ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canim aslinda ben sana bi destek cikayim diye ugrastim bi ara baktim bu sefer Forever07 bana donecek hayirdir pilav falan noluyoruz diye, hemen yan cizdim:KK53: Sen kendini o kadar da cok kasma bence, yaptiklarindan birer ikiser kasik yesen al sana menu, hem aklin kalmaz. Korkma Forever07 Forever07 soylemeyiz aramizda kalir:KK70:
Kız yaptıklarımdan 1 er kaşık yesem diyet bozulur
Şimdi çocuklara bol tuzlu bol yağlı Mısır patlattım
Yanındaysa hazır meyve suyu var ve kuru dut var kilo yapar diyo kuru dutta yemiycem daha :(

Kız yaptıklarımdan 1 er kaşık yesem diyet bozulur
Şimdi çocuklara bol tuzlu bol yağlı Mısır patlattım
Yanındaysa hazır meyve suyu var ve kuru dut var kilo yapar diyo kuru dutta yemiycem daha :KK43:
Canim hazir meyve suyunu falan icme zaten. Benim ye dedigim tavuklu nohutlu pilav falan yaninda salata ya da cacikla yiyebilirsin biraz. Kuru meyveleri de yiyeceksen sabah ac karna bir kac tane ye uzerine ilik su ic, bagirsaklari calistiriyor ben genelde oyle yapiyorum.

Canim hazir meyve suyunu falan icme zaten. Benim ye dedigim tavuklu nohutlu pilav falan yaninda salata ya da cacikla yiyebilirsin biraz. Kuru meyveleri de yiyeceksen sabah ac karna bir kac tane ye uzerine ilik su ic, bagirsaklari calistiriyor ben genelde oyle yapiyorum.
Ya Cnm denedim vücudum şeker görünce kilo verme duruyor dutda şekerli olunca hemen etkiliyor beni geçen köfte yedim sadece 2 kilo birden aldım şaşırdım erken yememe rağmen çiğ köfte cnm

Ben pilav dahil hicbir yemek turune karsi degilim. Verdigim arada da yemekten degil karpuzdan kavundan kilo aldim. :KK12:

Ekmek arasi pilav yapmayacaksiniz tabi kim. :-)

Boyum 168 yalniz armut tipli bir vucut dusun. Tipi batsin. :KK70:

57 oldugum zaman gogus filan kalmadi ama full kalca basen. Bu kez bolgesel kilo vermeyi planliyorum. :confused:
Bence kilon çok iyi başkanım spora yazılman şart benim arkadaşımda senin gibiydi oda baktı olmuyor spora yazıldı 3 ay gidecek şimdi 1 ay oldu spora gideli

Bu hafta benim sonuc pek iyi cikmayacak galiba yaa:KK43: Iki kere yatili misafir agirladim, birini bu sabah yolcu ettim. Yarin da toplantim var hem de yemekli:KK43: Umarim orada dikkat edebilirim.
Diyette oldugun surece ertesi gunler toparlarsin ama arada misafir cok tehlikeli. :KK45:

O yuzden onerim caktirmadan uc ogune gecmeniz ve mumkun oldugu kadar tek tip beslenmemeniz. Kilo aldiginiz zaman stres kaynakli daha fazla yeniyor. :silah:

Kizlar ben geldim. Ara vereli beş hafta oldu. Tartilmaya korkuyorum :)

Kilom feci bir senelik yemişimdir. Nedense pişman değilim .:))o süreci you kısa bi özet geçeceğim. Bu hafta detox zamanı. Bir insan bir haftada ne kadar kilo verirse o kadar vermeye çalışacağım.

Sizi özledim. Kimler kilo almış kimler kilo vermiş hesabınızi akşama alacağım:)

Bir arkadaş sevabına özet geçebilir mi. Kimler burada. Kimler ayrıldı.
Seni görmek coook güzel çok mutlu etti hoşgeldin :KK200:Iyi ki geldin :KK15:
Arkadaslar basta bakanlarimiz olmak uzere hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Genel olarak kilo verme hiziniz devam etmis. 12Eylulde bir analiz seedelim. :KK49:Kurban bayrami derken sendelemek normal ama bu takimin yuzdesinin 1.5 ustu oldugunu biliyorum. O yuzden eski yarismayi bitirip yeni yarismaya basliyoruz kizlar. Sizden tek istenen gerektigi kadar aktif olmaniz.

Sormak istedigim diyetten bikan var mi? Asagidaki maddelerle ilgili , oylamaya acigiz, gorusleriniz bekleniyor.

1. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin , yenisi 12 Eylulde baslasin.
  2. Eski yarisma 12 Eylulde bitsin,bir hafta ara verilip yenisi 19 Eylulde baslasin.
  3. Eski yarisma 19 Eylulde bitsin,yenisi 19 Eylulde baslasin.

