ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesef
Ya kaçamak yapma da öğünlerini değiştirebilirsin regl dönemin yakınsa uykusuzluk stres vs de ödeme sebep oluyor

Canım ben +1 çıkmıştım can sıkıcı ama oluyor maalesef
Ya kaçamak yapma da öğünlerini değiştirebilirsin regl dönemin yakınsa uykusuzluk stres vs de ödeme sebep oluyor
Uykusuzluk ve stresten ozaman benimki regl daha cok var, gecen hafta bitti. Ogunlerimi biraz degistirim bakalim

Aa 6 mı demişim doğrudur ozaman canım yok uğraşmjyorum ben yanlış hatırlıyorum hem yine neden uykusuzsun çirkin kadın olucan uyu biraz yaamorarıcak gözlerin böyle pörtlek bakıcan sonra
7 diyorsan degistireyim. Son kararin mi?

Diyet yaptigimda acliktan boyle iste. 200 gram daha vermisim. Mumkunu yok oteki turlu kilo veremiyorum.

Gelmiçken menümüde yazıyım
15 KASIM
SABAH

1 çeri domates
1 salatalık
6 zeytin
Bol peynir
Biraz msydanoz

ARA
Bir avuç kuru üzüm, leblebi, badem
ÖĞLE
Yoğurtlu kereviz salatası (dün akşam yiyemedim içimde kaldı )
ARA
Bir bardak ayran
AKŞAM
Büyük ihtimalle balık
Salata
Eşim balığa gittide boş dönmek adeti değildir

C cizen_bayan I IRMAKK70

Sus yemin etme carpilirsin.
Borek degil gozlemeee.

Leslie kosu bandindan daha kolay degil mi.
Arada oluyo işte öyle kaçamaklar n'aaparsın :))
Leslie daha kolay ama evde telefon ve tablet kullandığımız için ve ben laptopu okula da götürdüğüm için çantasında durur, koşu bandına çıkıp düğmesine basınca çalışır hemen, leslie yapmak için laptopu çıkaracan daa açılmasını bekliiicen deee videoyu açacan daaa ooooo biiiirsürü iş, bantta yürümeyi tercih ederim :))

Ayy bilmiyorum . Ben yaparken cok sevmistim. Hatta yine baslayabilirim yeni bi supurge geliyor insallah bu bozuk cikmaz.

Hayret bi sey ya . Dagin basinda supurgesiz kaldim iyi mi.

Kolumda sorun olmasa jillian da guzeldi. Gym i de o yuzden aksatiyorum zaten. Hep bacak hareketi sapiyor.

Kosu bandini yap tamam , o da iyi sab.

Amin canım, sağolasın. Alıştık biz artık 8 yıldır en fazla 6-7 saat uyumuşumdur, o da her zaman denk gelmez :)
Etraftan görenler 4.yü ne zaman düşünüyosun diye soruyor
Dişarıdan bakınca kolay gibi gözuküyor herhalde, kolaysa başınıza gelsin diyorum

Amaniiiiin senin süpürgeler hayırsız çıktı desene, adres ver de bi süpürge gönderem bacım sana
Hadi inşaallah bu sefer iyi bir süpürgen olur
Jillian bana çok ağır geldi bi 10 kilo daha verirsem o zaman belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…