- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Canım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesefBende bugün 300 gram daha fazla cıktım, acaba ödemmi yapiyorum? Eşim arada kacamak yapki vücüdün yediklerini normalleştirmesin. Zamanla kilo veremezsin diyordu bilemedim. Kacamak yapamam, yaparsam ipin ucunu kacırırım
Bu haftaki oteki haftaki karisti. O yuzden tekrar sordum. Bir daha yazsan eline mi yapisir.3. kez yazıyorum haftaya hedefim 67
Uykusuzluk ve stresten ozaman benimkiCanım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesef
Ya kaçamak yapma da öğünlerini değiştirebilirsin regl dönemin yakınsa uykusuzluk stres vs de ödeme sebep oluyor
Bu haftaki oteki haftaki karisti. O yuzden tekrar sordum. Bir daha yazsan eline mi yapisir.
58.6 demissin. Yaaa ugrasmayin benle. Zaten uykusuzummm.
58, 700
Benim daha 1 günüm varmışPandelam regl oldum65,5 diyore
Aa 6 mı demişim doğrudur ozaman canım yok uğraşmjyorum ben yanlış hatırlıyorum58.6 demissin. Yaaa ugrasmayin benle. Zaten uykusuzummm.
7 diyorsan degistireyim. Son kararin mi?Aa 6 mı demişim doğrudur ozaman canım yok uğraşmjyorum ben yanlış hatırlıyorumhem yine neden uykusuzsun çirkin kadın olucan uyu biraz yaamorarıcak gözlerin böyle pörtlek bakıcan sonra
Belki tuttururum değiştirme7 diyorsan degistireyim. Son kararin mi?
Diyet yaptigimda acliktan boyle iste. 200 gram daha vermisim. Mumkunu yok oteki turlu kilo veremiyorum.
Hirpalanmadan da kilo vermiyor ama,Belki tuttururum değiştirmeama kg verirken sanki çok mu hırpalıyosun kendini
Yinede dikkat et kendineHirpalanmadan da kilo vermiyor ama,
Arada oluyo işte öyle kaçamaklar n'aaparsın :))Sus yemin etme carpilirsin.
Borek degil gozlemeee.
Leslie kosu bandindan daha kolay degil mi.
Ayy bilmiyorum . Ben yaparken cok sevmistim. Hatta yine baslayabilirim yeni bi supurge geliyor insallah bu bozuk cikmaz.Arada oluyo işte öyle kaçamaklar n'aaparsın :))
Leslie daha kolay ama evde telefon ve tablet kullandığımız için ve ben laptopu okula da götürdüğüm için çantasında durur, koşu bandına çıkıp düğmesine basınca çalışır hemen, leslie yapmak için laptopu çıkaracan daa açılmasını bekliiicen deee videoyu açacan daaa ooooo biiiirsürü iş, bantta yürümeyi tercih ederim :))
Cok gecmis olsun canim ben bi hasta bebeyle mahvoldum 3u birden hastalanmis kiyamam, ne haldesindir tahmin bile edemiyorum. Allah kolaylik versin. Minnaklara da en acilinden sifa
Eveet. Totom yer gormuyor bu aralar
İyi olmaya calisiyorum canim. Senden naber? Gozun nasil oldu?
Amaniiiiin senin süpürgeler hayırsız çıktı desene, adres ver de bi süpürge gönderem bacım sanaAyy bilmiyorum . Ben yaparken cok sevmistim. Hatta yine baslayabilirim yeni bi supurge geliyor insallah bu bozuk cikmaz.
Hayret bi sey ya . Dagin basinda supurgesiz kaldim iyi mi.
Kolumda sorun olmasa jillian da guzeldi. Gym i de o yuzden aksatiyorum zaten. Hep bacak hareketi sapiyor.
Kosu bandini yap tamam , o da iyi sab.