Tabi ki kilo alip gelen listeye giremez.Ayni benim giremedigim gibi. 56.8 olana kadar bana liste yuzu yok yani. :KK70:
Ara verilmesin bence

Bu hafta benim sonuc pek iyi cikmayacak galiba yaa:KK43: Iki kere yatili misafir agirladim, birini bu sabah yolcu ettim. Yarin da toplantim var hem de yemekli:KK43: Umarim orada dikkat edebilirim.
Toparlarsın Cnm işallah kendini misafir olunca oluyor benimde korkularımdan biri misafir gelmesi ;)

Bence kilon çok iyi başkanım spora yazılman şart benim arkadaşımda senin gibiydi oda baktı olmuyor spora yazıldı 3 ay gidecek şimdi 1 ay oldu spora gideli
Yazildim cumartesi gunu basliyorum hatta carsamba gunu de leslie ile baslayacagim. Jillian -leslie - spor salonu diye gidecek. :halay:

Seni görmek coook güzel çok mutlu etti hoşgeldin :KK200:Iyi ki geldin :KK15:

Ara verilmesin bence
Hosbulduk kuasar cim . Kadromuz kemiklesmis. Umarim giden arkadaslar da gelirler yeni yarismaya super baslariz. :KK53: Bence de gelmeseydim 75 kilolara geri donecektim. :KK45:

Ya Cnm denedim vücudum şeker görünce kilo verme duruyor dutda şekerli olunca hemen etkiliyor beni geçen köfte yedim sadece 2 kilo birden aldım şaşırdım erken yememe rağmen çiğ köfte cnm
Ben pilav dahil hicbir yemek turune karsi degilim. Verdigim arada da yemekten degil karpuzdan kavundan kilo aldim. :KK12:

Ekmek arasi pilav yapmayacaksiniz tabi kim. :-)
Ben de yasak yiyeceklerin olmadigi bir diyetten yanayim. Yalniz saglikli olmayan kilo aldiran seyleri doymak amacli yersek tabii kilo veremeyiz, bu yiyecekler artik sadece tadimlik olarak hayatimdalar. Nana929 Nana929 bence sorun cig kofte yemende degil yedigin miktarda. Mesela bende esim de patates kizartmasini cok severiz, diyete baslamadan bir porsiyon yiyordum. Diyetten sonra da esim icin kizarttigimda kendim de yiyorum ama bir iki catal kilo vermeme de fazla bir etkisi yok, sadece istedigim kiloya gelmem biraz daha fazla zaman alacak:KK53:

Herkese iyi akşamlar mutfağı toparlayıp gelirim birazdan çamaşırımda var malum iş bırakmamam gerekir. Benim oğlanı sabahları okula götürüyorum servis bu hafta yok bana kaldı bu görev
İyiki varsınız arkadaşlar :KK200:
Yeni olmana ragmen baya aktifsin. :KK76:Kolay gelsin.

Ben de yasak yiyeceklerin olmadigi bir diyetten yanayim. Yalniz saglikli olmayan kilo aldiran seyleri doymak amacli yersek tabii kilo veremeyiz, bu yiyecekler artik sadece tadimlik olarak hayatimdalar. Nana929 Nana929 bence sorun cig kofte yemende degil yedigin miktarda. Mesela bende esim de patates kizartmasini cok severiz, diyete baslamadan bir porsiyon yiyordum. Diyetten sonra da esim icin kizarttigimda kendim de yiyorum ama bir iki catal kilo vermeme de fazla bir etkisi yok, sadece istedigim kiloya gelmem biraz daha fazla zaman alacak:KK53:
Ben bu arada cok nadir patates yedim, nasil biktiysam. :KK70:

Patatesi yagsiz yapinca bi si olmuyor aksine kilo bile verdiriyor insana. :sampiyon:

Yeni olmana ragmen baya aktifsin. :KK76:Kolay gelsin.

Ben bu arada cok nadir patates yedim, nasil biktiysam. :KK70:

Patatesi yagsiz yapinca bi si olmuyor aksine kilo bile verdiriyor insana. :sampiyon:
Ben ilk geldigimde patizi oyle bir anlatiyordun sanki aranizda ask var yoksa askiniz yalan miydi:KK70:

Ben ilk geldigimde patizi oyle bir anlatiyordun sanki aranizda ask var yoksa askiniz yalan miydi:KK70:
Akillandim diyelim. :KK70:Her gun patates olsa da , uc ogune cevirip oyle zayiflamaya calisacagim. Iki ogun tek ogun bunlar yas, bi de meyveyi tamamen kesmek tamamen bir hataymis. :KK12:

Iyi olan , kahveyi biraktim cok nadir iciyorum. :cool:

Back