ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Benim mide kara delik gibi. Yesem yerim yani. Secmiyorum pek ama et yememeye calisiyorum, tavuk yemem cunku pesketeryan gibi davraniyorum.
Bende tavuk yemiyorum, ama et ve balığa hayır demem, sebzeyle de pek aram yok işte

Ahhh genclikkk ahhh. Sen evde yuru bosver. Her imkani degerlendir. Kisin pek tadi yok zaten. Latteyi niye aliyorum saniyorsunuz.

Amanin eşleriniz mi kayıp
Bosanma dilekcesi vermisler.

aynen bende ve 3 tane küp şeker atardım ve acayip kola içerdim ayın birinden itibaren kola içmiyorum ve 1 küp şeker atıyorumm
Ben tatlı sevmediğimden şekersiz içerim kahveyi, kalabalık ortamlarda da az şekerli içiyorum bazen. Çayı da kaşığın ucunu şekere çok az batırıp içerdim, 1 yıldır onu da bıraktım. Kola yıllardır içmem eve hiç almadık zaten çocuklarda olunca hazır içecek almıyoruz. Sende bırakmışsın tebrik ediyorum canım 1 gr. faydası bile yok gereksiz bir içecekti zaten, iyi olmuş

benim ki çünkü kola göbeğiydi çünkü hamilelikte 7 kilo almıştım

Tembellik demiyelimde rahatlık diyelimm rahatıma düşkünümdür biraz güzel snlatmışsın teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…