ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Amaniiiiin senin süpürgeler hayırsız çıktı desene, adres ver de bi süpürge gönderem bacım sana :KK70:
Hadi inşaallah bu sefer iyi bir süpürgen olur:dondurma:
Jillian bana çok ağır geldi :KK12:bi 10 kilo daha verirsem o zaman belki:kahve:
Bu dorduncu yahu. Ben de biktim. :KK12:

Jillian korumada cok iyi , yarim saatte gyme bile gitmene gerek yok. Insallah kolum iyilesirse yaza dogru ben de baslarim.

15 Kasım menü

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmek, 1 dilim sarı peynir, 4 tane cerı domates, 1 bardak süt.

Ara : 1 bardak şekersiz çay & 5 adet badem

Öğlen: 1 tabak mercimek corbası

Ara: yarım latte

Akşam: 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt

I IRMAKK70
Sen de mi lattecisin kiz. Gel sarilayim. :KK70:

Akşam benimde telefonunda şarjı bitti yazamadım:KK70:
Eve erken geldim bugün, saat 3'te doktor randevum var rutin kontrol için, geldikten sonrada yemek bulaşık falan derken unutuyorum menüyü de yazayım şimdiden..
15 kasım menüsü I IRMAKK70
Sabah; 1 yumurta, 2 dlm ekmek, domates, salatalık, peynir, zeytin çay ve kuruyemiş

Akşam; köfteli pilav, salata, vişne kompostosu (şekersiz)
Okulda çayın yanında bisküvi yedim birkaç tane, itirafımı da yapayım arkadaşlar C cizen_bayan :bicak:

Akşam benimde telefonunda şarjı bitti yazamadım:KK70:
Eve erken geldim bugün, saat 3'te doktor randevum var rutin kontrol için, geldikten sonrada yemek bulaşık falan derken unutuyorum menüyü de yazayım şimdiden..
15 kasım menüsü I IRMAKK70
Sabah; 1 yumurta, 2 dlm ekmek, domates, salatalık, peynir, zeytin çay ve kuruyemiş

Akşam; köfteli pilav, salata, vişne kompostosu (şekersiz)
Okulda çayın yanında bisküvi yedim birkaç tane, itirafımı da yapayım arkadaşlar C cizen_bayan :bicak:
O bi kac tane ile nasil duruyorsunuz. Ben hayranim .

Ben duramiyorum. Mandalina bile alsam 1 kilo bitecek 10 dk da. Risk alamiyorum. :KK49:

evet haha bayadir ara vermistim normal nescafe iciyodum, bugun canim istiyor ogleden sonra icecem lattecigimden :KK70:
Nescafe aciktiriyor beni. Latte tok tutuyor. :deli:

Bu dorduncu yahu. Ben de biktim. :KK12:

Jillian korumada cok iyi , yarim saatte gyme bile gitmene gerek yok. Insallah kolum iyilesirse yaza dogru ben de baslarim.
Kilo verilecekse spor şart, yoksa sadece diyetle düzenli verim alınmiyor:KK12:

Canım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesef
Ya kaçamak yapma da öğünlerini değiştirebilirsin regl dönemin yakınsa uykusuzluk stres vs de ödeme sebep oluyor
Aman o regl dönemi herşeye sebep oluyor:kızgın:

O bi kac tane ile nasil duruyorsunuz. Ben hayranim .

Ben duramiyorum. Mandalina bile alsam 1 kilo bitecek 10 dk da. Risk alamiyorum. :KK49:

Nescafe aciktiriyor beni. Latte tok tutuyor. :deli:
Tatlı sevmediğimden herhalde, kek, bisküvi türü şeyleri az yiyebilirim de bende de poğaçalar börekler işte, az yicem diyorum yok olmuyor elime geçti mi affetmem :deli:
Meyve beni acıktırıyor çok yememeye çalışıyorum o yüzden özellikle karpuuuz..
Allahtan yaz bitti :)))

Tatlı sevmediğimden herhalde, kek, bisküvi türü şeyleri az yiyebilirim de bende de poğaçalar börekler işte, az yicem diyorum yok olmuyor elime geçti mi affetmem :deli:
Meyve beni acıktırıyor çok yememeye çalışıyorum o yüzden özellikle karpuuuz..
Allahtan yaz bitti :)))
Benim mide kara delik gibi. Yesem yerim yani:halay:. Secmiyorum pek ama et yememeye calisiyorum, tavuk yemem cunku pesketeryan gibi davraniyorum.

Spor disinda cok aktifim sab. Uzak yerlere gidiyorum. Eee haliyle yuruyorum merdiven cikiyorum. Yoksa tabi ki yapilmali. Sadece kisin biraz daha zor oluyor benim icin. Bisikletimi attigima pisman oldum. :KK12:
Yürümekte çok güzel ama, açık havada yürüyüş daha faydalı diyor uzmanlar.
Bekarken ne çok yürürdüm bende, arkadaşlarla okuldan servisle gelip eve uzak biryerde inerdik. Hem sohbet eder hem yürürdük. Şimdi heryere arabayla gidince yürümeyi unuttum :KK43: sürekli yetişme çabası, çocukların okulları, kursları koşuşturmaktan yürüyemiyoruz ki :63:

Bugün calışmiyorum fırsatım var iken senı anlatayım arkedeşim @_LA_PATYA_ :dondurma:
Genc yaşta evlenmiş henüz 18 yaşlarındaydı. Mesleği bayan kuaförü. Çoçukta yaparım kariyerde demiş 3 tane dünya güzeli evlatlar getirmiş dünyaya. Aldığı kilolar bi coğumuz gibi doğumdan kalma. Artık canına tak etmiş, herşeyi başaran ben bunuda başararım demiş ve 68 kiloyla diyete başlayıp, Bugüne kadarda yaklaşık 10 kilo vermiş yani güncel kilosu 59. Hedefi 55 inşallah bunuda başaricak arkadaşımız :KK76: cünkü o bir başak burcu, her başak gibi çalışkan azimli ve kafasına koyduğunu yapar. Tembellik ondan çook uzakta. (Umarım burda yanılmam haha).
Bildiğim herşeyi yazdım galiba, inş hc birşey umutmamışımdır :KK54:

X