- 8 Ocak 2011
- 257
- 529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu dorduncu yahu. Ben de biktim.Amaniiiiin senin süpürgeler hayırsız çıktı desene, adres ver de bi süpürge gönderem bacım sana
Hadi inşaallah bu sefer iyi bir süpürgen olur
Jillian bana çok ağır geldi bi 10 kilo daha verirsem o zaman belki
evet haha bayadir ara vermistim normal nescafe iciyodum, bugun canim istiyor ogleden sonra icecem lattecigimdenSen de mi lattecisin kiz. Gel sarilayim.
O bi kac tane ile nasil duruyorsunuz. Ben hayranim .Akşam benimde telefonunda şarjı bitti yazamadım
Eve erken geldim bugün, saat 3'te doktor randevum var rutin kontrol için, geldikten sonrada yemek bulaşık falan derken unutuyorum menüyü de yazayım şimdiden..
15 kasım menüsü I IRMAKK70
Sabah; 1 yumurta, 2 dlm ekmek, domates, salatalık, peynir, zeytin çay ve kuruyemiş
Akşam; köfteli pilav, salata, vişne kompostosu (şekersiz)
Okulda çayın yanında bisküvi yedim birkaç tane, itirafımı da yapayım arkadaşlar C cizen_bayan
Nescafe aciktiriyor beni. Latte tok tutuyor.evet haha bayadir ara vermistim normal nescafe iciyodum, bugun canim istiyor ogleden sonra icecem lattecigimden
Kilo verilecekse spor şart, yoksa sadece diyetle düzenli verim alınmiyorBu dorduncu yahu. Ben de biktim.
Jillian korumada cok iyi , yarim saatte gyme bile gitmene gerek yok. Insallah kolum iyilesirse yaza dogru ben de baslarim.
Aman o regl dönemi herşeye sebep oluyorCanım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesef
Ya kaçamak yapma da öğünlerini değiştirebilirsin regl dönemin yakınsa uykusuzluk stres vs de ödeme sebep oluyor
Spor disinda cok aktifim sab. Uzak yerlere gidiyorum. Eee haliyle yuruyorum merdiven cikiyorum. Yoksa tabi ki yapilmali. Sadece kisin biraz daha zor oluyor benim icin. Bisikletimi attigima pisman oldum.Kilo verilecekse spor şart, yoksa sadece diyetle düzenli verim alınmiyor
Kaçırmazzz kuzum
bence haketti çivili parlak
bugün çok azimliyim bu laflar gaza getirdi kızlar beniiEn ufak bir dağılmada tartı fena oynuyor dikkat etmek lazım
Çabuk gelen kilo öyle çabuk gider bugün dikkat edersen - görürsün
Bende türk kahveciyim, sadesi, sütlüsü,filtresi her çeşidine bayılırımmevet haha bayadir ara vermistim normal nescafe iciyodum, bugun canim istiyor ogleden sonra icecem lattecigimden
Evde aldim duruyor hala dibek kahvesi , damla sakizli , acmadi beni ya. Yan etkisi fazla.Bende türk kahveciyim, sadesi, sütlüsü,filtresi her çeşidine bayılırımm
benimki de yok yaBenim eşleştiği arkadaş hiç görünmüyor @naz5403
Tatlı sevmediğimden herhalde, kek, bisküvi türü şeyleri az yiyebilirim de bende de poğaçalar börekler işte, az yicem diyorum yok olmuyor elime geçti mi affetmemO bi kac tane ile nasil duruyorsunuz. Ben hayranim .
Ben duramiyorum. Mandalina bile alsam 1 kilo bitecek 10 dk da. Risk alamiyorum.
Nescafe aciktiriyor beni. Latte tok tutuyor.
ben sevinirim yakamoz içinde sorun olmazsa:)
Benim mide kara delik gibi. Yesem yerim yani. Secmiyorum pek ama et yememeye calisiyorum, tavuk yemem cunku pesketeryan gibi davraniyorum.Tatlı sevmediğimden herhalde, kek, bisküvi türü şeyleri az yiyebilirim de bende de poğaçalar börekler işte, az yicem diyorum yok olmuyor elime geçti mi affetmem
Meyve beni acıktırıyor çok yememeye çalışıyorum o yüzden özellikle karpuuuz..
Allahtan yaz bitti :)))
Yürümekte çok güzel ama, açık havada yürüyüş daha faydalı diyor uzmanlar.Spor disinda cok aktifim sab. Uzak yerlere gidiyorum. Eee haliyle yuruyorum merdiven cikiyorum. Yoksa tabi ki yapilmali. Sadece kisin biraz daha zor oluyor benim icin. Bisikletimi attigima pisman oldum.
Amanin eşleriniz mi kayıpben sevinirim yakamoz içinde sorun olmazsa:)