma. Artık canına tak etmiş, herşeyi başaran ben bunuda başararım demiş ve 68 kiloyla diyete başlayıp, Bugüne kadarda yaklaşık 10 kilo vermiş yani güncel kilosu 59. Hedefi 55 inşallah bunuda başaricak arkadaşımızcünkü o bir başak burcu, her başak gibi çalışkan azimli ve kafasına koyduğunu yapar. Tembellik ondan çook uzakta. (Umarım burda yanılmam haha).
Bildiğim herşeyi yazdım galiba, inş hc birşey umutmamışımdır
Kola göbeği ne be bira değilmiydi obenim ki çünkü kola göbeğiydi çünkü hamilelikte 7 kilo almıştım
kola da çok göbek yapıyorrrKola göbeği ne be bira değilmiydi o
artıkk içyiyorum rüyamda görüyorumm hahahaNazdrovya
Bazı alışkanlıkları değiştirmek güzel birşey rüyanda da görmezsin yakındaartıkk içyiyorum rüyamda görüyorumm hahaha
YaKaMoZz-z o zaman ben seni anlatayım yaşın 30, 2 oğlun var doğum kilolarından kurtulmak istiyorsun başlangıç kilon 67.5 doğum gününe kadar 61 kilo olmak istiyorsun :)
Sen bunları nerden biliyosun kii
Tanimadigim uye yok benim.Sen bunları nerden biliyosun kii